2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
o zaman sen hic muhattap olma canim. esin halletsin. kendi ogullarinin lafına alinmazlar ama o laflari sen soylesen el kızı olduğun icin her yöne cekilir sözler. Esin anlayisliymis. bu sekilde bi muhabbet olursa esin girsin araya.

riskin olduğunu soylemediysen hic soylemeye kalkisma canim.Kritik haftalari atlatmak uzeresin. sikmaa canini

Kendi sahsi fikrim iyi yaptigin yonunde. Ben kmsenin evine cat kapi gitmem. Bi kere catkapi gelende bi daha benm eve catkapi gelmekten vazgecer. Ne munasebettir yani. Kendi annem bile randevuyla gelirken kayinvalidenin kayinpederin pat diye gelmesi de nedir. E oglumun evi. Iyi de evi cekip ceviren oglun degil gelinin. Insanlarin duracagi yeri bilmesi gerekiyor. Bilmeyene de bildirmek gerekiyor tabiki

Cok siddetli kanamam basladi tuvaletimi yapar gibi akiyor daha dün gittim doktora ne yapayim kizlar akil verin cok korkuyorum
Bence sen bi muddet yatis yapmalisin hastaneye. Lutfen ozele bi dogum hastanesine git. Boyle endiseyle hayat gecmez. Hicbisey yapmazlarsa tutunsun die igne vururlar

o zaman sen hic muhattap olma canim. esin halletsin. kendi ogullarinin lafına alinmazlar ama o laflari sen soylesen el kızı olduğun icin her yöne cekilir sözler. Esin anlayisliymis. bu sekilde bi muhabbet olursa esin girsin araya.

düşük riskini soyledin mi canım.

riskin olduğunu soylemediysen hic soylemeye kalkisma canim.Kritik haftalari atlatmak uzeresin. sikmaa canini

söylemedim riskimi. dillendirip kötüyü çağırmak istemedim.
haklısın canım ama eşim yokken çat kapı getirir diye korkup konuştum pederimle işte :/

çok sağ ol canım. bende senin gibiyim. benim annem de gelmez çat kapı. bu nasıl bir huy bilmiyorum hem de ben hamileyken hiç mi düşünmüyorlar bu sıcakta ben nasıl hizmet edeyim nasıl börek çörek yapayım. biliyorlarki ben önlerine çayla bisküvi koyacak biri değilim. napar ne eder bir şeyler yaparım ben duramam.

Tavrini basta net koymaliydin. 5 yil oldu ben evleneli 1 kez geldi kayinvalidem oyle. Bende sana gelmeyi dusunuyodum der telefonda. Hic yorum yapmam gel yada gelme demem. Oda gelmemesi gerektigini anlar. Gelin olabiliriz ama bizde insaniz. Her insanin esref saati de olur esek saati de. Her istediklerinde esref saatinde olacak degiliz

kimseyi kırmak istemiyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. normalde onlar gelmek istemeden ben çağarırım en çok ben çağarırım hatta ne kızı çağarır ne eltim. ama hamilelikten sonra ben hiç çağaramadım onlar da demekki ben çağarmayınca çat kapı yapacak düşüncedelermiş ama ben fırsat vermemişim sanırım. napacağımı şaşırdım bu yüzden de. ama eşim iyi yapmışsın babam açık sözlü olduğunu biliyor dedi. ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Mecburen pazartesiyi beklicem doktor icin. Doğum evinin aciline cok gittim ilacini ic yat diyorlar pek ilgilenmiyorlar yasiyor deyip yolluyorlar. Dun kesede kanama yoktu. Bu kanama yeni sanırım rengi kırmızı. Yatinca gelmiyor galiba bisey hissetmiyorum ama ayaga kalkmaya korkuyorum bacagimdan asagiya akmisti hep ayaktayken

canim yat kalkma hic.yarinda ilgili bir dr bul ozele git istersen devlet igne vurup gonderiyo yatis versin gozetim altinda tutsunlar seni bir sure.

Canım sen doğru olanı yapmışsın, hem karşı tarafı kıracak bi laf da çıkmamış zaten senden, onların alınganlığı, anlayışlı olmaları gerekir. Eşin seni düşünen, destekleyen biri çok şanslısın, bu konuşma yüzünden onunla aranı bozacak şeyler söyleme bence, senin yüzünden çağıramadım onları gibi. Tekrar konuşmak gerekirse de eşin konuşsun ailesiyle. Şuan bizim ev de aynı durumda ,iş yapacak halim yok ,anca yemek yapabiliyorum ,onu da 2 gundur kayınvalidemlerde yiyoruz bulantım çok olduğu için yapamamıştım. Benim eşim de temizlik konusunda hiç elletmiyor, kendi süpürüp siliyor , hayat müşterek sonuçta, Allah sağlık sıhhat versin öncelikle kendimizi iyi hissetsek, zaten böyle oturamazdık iş yapmadan. Sen hiç canını sıkma.

teşekkür ederim canım. kayın pederimle aram zaten çok iyidir. beni bir ayrı sever. onun beni yanlış anlaması ihtimali de beni ekstra yıprattı sanırım.

çok sağ ol iyi geldi yazdıkların

Ben hissedemiyorum canım sen haftan benden önde ondan belki ya da önceden olan gobegimden anlamiyor olabilirm

Allah bebişini sana bağışlasın canım. uzan o zaman içini ferah tutmaya çalış mümkün olduğu kadar kalkma.

Canım çok geçmiş olsun, diğer arkadaşların dediği gibi bu durumda dinlenmen en iyisi yarın geciktirmeden doktora gidersin, gönlünü ferah tutmaya çalış, olumlu düşünmek iyi gelecektir, yarın herşey daha güzel olacak inşallah.

Kızlar bugün eşim uyanınca ayağa kalkıp şakasına yastık fırlattı bana, tam karnıma denk geldi, adam nasıl korktuysa artık yastıktan gizli geldi yanina
Olabilir canim çünkü bende birkaç gündür klimasız duramiyorum, dikkat etmeye çalışsamda zaman zaman çarpıyor sanki, belki benimki de ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…