- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.141
Pamuk evde rahat olur ama dışarısı için kim uğraşacak bende ıslak mendil kutusu alicam yıkayıp koyacam hepsiniBen ıslak mendil almadim pamuk kullanmayı düşünüyorum sadece saf suyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pamuk evde rahat olur ama dışarısı için kim uğraşacak bende ıslak mendil kutusu alicam yıkayıp koyacam hepsiniBen ıslak mendil almadim pamuk kullanmayı düşünüyorum sadece saf suyla
Pamuk evde rahat olur ama dışarısı için kim uğraşacak bende ıslak mendil kutusu alicam yıkayıp koyacam hepsini
kızlar geçen gün yazmıştım çanta bakıyorum ama geniş olsun istiyorum 3 çocuğun eşyası olacak içinde çünkü :) bunu buldum içi geniş gibi sizce nasıl
Hayatta o kadar vermem ilkinde relax moddan magazasindan outlet urunu aldim tanesi elliye gelmistir. Simdi de trendyoldan 44 e aldim pijama olanlari iyi inceleyin trendyolda aynen onden dugmeli bulsaydim oyle alcaktim beden yoktu
bu modele bende baktım yarın kısmetse gidip e bebekte modelleri inceleyeceğim/
Eminönü’ne gittim normal pijama 30 lohusa dedin mi 60/70 yuh dedim yani
60 70 yine iyiymiş 110 ya burada ben de yuh dedim :))
50 tl ye bulsam alacağım trendyol takip ediyorum bakalım
Onuda islatip koyuyosun iste normal pamuk degil zaten makyaj pamugu gibi dusun
merhaba kızlar bu konu çok faydalı olmuş uzun süredir girmiyordum. hepsiburada da indirim var evet bende baktım ama 24 lü 84 liraya gelen unibaby göremedim. bitti mi acaba o? yesa
bi tane var ama yenidoğan değil. sensitive yazıyor
merhaba kızlar bu konu çok faydalı olmuş uzun süredir girmiyordum. hepsiburada da indirim var evet bende baktım ama 24 lü 84 liraya gelen unibaby göremedim. bitti mi acaba o? yesa
bi tane var ama yenidoğan değil. sensitive yazıyor
Sepete eklediğinde tüm ürünlerde %20 indirim var yesa bahsettiği o mu bilmiyorum.
Valla arkadaş paylasmisti canım. Ben daha önce aldım yenidogan diye ozellikle dikkat ettim ama 80 e falan değil 100 civarı ydi. Sabahkine bakmadım ama yenidogan değildir o zaman 80 küsür hiç gormemistim
evet o ama ürün yeni doğan değil. yeni doğan olan 110 a geliyor. yine iyi fiyat aslında dimi :)
sanırım sensitive yazanı yenidoğan sanmış olabilir o arkadas. yatak onun dediği stokta bitti
60 70 yine iyiymiş 110 ya burada ben de yuh dedim :))
50 tl ye bulsam alacağım trendyol takip ediyorum bakalım
bu modele bende baktım yarın kısmetse gidip e bebekte modelleri inceleyeceğim/
Eminönü’ne gittim normal pijama 30 lohusa dedin mi 60/70 yuh dedim yani
pardon indirimle hepsi buradada 120 ye geliyor 24 lü unibaby yenidoğan. çok da bulunmaz fiyat değil sanki ama uygun yine de
Ay kızlar 60 70 te iyi 110da iyi dün çarşıda sıradan iç çamaşırcı mağazasında dahi en ucuzu 140 tl idi eh azıcık yüzüne bakilanlari 160 birtanesi içlerinde parlıyordu o da zaten 250 tl idi gerçi 10 tl düştü sonradan
Canım komilinin de saf su ve pamuk ıslak mendili var dışarısı için düşünürsenPamuk evde rahat olur ama dışarısı için kim uğraşacak bende ıslak mendil kutusu alicam yıkayıp koyacam hepsini
Canım evet fiyatı 104 ama sepete ekleyince indirim oluyor 83 lira dur resmini atayım .evet o ama ürün yeni doğan değil. yeni doğan olan 110 a geliyor. yine iyi fiyat aslında dimi :)
sanırım sensitive yazanı yenidoğan sanmış olabilir o arkadas. ya da onun dediği stokta bitti
Canım evet fiyatı 104 ama sepete ekleyince indirim oluyor 83 lira dur resmini atayım .