- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.961
Tecrübesiz bir anne adayı olarak eşya kalabalığını hiç sevmiyorum canım. O yüzden tercihim katlanır küvet olacak. Her yere girsin göz önünde olmasın uğraştırmasın beniKüvet konusu açılmışken ben de sorayım hemen.. Ne yalan söyleyeyim, o kğvetşerden hiç alasım yok, sanki 2 ay kullanıp, sonra çocuğu kucaklayıp yıkayacakmışım gibi geliyor.. (tecrübesiz anne cesareti)
Sonra evde kalabalık edecek gibi hissediyorum.. Tabi kiii tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım...
2. Sorum da, bu hastane çıkışlarından kaç tane almak lazım? İnternette araştırdım biraz da, 3 tane alın diyen de var, 1 tane alın diyen de var.. Çabuk küçüleceği için çok almak istemiyorum ama diğer taraftan da çabuk çabuk kirletecek, sık sık değiştirmek gerekecek.. Yine tecrübeli anne tavsiyeleri alabiliriz :)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Hastane çıkışı 1tane bile yeter bence. Hele ki 10lu setleri falan paket paket almaya gerek yok diye düşünüyorum. Altına giydirdiğim çıt çıtlıyı kim görecek set olsa ne olur olmasa ne olur mantığındayım ben. Renkler uyduktan sonra mesele değil bence. Üzerine de bir tulum oh mis gibi :)