- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.401
Senin oglusun mu olacak nasipse canım :)
Evet
Bir kızım var pembe kusacağım yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin oglusun mu olacak nasipse canım :)
harikasın güle güle kullan
haha Allah bağışlasınEvet
Bir kızım var pembe kusacağım yakında
Prego yummy canım fiyati bilmiyorum ama bende aynısı istediğimden marka model biliyorumCanım çok sağol geçmiş arada atlamisim senin yatak
Yatak süper sende Güle güle kullan tam adi ve fiyat yazabilir misin 15 gün içinde bizimde yatak almamız lazım da :)
Bana da aynısı dendi canım sen devam edicekmisin orda benim dogum burda olucak gibi nasipse birde daha önce orda çalışmış bir teyze var tanıdığım zaten Tülay hanimi o ayarladi bana dogum ucretindede yardimci olmaya çalışırım demis anneme 500 falan indirtse kârdir bakalım nasibimde ne var senin degisim olacaktı son durum ne
Bana da aynısı dendi canım sen devam edicekmisin orda benim dogum burda olucak gibi nasipse birde daha önce orda çalışmış bir teyze var tanıdığım zaten Tülay hanimi o ayarladi bana dogum ucretindede yardimci olmaya çalışırım demis anneme 500 falan indirtse kârdir bakalım nasibimde ne var senin degisim olacaktı son durum ne
Bende 170 veriyorum gecen sigortamda sıkıntı çıktı 240 vermek zorunda kaldım rahat oluyor ama parasida iyi gidiyor sağlıkla kucağımiza alalimda napalımYok canım değişim olmayacak sigortamız değiştikten sonra ilk kez gittim bugün 170 tl vermek dokundu ama neyseki sigorta bir kısmını geri ödüyormuş bakalım ne kadar ödeyecek bakalım.
Nst 110 tl mesela bence pahalı , Allahtan test aşamalarımızı geçtik. Sigorta karşılıyor ama karşılamayan için gereksiz pahalı.
Bende 170 veriyorum gecen sigortamda sıkıntı çıktı 240 vermek zorunda kaldım rahat oluyor ama parasida iyi gidiyor sağlıkla kucağımiza alalimda napalım
Birde ikinci olunca parasi daha farkli gelir tabiki masraf çoğalıyor çünküÖyle tabi canım Acıbadem sigorta bakalım bizim ne kadarını ödeyecek.
Doğum çok pahalı değil aslında diğer yerlere göre ama kızda gittiğim hastane öyle uygundu ki bunlar fazla geliyor şimdi
Canım satıcının ovdugu buydu sanirim ve elinde bile yoktu düşün
Elinde olsa pahaliyi satmaya çalışıyor derdim ama öyle de değil
2000 bizi aşıyor canım yani bu kadarlik düşünmüyoruz ama baktık indirim ve cok içimize sindi 1500 falan bulduk neden olmasın
Ben bi de gerçeğini görmeyi çok istiyorum ama bir türlü bol çeşit olan bi bebek arabası satan yere gidemedik eşimle
İnşallah işleri biraz rahatlar da bakarız
Bu araba benimde seceneklerim arasinda minik hafif bi araba tek skinti 3 hamlede kapaniyo olmasi ona dikkat edin
neden tek gogus kuuzmBen lansinoh göğüs ucu kremi aldım ( göğüsleri uyarmadan doğumdan önce kullanmaya başlayacağım )
Göğüs pedi aldım
Başka da göğüse çalışmam artık yeter
Süt sagma makinası hala bakiniyorum
Elektrikli alacagim tek göğüs alacağım bunlar kesin
200 tl üzerine çıkmayı düşünmüyorum
Hayirlisi
kız ne aldın ne ara aldın :)) agır mıymıs pusetı anlat hemen :) ebebek de mı varmıs ındırım :)Canım ben dün akşam itibariyle araba olayını hallettim:)
Chicco lite way duo plus 2 aldım
İçime sindi inşallah bebeğimin de içine siner
Zaten 950 ye inmişti bi de e bebek açılışa özel Her 150 tl ye 50 tl hediye çeki verdi 300 tl de hediye çekimız oldu.
200 tl kadar üzerine ekleyip park yatak alacağız inşallah 15 gün içinde indirimi kullanmamız gerkiyor
@selifor çok sağol canım bakayim ben de Nasılmis :)
tamamdır kuzum tesekkur ederımCnm ben netten almadım ama arama motoruna avent yeni doğan biberon yazarsan çıkıyor bulamazsan yardımcı olurum akşam :)
Canım ben dün akşam itibariyle araba olayını hallettim:)
Chicco lite way duo plus 2 aldım
İçime sindi inşallah bebeğimin de içine siner
Zaten 950 ye inmişti bi de e bebek açılışa özel Her 150 tl ye 50 tl hediye çeki verdi 300 tl de hediye çekimız oldu.
200 tl kadar üzerine ekleyip park yatak alacağız inşallah 15 gün içinde indirimi kullanmamız gerkiyor
@selifor çok sağol canım bakayim ben de Nasılmis :)
yesa canım bu arada araba 2016 mı 2017 model mı ve hangı renk :) heyecan yaptım :)