- 4 Temmuz 2014
- 51
- 35
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.701
bende az önce sipariş verdim inş kullanınca memnun kalırım :)Bende ondan düşünüyorum kvlerde kullanmaya sonralarida kullanirm evime geçince cok fonsyinlu oturma ozelligi falan hoşuma gitti esimde tamam derse ondan alicam
Sonuc olarak usenip vazgecicekmism gibi geliyor ama bakicam yinede canımİşte başında beklemediğim İçin sıkıntı olmuyor yapıp çıkıyorum ya da yapıp yemek hazırlıyorum yapıp bulasik atıyorum falan :).
Bak bakalim.inşallah bulursun gönlüne göre :)
Tiny love olanın alt versiyonu gibi bu canım bence memnun kalırız gibi bebeklerimizde severse eğer ve ne renk sectnbende az önce sipariş verdim inş kullanınca memnun kalırım :)
bej rengini aldım canımTiny love olanın alt versiyonu gibi bu canım bence memnun kalırız gibi bebeklerimizde severse eğer ve ne renk sectn
Gule gule saglikla yatar insaAllah bebisin canımbej rengini aldım canım
Eşim engel olmasa ve vicdanim ben daha neler alırımkıyafeti cok olduda ondan vicdan dedim
cook teşekkür ederim canım :)Gule gule saglikla yatar insaAllah bebisin canım
Benimki askerde zaten goremezde işte gizli olmasın diyorum bilsin ama bu seferde ne gerek var lazım değil falan diyor sinir oluyorum ben gerekli görmüşm anası olarak gerisini boşver dimi ama yok nerdeBen bazi aldiklarimi gostermiyorum
Canım aslında kavanoz ve kalem vardı aklımda. Ama keçe balonları görünce yapabilir miyim acaba dedim çok şirinler önce bir deneme yapacağım baktım olmuyor bulaşmam hiç :) sayıyı abartmadan çeşit yapacağım sadece. Zaten çok gelen olmaz hastaneye. Oraya belli bir miktarda götürüp aynısını eve gelene de vereceğimBende kavanoz süslemek istiyorum canım bu keçe işi de çok iyi ama benim elim hic iyi kesmez onu yamuk yuluk yaparım diye bulaşmadım. Bu arada hazırlıkların çok zenginmiş maşallah herşeyi düşünmüşsün
Devam edemem o zaman muhtemelencanım mustela kullanan arkadaşlarım sonradan değiştirmek istediğinde diğer şampuanlar alerji yapmış. Değiştirmeden devam edeceksen en iyisi mustela dediler. Bende onların yalancısıyım :)
Elimde renk renk kecelerim var bende onlardan birsey yapmak istiyorum ama kalıp çıkarınca yamuk yumuk oluyor beceremiyorm biraz ugrasmam lazım magnet süs yapasim var istediğim sevdiklerime vericem sadece cok yapmicam pinterestte güzel şeyler var aslında senden gaza gelip yaparim belki canımCanım aslında kavanoz ve kalem vardı aklımda. Ama keçe balonları görünce yapabilir miyim acaba dedim çok şirinler önce bir deneme yapacağım baktım olmuyor bulaşmam hiç :) sayıyı abartmadan çeşit yapacağım sadece. Zaten çok gelen olmaz hastaneye. Oraya belli bir miktarda götürüp aynısını eve gelene de vereceğimMevlüt işini bahar ortasına bırakırım kış ortasında hiç çekemem :) kavanoz olayı çok pratik oluyor hem yapması da keyifli.
Benimki askerde zaten goremezde işte gizli olmasın diyorum bilsin ama bu seferde ne gerek var lazım değil falan diyor sinir oluyorum ben gerekli görmüşm anası olarak gerisini boşver dimi ama yok nerde
Elimde renk renk kecelerim var bende onlardan birsey yapmak istiyorum ama kalıp çıkarınca yamuk yumuk oluyor beceremiyorm biraz ugrasmam lazım magnet süs yapasim var istediğim sevdiklerime vericem sadece cok yapmicam pinterestte güzel şeyler var aslında senden gaza gelip yaparim belki canım
Bizden iyi bilirler canım öyle demeOhoo ben oyle cok agladim sen cocugundanmi esirgiyon diyekiyafetsizmi birakcam cocugu bu ne alisveris hirsi diye kiziyodu bizimkide cok biliyolar
Balon sablonu kaydetmistm bende canım hoşuma gidince aslında bu kolay gibi bir iki denemeyle yaparsin bence öyle düşünmeBaksana canım ne güzellerBen de becebileceğimden emin değilim açıkçası önce bi deneyeceğim canım :)
Tabisi canımResim atar misin canım
Bizden iyi bilirler canım öyle deme
Bende mi aglasam napsam annemle eminonune gidicem ikna edemiyorum eksigi kalmadiki diyor acil degil diyor sinir oluyorum yanımda olsa kadinligimi kullanirm ama uzaktan ise yaramıyor
Hakediyorlar malesef bende bir yolunu bulacam artık yag cektim biraz sökmedi baska yöntem bulmam gerekArkadan is cevircen iste onu istiyolar valla ben zaten genelde internetten aliyorum ruhu duymuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?