- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.441
vuhuuu desene gec bıle kaldım ama yenılemıslerdır bıtenlerı ınsaAllah ya ben benım herıfı ayartayımda yarın gıdeyım oraya. ayy göksuyada yakın kalabalık degılse dönuste orda suya karsı ıkıde yürürdümCanım bayaa ürün vardı ama insanlar yagmalamis resmen ama bence vardır yine de :)
Göğüs pompası baktim
lansinoh 200 tl ydi 50 tl de hediye çeki 150 ye geliyor en ucuz da 174 e var piyasada
Avent yalan olmasın 250 civari ydi sanırım 50 tl lik daha bir şey alırsan 100 tl hediye çekin olur
Bence şansını dene canım
Hamile kadınlar baya büyük mont bile aldılar 90 liralık mont 32 miydi neydi arti 150 ye tamamlayıp 50 tl hediye çeki falan alıyorlardi
İnsanlar tam bir çılgındi dostum
Aynen tatlım yaa pazartesi izinden geldim ınan hareket sayısı 10 parmağımı gecmez evde gumbur gumbur cocuk bıle sevmedı ısımı ıs arkadaslarımı korkmaya basladım gecede boyle kasıklarıma dogru agrı oluyo sızdede oluyormu sağa sola donmede zorlanıyorum ay kızlarr bırde ben dun vıtamınımle kan sulandırıcımı ıcmeyı unutmusumm hep bu naaneett iş yeri yüzünden sabaha kadar dokuz dogurdum harekette etmedi çok korktum vallaCanım is yerim çok sıkıntılı ve stresli. Aşırı üstü yoğun bir isim var malesef ben negatif etkileniyorum. kendimi geçtim bebeğimde strese giriyor hissediyorum yoksa tabi isterdim devam etmeyi. O yüzden benim bebisiminde rahat bir anneye ihtiyacı var diye düşündüm ve erken ayrılmaya karar verdim :)