2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İsim konusu geçmiş kızlar ben iki isim oldum olası sevmedim o yüzden direk iki isim Eledim zamane isimleri olan tuhaf garip isimleri de sevmedim :)

Bana hala elif zeynep çok güzel geliyor varsın milyonlarca olsun :)

Erkek ismi de pek bulamadik mete gUzel geliyor ama eşim tamamdır bu kesin süper diyemedi bi. Sanırım cinsiyet belli olmadan pek yol alamayacagiz isim konusunda:)
Aaaa bizde zeynep ya da elif olsun istiyoruz, bende şu zamane isimleri sevmiyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah: )

Cinsiyet olayini doktoruyla netlestiren var mi. Tahminleri demiorum kesin cinsiyeti bu dendi mi

Canım çok özür dilerim sayfaya giriyo ama yazamıyorum burdaki gibi yazı paneli çıkmıyor
Cik.ordan forumdan hamilelik seysine gir. Ordan cinsiyetler ve isimler seysine gir. Orda biraz asagilarda ilk sayfada d
r soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti) yaziyo canim oraya gir

Tşk ederim canım gerçekten anlayan varmı acaba
Yan yatar pozisyondaki ultrasonda genital bölgedeki beyaz çizgi sanki omura paralel gibi geldi bana canim, böyle olunca kız diyorlar ama bende iyi anlamıyorum. Ayrıca pek tatlı, ne kadar da ufaklar değil mi, parmak kararlar ama kollar bacaklar her şey var, Rabbim korusun onları

Selam arkadaşlar
Bana 10.haftada erkeğe benziyor demişti doktorum,11+3 de kıza benziyor dedi bi başka doktor.simdi bu perşembe 14.hafta doluyor 15 ten gün alıyorum. O gün gidecek bakalım ne olcak..doktorum 14.hqftada kesin belli olur dedi..
Biz de erkek olursa UMUT
kız olursa birkaç seçenek var;Mihriban, ipek,Defne, güneş

Kıızlaaaaarrr, göbek deligimden aşagı dogru inen cizgi belirdi :) dün gördüm, cok heyecanlandim :) ay çocuk gibiyim yaa.. sizde de çizgi oluştu mu az da olsa.

Bende baktım cizgi belli olmuyor ne bulantı dışında belirtm var ki oda azaldı ne baska birsey artık üzülüyorum hic hamile gibi değilim:KK42:

Back