- 18 Mayıs 2017
- 218
- 534
- 39
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gule gule kullan canimÇok sağol canım
Nice indirimler sizlerin olsun :)
yesa canım super alışveriş yapmışsın gule gule kullan inşallahh
Bebek arabasında bayagı cesit var mıydı ben de eşimi suruklesem diyorum yarın :)
Evet canim makinede de kullanilabiliyo ben perdelerimi yikarken biraz da sabun tozu karistiriyorum.Seni yilin anne adayi ilan ediorum. Cok guzel yakaladin. Yari fiyati a gelicek aldiklarin ceklerle masallah
Sabun tozunu ilk defa duydum. Makinede kullanmak icin mi
Bu model arkadasimda var canim gayet memnun cocugu su an 4 une yaklasiyor.Kızlar caploonba bebek odalarında %20-25 indirim var ,kuzenimin aldığı model bu, ben fazla şekilli bişey istemediğim halde odayı görünce çok beğenmiştim şimdi indirime girince de aklıma takıldı valla, aynı şeyi almak da nasıl olur ki, gerçi şehirler farklı ama, kafamda deli sorular ???
Canım ikea beşik kullananlar memnun genelde ama korkuluğu asansörlü müydü emin değilim. Üç kademeli ayarlanabiliyor yatağı, sallanma özelliği yok. Boyası AB standartlarında. Senin istediğin gibi 60*120 üstelik :)
Vardı canım bence ama insanlar deli gibi de alıyorlardi :) bence sürükle olmadı 150 tl lik alisveris yaparsın 50 tl hediye çeki olur :)
H Hayrosgiller ikea besiklerinin korkuluk asansoru yok diye biliyorum ben o acidan direkt eledim.Canım ikea beşik kullananlar memnun genelde ama korkuluğu asansörlü müydü emin değilim. Üç kademeli ayarlanabiliyor yatağı, sallanma özelliği yok. Boyası AB standartlarında. Senin istediğin gibi 60*120 üstelik :)
Benim aklımda newjoy mobilya ve çilek mobilyaya bakmak var bir. Arkadaşım newjoy aldı çok memnun, ayağı tekerlekli, asansör korkuluklu.
Bir de dün U UgurluKedi mert bebe mobilyaları mağazasını ekledi. Ürünleri güzel görünüyor Maltepe'de bir mağaza canım instagram hesapları da varmış sanırım. Bu üç yere bakacağım ben canım ama 60*120 lik almaya karar verseydim ikea en mantıklı seçenek olurdu(sallama özelliği olmaması düşündürüyor sadece)
Besik 70 e 130, ellerinde 60 120 hatta boyasiz ham agactan yapilmis bir modelleri de vardi.U UgurluKedi şimdi gördüm, gayet güzel..istemezsem uyku setini almayabiliyomuyum? Ben böyle cicili bişey diktirmek istiyorum da.bu mert bebenin instagram sayfasında besik den ziyade uyku setleri var birde
Kızlar sizede pembe mavi renginden gına gelmedi mı bu ne böyle çoğu şey ya pembe ya mavi. kızıma pembe olmasın diye bir sürü mavi ton aldım ondanda sıkıldım. Yenidoğan bölümü özellikle 2 renkten oluşuyor daha büyüklerde sıkıntı yokta..
Kızlar bebişin genel eksiklerinden bir türlü karar veremediğim şey şampuan ve deterjanı oldu . Çok yerde okudum bübchen i öneriyorlar şampuan olarak .
Deterjanda ise e bebekte birkaç anne toz sabun granül ü önerdi , başka yerde de roxy iyi diye okudum . Öf ne zormuş bunlar ya .
Bu arada ben yaklaşık 3 yıldır tüm temizlik ve kozmetik ürünlerde bitkisel kullanıyorum . Acaba bebeğin çamaşırlarını da aynı şeyle yıkasam mı en büyük muamma bu . Neyse fikir bekliyorum .
Kızlarrrrrrrrrrrrrr
Biz bi çılgınlık yaptikkkkkkkkk
950 tl ye düşen chicco duo liteway plus 2
Aldık
300 tl de hediye çeki verdiler 650 ye gelmiş oldu hahahahahah
Kızlar sizede pembe mavi renginden gına gelmedi mı bu ne böyle çoğu şey ya pembe ya mavi. kızıma pembe olmasın diye bir sürü mavi ton aldım ondanda sıkıldım. Yenidoğan bölümü özellikle 2 renkten oluşuyor daha büyüklerde sıkıntı yokta..
hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullan :) çok iyi fiyata denk gelmissinKızlarrrrrrrrrrrrrr
Biz bi çılgınlık yaptikkkkkkkkk
950 tl ye düşen chicco duo liteway plus 2
Aldık
300 tl de hediye çeki verdiler 650 ye gelmiş oldu hahahahahah
Senin oglusun mu olacak nasipse canım :)