- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.981
selam kizlar. seker yuklemesi sonucum cikti. doktorum cok yuksek dedi ama internetten bakinca okadar abarti degil sanki. size de bir sorayim dedim. icecekten once 102 cikmis. 1.saatte 160 ve 2. saatte de 113 cikmis. sizce nasil ?
Ben sleepy aldım canım icinde 80 tane var bir paket daha alicam 160 olucak olmadı 2 paket alırım 240 olur heralde ilk etapta yeterli gelir sonra 2ye geçeriz bende Türk malı diye tercih ettim prima icime hic sinmedi basindan beriArkadaslar bebek bezi isini ne yaptiniz aldiniz mi yada en son mu alacaksiniz ? Yenidogan mi almaliyiz yoksa bi buyugu 1 numara mi oluyo ondan mi ? Birde ben prima kullanmak istemiyorum hepiniz prima kullanilmasi taraftarimisiniz ? Sleeppy die bi marka var ya oda baya dogal gibi duruyor ondan alsam diyorum
Ben aldim yine bir trendyol indiriminden aldim oto koltugu olarak da kullanilio ferrari marka aldimKızlar anakucagi alan var mi nasıl bisey aldınız
İlki yüksek çıkmış ikincisi fena değil canımselam kizlar. seker yuklemesi sonucum cikti. doktorum cok yuksek dedi ama internetten bakinca okadar abarti degil sanki. size de bir sorayim dedim. icecekten once 102 cikmis. 1.saatte 160 ve 2. saatte de 113 cikmis. sizce nasil ?
bak canım bundan aldım yine başlarsa kampanyası haber veririm40 lira çok iyi canım ya ben de o civarda bir şey arıyorum trendyol yine denk gelirsen yazabilir misin ben de bakarım ama:)
bak canım bundan aldım yine başlarsa kampanyası haber veririm
polar sabahlıklar var trendyolda 40 liraya onlarda süper bence. Bir de onlardan alıcam :) bu pijama takımını şimdiden giyiyorum benValla çok iyi canım. Ya
Burada bunlara 110 Tl dedi ki gayet uygun bi dükkan normalde
polar sabahlıklar var trendyolda 40 liraya onlarda süper bence. Bir de onlardan alıcam :) bu pijama takımını şimdiden giyiyorum ben
polar sabahlıklar var trendyolda 40 liraya onlarda süper bence. Bir de onlardan alıcam :) bu pijama takımını şimdiden giyiyorum ben
Sen dün linki gönderince hemen baktım cok beğendim ama emzirme için ideal değil cnm üste kadar kaldırmak gerek emzirince kış günü hasta oluruzCanım bunları mi diyordun
Dün paylaştım. Ama kızlar doğal olarak hem emzirme hem de beden olarak zor olacak dediler
Kadın Desenli Interlok Pijama Takımı
http://m.trendyol.com/-/UrunDetay/170159/35591772
Sen dün linki gönderince hemen baktım cok beğendim ama emzirme için ideal değil cnm üste kadar kaldırmak gerek emzirince kış günü hasta oluruz
Ama normal zamanda giymek için çok güzeller
Kadın Ekru Wellsoft SabahlıkCanım bunları mi diyordun
Dün paylaştım. Ama kızlar doğal olarak hem emzirme hem de beden olarak zor olacak dediler
Kadın Desenli Interlok Pijama Takımı
http://m.trendyol.com/-/UrunDetay/170159/35591772
İlki yüksek çıkmış ikincisi fena değil canım
bende ordan alışveriş yapmak istiyorum ama İngilizcem sıfır bi sorun olsa halledemem yada karttan fazla para çekilirse hakkımı nerde ararım bilmiyorum diye hep uzak duruyorum.. Siz sürekli mi yapıyosunuzAliexpres durmak bilmiyorduEki Görüntüle 2057701
Canim uygulamasini indir telefonuna. Ordan turkceyi secrtsin. Ingilizce bende de yokbende ordan alışveriş yapmak istiyorum ama İngilizcem sıfır bi sorun olsa halledemem yada karttan fazla para çekilirse hakkımı nerde ararım bilmiyorum diye hep uzak duruyorum.. Siz sürekli mi yapıyosunuz
Ay ne diyosun çok şanslısın nasılda denk gelmiş hahaha süperBen sosyete pazarinda bi baktim 25 tlye lohusa pijamasi var hemen kaptim bi tane. Sonra lohusa sepeti miydi neydi orda da gormustum ayni pijamayi ama pahaliydi
çok güzel canım bunu bende görmüştüm ama bana yakası açık gelmişti sürekli boğaz enfeksiyonu geçirdiğim için kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum. Birde bedenleri nasil sen kaç beden aldım mesela bazen kısmı senin aldığın bedende kaç cm ben orda da tereddüt yaşadımbak canım bundan aldım yine başlarsa kampanyası haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?