2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Kızlar merhaba, Annem geldi şu an ebebekteyiz. Pempers 1 numara bez 156lısı 50 tl. Ben mi yanlış hesaplıyorum bilmiyorum ama 32 kuruşa geliyor çok ucuz değil mi? Alayım mı sizce?
 
çok güzel canım bunu bende görmüştüm ama bana yakası açık gelmişti sürekli boğaz enfeksiyonu geçirdiğim için kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum. Birde bedenleri nasil sen kaç beden aldım mesela bazen kısmı senin aldığın bedende kaç cm ben orda da tereddüt yaşadım
kalın bi kumaşı yok önce onu söyleyeyim. Ama lohusa takımlarının hepsi öyle. Bir de emzireceğimiz ve evde giyileceği için ben sadece düğmeli olmasına dikkat ettim. L aldım ben daha 2 ay var kilo alırım diye. Ama aldın diyelimki beğenmedin trendyolda 14 gün içinde iade edebiliyosun zaten
 
F ferayegul canım sen hem bebek hem kendiniz için deterjan almıştın ya kullandın mı onu kendi kıyafetletinizde? Memnun kaldın mı acaba :)
Evet canım kullanıyorum su an için memnunum sıfır kokulu bir deterjan. Ama hic böyle çok kirli birşey yıkamadım daha hani çıkarma özelliği nasıl bilmiyorum ama nette kullanıcı yorumlarında herkes memnun. :)
 
kalın bi kumaşı yok önce onu söyleyeyim. Ama lohusa takımlarının hepsi öyle. Bir de emzireceğimiz ve evde giyileceği için ben sadece düğmeli olmasına dikkat ettim. L aldım ben daha 2 ay var kilo alırım diye. Ama aldın diyelimki beğenmedin trendyolda 14 gün içinde iade edebiliyosun zaten
teşekkür ederim Canım butik su an kapalı hayırlı olsun sanada :KK200:
 
Bir hevesle hastane çantamiza koyacağım cicilerimizi yikadim utuledim koydum aldığım çantama cok heyecanlı ve güzeldi daha zaman olmasina rağmen sanki yakınmis gibi hissettim:halay:
 
Henüz almadım ne alacağımı da bilmiyorum ama mutlaka alacağım ürünlerden biri ana kucağı. Ben yemek yaparken sallansın, titreşimli olursa titresin yavrucak :KK70:
kızlar bu konuda tavsiye bekliyorum sizden :KK66:
BEnde ebebek deki ürünlere bakıyorum biraz indirim de var tutresimli de var bilemedim almak istiyorum çok ama
 
S selifor eminönğjden aldığın çantayı nereden aldın ? Sırt çantası bide boyutlar küçük mü resimde çok anlamdım
Havuzlu handa en alt kattan aldım canım sanırım bebe ceyiz sarayi orasi sirf canta vardi magazada boyutu gayet güzel icine bir sürü şey sigdirdim su pahalı skiphop cantalar varya onlarin cakmasiymis lullaby yazıyor markası memnun kaldım suan icin iyiki almisim diyorum renk secenekleride guzeldi ama ben siyah tercih ettim
 
Söyle bakalım cevabı heyecan ile bekliyorum
Haha bi arkadas vardi burda kimdi hatirlayamadm. kocasi o parayi bana versen ben daha cesitli sallarim cocugu demisti. Benmkide onun kankasi iste:KK70: aliexpresten islak mendil kutusu aldim. Ne gerek vatdi islak mendiller zaten posetin icinde satilmiyo mu dio bana:KK70:
 
Oktivus Oktivus Canım cogumu aynı olur ya ben almis olsam eminim benimkide ayni seyi söylerdi simdi bana diyorki artık ne lazimsa bana tek tek yazicaksin ben gereklimi soylicem ona göre alicaksin diyor ahh bu erkekler:KK70:
 
X