Henüz almadım canım. Eşim bakım ürünleri konusunda hassas baya, o yüzden en sona bıraktık onları tarihleri en yeni olsun diyor saçma biliyorum ama ikna edemedim
primayı ilk başlarda kullanacağım yani 1,2 numara. Sonra komiliye geçmeyi düşünüyorum.
Banyo ürünleri konusunda çok kararsızım. Sebamed, bübchen, mustela ve burts bee. Bu ürünlerin içerik kısmını inceleyip öyle alacağım. Burts bee %99doğal içinde neredeyse hiçbir ürün yok piyasa ürünlerine göre gramaj/fiyat açısından pahalı oluyor. Aslında bir bebek ne kadar şampuan tüketebilir ki mantığındayım ben. Yani alacağımız ürünü büyük ihtimalle 10-11 ay kullanırız gibi. Her banyosunda şampuan da yapmayı düşünmüyorum. Özellikle yenidoğan döneminde. O yüzden en az kimyasalı olan olsun yılda en fazla iki defa o paralar verilir, bence.
Deterjan yine en az kimyasal içerik tercihim olur. Ayrı yıkarım onun kıyafetlerini. Yarım yük programı, kısa programlar tüm makinelerde var nasılsa öyle bir şey yaparsak çok birikmesini beklememiş oluruz. Biliyorum kimyasaldan kaçışımız yok, en azından ilk etapta ne kadar korursak o kadar iyi.