- 18 Mayıs 2017
- 218
- 534
- 39
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.981
butun alinacaklari bugun almissin masallah Cok tatli hersey gule gule kullan canim
Sagolasin, ya annemle gittik o almak istedi sağolsun, e bende canıma minnet dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
butun alinacaklari bugun almissin masallah Cok tatli hersey gule gule kullan canim
En guzeli olmus. Darisi banaSagolasin, ya annemle gittik o almak istedi sağolsun, e bende canıma minnet dedim
Kızlar aldıklarımin resimleri
Oy oy ne güzeller :) hepsini güzel günlerde mutlulukla kullanın canım :)Kızlar aldıklarımin resimleri
Oy oy ne güzeller :) hepsini güzel günlerde mutlulukla kullanın canım :)
Ayyyy hepsi çok güzellikler
Seninle emzik biberon otri bebe uni baby kardeşliği yapmisiz hep aynı şeyleri almışız :)
Bir tane al yeter bence 20 li hastane cikisindan hemen kuculuyor tulum al bol bolKüvet konusu açılmışken ben de sorayım hemen.. Ne yalan söyleyeyim, o kğvetşerden hiç alasım yok, sanki 2 ay kullanıp, sonra çocuğu kucaklayıp yıkayacakmışım gibi geliyor.. (tecrübesiz anne cesareti )
Sonra evde kalabalık edecek gibi hissediyorum.. Tabi kiii tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım...
2. Sorum da, bu hastane çıkışlarından kaç tane almak lazım? İnternette araştırdım biraz da, 3 tane alın diyen de var, 1 tane alın diyen de var.. Çabuk küçüleceği için çok almak istemiyorum ama diğer taraftan da çabuk çabuk kirletecek, sık sık değiştirmek gerekecek.. Yine tecrübeli anne tavsiyeleri alabiliriz :)
H Hayrosgiller tün herşeyi halletmişsin maşalaah
Havuzlu han güzel ya babyshowerları ikinci kattan aldın herhalde genelde 2 dükkan var bunun gibi şeyler için.
Gule guke kullan hepsi harikaKızlar aldıklarımin resimleri
Canım ben bayb shower için şu yeseren kalem yapan yer diye soyledi ya bi arkadaş bynazli diye orda yaptırdım, işte panosu,bayraklı ismi vs..kalan ihtiyaclari ise tahtakaleden aldık, tül.,balon,masaüstünü, cupcake için stand, kadeh..bunlarda çok az bişey tuttu zaten 25 kişilik bi organizasyon. Öyle arkadaşlar arasinda
Ben soylemiatim canim konsepti nasil sectiniz ben uçan balonlari sectimCanım ben bayb shower için şu yeseren kalem yapan yer diye soyledi ya bi arkadaş bynazli diye orda yaptırdım, işte panosu,bayraklı ismi vs..kalan ihtiyaclari ise tahtakaleden aldık, tül.,balon,masaüstünü, cupcake için stand, kadeh..bunlarda çok az bişey tuttu zaten 25 kişilik bi organizasyon. Öyle arkadaşlar arasinda
Benim konsept bu kapi susumuzde ucan balonlarCanım ben bayb shower için şu yeseren kalem yapan yer diye soyledi ya bi arkadaş bynazli diye orda yaptırdım, işte panosu,bayraklı ismi vs..kalan ihtiyaclari ise tahtakaleden aldık, tül.,balon,masaüstünü, cupcake için stand, kadeh..bunlarda çok az bişey tuttu zaten 25 kişilik bi organizasyon. Öyle arkadaşlar arasinda
Havuzlu Handan aldın sandım.
hepsini güzel günlerde kullan bu burun şeyinin yanındaki ne ? Babulas marka
Ofkelenmemek göbek bağı bakım setiymis
Benim konsept bu kapi susumuzde ucan balonlar
Yazı yanlış çıkmış. Göbek bağı bakım seti