2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Şöyle kalın bi battaniye istiyorum. Hani bizim kullandığımız battaniyeler gibi yumuşacık ama bebek için olanı. Hiç bir yerde yok çok sey mi istiyorum acaba :)
 
Haha cansın ya bakıyorum şimdi sağol canım :)
Lilyumcum merhaba,bende bebek arabasında travel sistem almayacağım sen daha önce bu bebek arabasını önermiştin sanırım ablan kullanıyodu ve memnundu.öyle hatırlıyorum.seçeneklerimin arasında benimde vardı.benim sıkıntım tek tarafa bakıyor olması.bu sıkıntı yaratmaz mı sence?aklım çok karışık.sen ne düşünüyorsun.
 


Ben chicco liteway travel plus aldım

Evet tek yönlü ama zatrn önce puset te yatacak o da anneye dönük

Sonrasında ise bebek zaten etrafa bakmak isteyecek tek yönlü olmasi bence sıkıntı degil :)
 
Biz iki yigenimde kullandik arkadasimada israrla aldırmıştim oda cok memnun kaldi bizim bebekler zaten kis bebegi olucak ilk zamanlar arabayla oyle cokta bi isimiz olmicak aslinda bebegin tek yone bakiyo olmasi zorlamadi bizimkileri ben direk bu arabayi almak icin gitmiştim ama puseti agir oldugu icin almamistim puset almicaksaniz bu fiyata kacirmayin derim
 
Canım ablamın kullandığı peg perego travel sistemdi ondan ana kucağını alacağım için baston tipi tam yatarlı modellere bakıyorum. Chicco ile ilgili yorumlar hep iyi. Tek taraf Çok sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum zaten kışın sürekli çıkılmaz hem görmek için penceresi de var ordan gözetleriz. Yaza da büyümüş oluyorlar etrafı seyretsinler :)
 


Canım aynı sorunu ben de yaşadım, orta boy aldım. Sıkı sıkı tutsun diye düşündüm 72 kg yim.
 
Kızlar ben hurçları english home dan aldım, çok güzeller.
2 adet kendim için pudra rengi aldım, 2 adet oğluşum için gri.
7 tl civarıydı.
2 adet beyaz yastık kılıfı aldım hastane için.
100 tl ve üzeri de kargo bedavaydı.
Öyle uyguna geldi yani.
Baya derli toplu oldu. Yavaş yavaş hazırlıyorum.
 

Eklentiler

  • 10018183001_small.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…