2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Kızlar bugün çok gezdik dolastik ama su pijama ve gecelik işini hallettim. oh be bir rahatladim sormayın. 2 tane gecelik 1 tane alt üst takımı 200 tl ye aldım. 3 parça için fiyatı iyi geldi açıkçası üstüne sabahlık almadım onu biryerden denk getirip polar bir sabahlık alıp tamamlayacağım. birde emzirme atleti aldım 25 tl bir de emzirme sütyeni aldım 20 tl ye kullanır miyim bilmiyorum. Kendimle ilgili tek eksiğim kullan at iç çamaşırları kaldı ve terlik kaldı. terlikleri de süslü terliklerden değil de altı kaydirmaz crocslar oluyor ya öyle almayı düşünüyorum.
 
Peki vucudunda catlak warmiydi kendinden?benim war simdiden goguste gobekte.cok catlicam diye korkuyom wala:)simdiden arastirmaya girdim..yani mesela 3unu nasi suruyosun gun icinde???


3unu genelde aynı gün değil canım

Mesela bugün evdeydim karnım kadındı hemen palmers sürdum.

Demon de sen mesaj attıktan sonea lierac süreyim dedim :)

Çalışırken sadece aksamlari suruyorum.ya lierac ya da palmers

Banyo yaptıysam sonrasında bebe.yağı falan dediğim gibi kesin bu söyle şu söyle diye bi şey yok

Benim.de kilo alıp vermeye bağlı olarak olmuştu ama çok hafif. Su an göremedim valla geçmiş gibiler :)
 
Nedense gözüm alt üst takım aradi bi tane ya 0 3 ay ya da yenidogan

O iç zıbın var ya onu giydirirsin. Sonra da alt üst ( alt ayakli da olur ayaksiz da)
Canim yenidogan hastane cikisi zaten alt ust takim seklinde, 2 tane de biri ayakli biri ayaksiz tulum eklerim dedim yenidogan olarak yani toplamda 3 yenidoganim olur dedim.
3 ayliklarda da 2 tane alt ust takim var, bir de biri ayakli biri ayaksiz olmak uzere 2 tane tulum
 
Bunlarin hepsini bianda mi kullaniyosun cnm?
Yok mesela bir gün hindistan cevizi yağı sürüyorum bir gün çatlak kremini sürüyorum. bazende göğüslerime hindistan cevizi yağı karnıma çatlak kremi sürüyorum. Ama bende palmersin kakao yağı var acaip nemli kalmasını sağlıyor ben çok beğendim lakin kakao yağının kokusunu sevmedigim için kullanamıyorum. Eğer seversen öncelikli olarak kakao yağı alabilirsin :)
 
Canım yeni doğan kıyafetleri yeterli geldi listende bana ama 6 aylık kıyafetleri az gibi geldi birde 6 aylık kıyafetler daha uzun süre giydiriliyormus
6 aylik olana kadar gelen hediyelerin durumuna gore alirim ya da almam diye dusundum canim. Zaten 6 ayliklar ilk etapta cok acil degil alisverisin tadina sonra da varirim dedim :)
Cunku cok duydum hic cikamiycakmisiz gibi alisveris yapmisiz ama illa ki cikip eksiklerini tamamliyorsun diyenleri
 


O.zaman mantikli canım. Ya

6 aylik için acele etme

Millet 6 aylik ve üstü getiriyormus ona göre alirsin
 
Aslında senin yaptığın doğru canim çocuğun boyuna durumuna göre alırsın gerektikçe
 

Yani mutlaka 3 krem mi kullanmam gerek?
 

Yani kremin birini gunduz digerini gece yatarkenmi surmeli?bebe yaginida banuodan sonra sadece gobusemi??lieracda baya pahaliymis:)
 
Ben bugun kontrole gittim doktorum meme ucu kremine basla dedi ayrica gripten korunmak icin probiotik tablet onerdi
 
Yani palmers ve bska ne alayim cnm?lierac warmis baya etkili sanirim pahalida
Catlak tamamen bunyeye bagli doktorum dedi ki en pahali lremi kullan catlayabilirsin hic kullanma catlamazsin disardan cok buyuk bir etken olmuyor ne yazik ki ben ilk gebelikte sadece badem sutu ve vazelinle sifir catlakla dogum yaptim cok kilo almamistim ilinci de cok kilo aldim henuz catlak yok sadece hindistan cevizi yagi kullaniyorum arkadasim sadece lierac kullandi sonuc harita gibi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…