- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.621
Nasıl canım sadece file mi
Evet canım normal file
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl canım sadece file mi
Yani nemli olmasi yeterlimi?
Canım sana zahmet olmazsa bi foto yükler misinEvet canım normal file
Ben bebe yağı kullanıyorum Bi de bio oil diye Bi yağ kullanıyorum ama bebeyağını daha etkili gördüm nemlendiriciliği daha yüksek gibi hissettim. Göğüs ucu için krem kıllanmaya henüz başlamadım ama yakında başlamayı düşünüyorumKizlar selamlar iyi aksamlar.hamilelikte gobek ve gogus catlamalari icin neler kullandiniz yada kullaniyorsunuz??nezaman baslamak lazim önlem almaya??birde meme basi yarasi hakkinda bilginiz varmi???onceden surulmesi gereken kremler falan warmis?????
hangi kremi önerdi pekiBen bugun kontrole gittim doktorum meme ucu kremine basla dedi ayrica gripten korunmak icin probiotik tablet onerdi
Bu konuyu cok takmissin. Naparsan yap genetiginde varsa catlicaksin. Sen seceneklerden kendine en uygun olanini seciceksin duzenli kullanicaksin gerisi takdiri ilahi. Gogus ucu kremi icin cok erken. Cook.erken.Yani mutlaka 3 krem mi kullanmam gerek?
Bebek telsizi philips avent oneriorum ben. Avent scd 501 modelini 2 kuzenime aldik kullandik bende aldm.bu yilValla canim zaten bu saydiklarimin disindakilerini yarin ebebege iadeye goturucem. Dikkat ettiysem bile kaptirmisim ki 160 tl lik bir iade olucak :)
Bazi sebeplerden dolayi bebek telsizinin bizim icin gerekli olduguna karar verdik onu alir geri kalani sonra kullanirim.
Bu arada bebek telsizi tavsiyesi olan varsa da cok sevinirim.
Bu arada ben isitici fan alacaktim ya lilyum onu goldmaster aldim cok guzel isitiyor 10 dk icinde ilk bir iki calismada plastik kokusu oluyor ama geciyor sonra
Ben file almadım gerekli oluyor mu acaba bilmiyorum daKızlar hayırlı akşamlar bebiş küvet için file olarak ne aldınız
Bu konuyu cok takmissin. Naparsan yap genetiginde varsa catlicaksin. Sen seceneklerden kendine en uygun olanini seciceksin duzenli kullanicaksin gerisi takdiri ilahi. Gogus ucu kremi icin cok erken. Cook.erken.
Bebek telsizi philips avent oneriorum ben. Avent scd 501 modelini 2 kuzenime aldik kullandik bende aldm.bu yil
Canım öncelikle hayırlı olsun arkadaşa katılıyorum sakin ol daha çok erken stres yapmana da gerek yok biraz daha bekle 4 ay falan olunca kullanırsın kremleriEvet taktim cnm cnku ergenlikten kalma catlaklarim var zaten.o yuzden bilgi almaya calisiyorum.erken derken?3aylik oldunmu baslamiyomusun bunlari surmeye?simdiden bilgi ediniom iste cnm erken evet ama olsun
Bilgi edinmekten ziyade troller gibisin. Benmde ergenlikten kalma catlaklarim var. Hatta hepimizde var. Surdugumjz halde catlioruz da suan. 3. Aydan sonra surcen allaha birakcan yapicak baska bisi yok.Evet taktim cnm cnku ergenlikten kalma catlaklarim var zaten.o yuzden bilgi almaya calisiyorum.erken derken?3aylik oldunmu baslamiyomusun bunlari surmeye?simdiden bilgi ediniom iste cnm erken evet ama olsun
Bilgi edinmekten ziyade troller gibisin. Benmde ergenlikten kalma catlaklarim var. Hatta hepimizde var. Surdugumjz halde catlioruz da suan. 3. Aydan sonra surcen allaha birakcan yapicak baska bisi yok.
"Göğüs ucu kremi için erken çok erken" yazıyor, cümle tam olarak bu.Evet taktim cnm cnku ergenlikten kalma catlaklarim var zaten.o yuzden bilgi almaya calisiyorum.erken derken?3aylik oldunmu baslamiyomusun bunlari surmeye?simdiden bilgi ediniom iste cnm erken evet ama olsun
Canım öncelikle hayırlı olsun arkadaşa katılıyorum sakin ol daha çok erken stres yapmana da gerek yok biraz daha bekle 4 ay falan olunca kullanırsın kremleri
"Göğüs ucu kremi için erken çok erken" yazıyor, cümle tam olarak bu.
İnşallah olmasın tabiii kız..olmaz insallah yaa olmasiiinnn
Tatlim henuz 7 haftalik gebesin karin 17 18 haftalarda buyuyor en erken dolayisiyla bundan once krem surmene kesinlikle gerek yok gogus ucu kremi de en erken 7. Ay kimse seni kirmak istemiyor ama gebelikler arasi 5 ay olunca ortak noktada bulusmuyoruz......bizi yanlis anliyorsun suan senin gebeliginin saglikli devami icin ne yapman gereken gibi konulari arastirman ya da onundeki en onemli test ikili test gibi konulari arastirman gerek bSaol cnm teskurler.amacim sadece bilgi edinmek.ama diger arkadasa gore troller gbiymisim ben:/
Anlamadim ???lilyumm
Ben üşendim yazmaya ellerin dert görmesinCanım 16 haftalık iken başla her şeyden bol bol sur
Göğüs ucu kremi hariç
Soyle ki bu topikte 7. Haftada hala kalp atisini duymayan anneler vardi. Kimisi duydu kimisi duymadi. Bizim endiselerimiz yeni yeni catlaklarken senin daha 7. Haftada catlak derdine dusmen sadece trol olabilir die dusunuorum acikcasi. Uatelik cok acik olabildigince acik bikac kisi tarafindan aciklandigi halde 3unu karistirip mi surecegim gibi bi soru da bu dusuncemi korukluyo. Bizde bizden daha onde olan gebelerin topigine gidioruz ama hic bole bisi yasamadik. Bi tek bana garip gelmedigini umuorumPardon troller gibisin derken :/