- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.581
Selam canim ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum. göbek için de doğal çatlak kremi aldım onu kullanıyorum. Eğer kokusunu seversen kakao yağı da harika ama ben kullanamıyorum
Peki vucudunda catlak warmiydi kendinden?benim war simdiden goguste gobekte.cok catlicam diye korkuyom wala:)simdiden arastirmaya girdim..yani mesela 3unu nasi suruyosun gun icinde???
Canim yenidogan hastane cikisi zaten alt ust takim seklinde, 2 tane de biri ayakli biri ayaksiz tulum eklerim dedim yenidogan olarak yani toplamda 3 yenidoganim olur dedim.Nedense gözüm alt üst takım aradi bi tane ya 0 3 ay ya da yenidogan
O iç zıbın var ya onu giydirirsin. Sonra da alt üst ( alt ayakli da olur ayaksiz da)
Yok mesela bir gün hindistan cevizi yağı sürüyorum bir gün çatlak kremini sürüyorum. bazende göğüslerime hindistan cevizi yağı karnıma çatlak kremi sürüyorum. Ama bende palmersin kakao yağı var acaip nemli kalmasını sağlıyor ben çok beğendim lakin kakao yağının kokusunu sevmedigim için kullanamıyorum. Eğer seversen öncelikli olarak kakao yağı alabilirsin :)Bunlarin hepsini bianda mi kullaniyosun cnm?
6 aylik olana kadar gelen hediyelerin durumuna gore alirim ya da almam diye dusundum canim. Zaten 6 ayliklar ilk etapta cok acil degil alisverisin tadina sonra da varirim dedim :)Canım yeni doğan kıyafetleri yeterli geldi listende bana ama 6 aylık kıyafetleri az gibi geldi birde 6 aylık kıyafetler daha uzun süre giydiriliyormus
Canim yenidogan hastane cikisi zaten alt ust takim seklinde, 2 tane de biri ayakli biri ayaksiz tulum eklerim dedim yenidogan olarak yani toplamda 3 yenidoganim olur dedim.
3 ayliklarda da 2 tane alt ust takim var, bir de biri ayakli biri ayaksiz olmak uzere 2 tane tulum
Aslında senin yaptığın doğru canim çocuğun boyuna durumuna göre alırsın gerektikçe6 aylik olana kadar gelen hediyelerin durumuna gore alirim ya da almam diye dusundum canim. Zaten 6 ayliklar ilk etapta cok acil degil alisverisin tadina sonra da varirim dedim :)
Cunku cok duydum hic cikamiycakmisiz gibi alisveris yapmisiz ama illa ki cikip eksiklerini tamamliyorsun diyenleri
O.zaman mantikli canım. Ya
6 aylik için acele etme
Millet 6 aylik ve üstü getiriyormus ona göre alirsin
Yenidogan ve 3 aylik kiyafetim cok mu az diye dusunmustum icim rahatladi valla kizlarAslında senin yaptığın doğru canim çocuğun boyuna durumuna göre alırsın gerektikçe
Begendin mi ben kizimi hrs de dogurmustum.yine hrs ye karar verdimMedicanaya gittim canim sana sorarken pesinden ben gittim doktorum oraya git ilgilenirler dedi saolsunlar gittim bi oda actilar baktilar gonderdiler
Yok mesela bir gün hindistan cevizi yağı sürüyorum bir gün çatlak kremini sürüyorum. bazende göğüslerime hindistan cevizi yağı karnıma çatlak kremi sürüyorum. Ama bende palmersin kakao yağı var acaip nemli kalmasını sağlıyor ben çok beğendim lakin kakao yağının kokusunu sevmedigim için kullanamıyorum. Eğer seversen öncelikli olarak kakao yağı alabilirsin :)
3unu genelde aynı gün değil canım
Mesela bugün evdeydim karnım kadındı hemen palmers sürdum.
Demon de sen mesaj attıktan sonea lierac süreyim dedim :)
Çalışırken sadece aksamlari suruyorum.ya lierac ya da palmers
Banyo yaptıysam sonrasında bebe.yağı falan dediğim gibi kesin bu söyle şu söyle diye bi şey yok
Benim.de kilo alıp vermeye bağlı olarak olmuştu ama çok hafif. Su an göremedim valla geçmiş gibiler :)
Ben bugun kontrole gittim doktorum meme ucu kremine basla dedi ayrica gripten korunmak icin probiotik tablet onerdiKizlar selamlar iyi aksamlar.hamilelikte gobek ve gogus catlamalari icin neler kullandiniz yada kullaniyorsunuz??nezaman baslamak lazim önlem almaya??birde meme basi yarasi hakkinda bilginiz varmi???onceden surulmesi gereken kremler falan warmis?????
Hayır canım hangisi sana iyi geliyorsa onu kullan ben 3 tane almış bulundum. birini hic kullanmıyorum 2 sini de dönüşümlü kullanıyorum.Yani mutlaka 3 krem mi kullanmam gerek?
Ben bugun kontrole gittim doktorum meme ucu kremine basla dedi ayrica gripten korunmak icin probiotik tablet onerdi
Hayır canım hangisi sana iyi geliyorsa onu kullan ben 3 tane almış bulundum. birini hic kullanmıyorum 2 sini de dönüşümlü kullanıyorum.
Lansinoh meme ucu kremiIsmi ne canim verdigi kremin??birde cokbonce kullanmakta iyi degil diolar ya asiri uyariyomus gogus ucunu
Catlak tamamen bunyeye bagli doktorum dedi ki en pahali lremi kullan catlayabilirsin hic kullanma catlamazsin disardan cok buyuk bir etken olmuyor ne yazik ki ben ilk gebelikte sadece badem sutu ve vazelinle sifir catlakla dogum yaptim cok kilo almamistim ilinci de cok kilo aldim henuz catlak yok sadece hindistan cevizi yagi kullaniyorum arkadasim sadece lierac kullandi sonuc harita gibiYani palmers ve bska ne alayim cnm?lierac warmis baya etkili sanirim pahalida
Bana sorarsan ya kakao yagi al ya hindistan cevizi yağı al. Aktarlar da bile satıyor istediğin markadan alabilirsin bana kalırsa :)Yani palmers ve bska ne alayim cnm?lierac warmis baya etkili sanirim pahalida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?