2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

A101e bebek pikesi gelmiş kızlar 9.95e düşmüş almak isteyenlere duyurulur

Eklentiler

• 20171005_135202.jpg
    20171005_135202.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 74
Bana hic hediye gelmiyor ben de hicbir sey almiyorum, ne olacak bizim kizin hali diyordum ama su son birkac haftadir o kadar cok hediye geldi ki, galiba hicbir sey almamakta cok mantikli bir hareket yapmis oldum. Resmen bana alacak pek bir sey kalmadi neredeyse. Besigini annem veriyor, kardeslerimle bana yillar once kullanmis oldugu bambu besik. Cok guzel kaliteli, cibinlik yeri de olan cici bir besik. Ona pembe bir nevresim de dikecek insaallah, tabi kumasini secmemiz gerekiyor. Ev tipi anakucagi, kanguru, kuvet-kova-masrapa-file seti, ve sut sagma makinesini eltim kendi bebeginde az kullandigi ici bana veriyor. Ayrica tulumlar, zibinlar, 5li takimlar, yelekler, hirkalar vs hediye olarak geldi. Ve banyo tarak seti, gogus ucu kremi, battaniye, bornoz gorevi goren baslikli havlu da geldi. Bize almak icin bebek arabasi, oto koltugu, bebek odasi mobilyasi vs gibi buyuk seyler kaldi. Ve bir de biberon emzik gibi seyler eksik.
Süper olmuş canım güle güle kullansın bebişin. Bana da hiçbir şey gelmedi. Daha doğrusu bir yengem bi tarak seti verdi bir de bambu beşik verecek. Bu kadar. Ben nedense başka hediye gelmez diyorum yani herkes birer kıyafet alır o kadar bence.
Kızlar, kuzenim yeni doğum yaptı, göğüsleri inanılmaz yara oldu, çok zor emziriyor. Onu görünce benim de gözüm korktu açıkçası.
Göğüs ucu yarasını engellememiz için ne yapmak gerekir, öncesinden önlem almaya başlayalım bari de riski en aza indirelim.:anneadayı:
İki ay önceden krem sürün düzenli olarak diyorlar ama sanırım yine de yara oluyormuş :110:

Kızlar bende bebek küveti almak istemiyorum ya bilmiyorum yanlis yapıyorum ama alicam bebegimi kucagima pacalarimi da sivayip bende onla beraber kuvete giricem elimde yıkayıp eşime veriyim diyorum nasıl çokmu ütopik :)
Yenidoğan döneminde yada ilk 3 ay zorlanırsın gibi geldi bana kuzum, ama bende sıfır tecrübe olduğu için sen benim lafıma güvenme yine de :KK51:

X