- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
o sekilde agrilar olacak canim uzme kendini ben su an ssirt üstü yatamiyorum geriliyo sanci seklinde agrilar oluyo.Kızlar sanki kasıgıma iğne batması oluyor yürürken ince ince. Bi de dün baya moralim bozuktu nedense daha bir duygusal daha bir alınganım ve çabuk sinirleniyorum. Acaba onun etkisi ile mi böyle oldu diye üzülüyorum şimdi de
Canım yürürken sağ bacagım çekiliyor resmen topallıyorum ama kasıgımda da sızıo sekilde agrilar olacak canim uzme kendini ben su an ssirt üstü yatamiyorum geriliyo sanci seklinde agrilar oluyo.
ya olur kuzum onlar yogurt yemeye basla istersen kalsiyum en fazla eksilen. maden suyu icmeyi dene mineraller bol. bennyogurda basladim. az once kalcama acayip agri girdi kanepede otururken canım cikiyo zannettim. bunlar yasamamiz gereken seyler. ama beslenmeye dikkat edersek azalacak. su aralar kasiklarda agri oĺur. bebek yukari dogru yer degistiriyor. yani kisaca canim olmasi gerekenleri yasiyoruz. Rabbim baska sıkıntı dert vermesin.Ama dr .ye gittiginde söyle anlat belki verecegi vitamin veya ekstra birsey vardir.benim sontahlillerde hersey normal cikti. takviyeye gerek yok dedi. ileriki haftalarda baslariz dedi.Canım yürürken sağ bacagım çekiliyor resmen topallıyorum ama kasıgımda da sızı
bu arada bel fıtığın var mi. varsa o da agri yapar bacaginda.Canım yürürken sağ bacagım çekiliyor resmen topallıyorum ama kasıgımda da sızı
Benim de böyle hangisi tutucak bakalımBende cin takvimi erkek dio rus takvimi kiz
Yok canım bel fıtıgı çok şükür ama dediğin gibi yer yaptıgından belki de tesekkür ederim bu maden sularının hepsi de doğal olmuyor diye biliyorum tavsiye edeceğin var mı?bu arada bel fıtığın var mi. varsa o da agri yapar bacaginda.
Yok 26yim benBenim de böyle hangisi tutucak bakalımsenle yaşımiz ayniydi galiba yanlısm yoksa cin ondan aynıdir 24um ben
cooook teşekkür ederim inşallah canım benim allah razı olsun.. inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik minicik bebislerimizi seneye bugünlerde bebislerimizi paylasirizNice güzel yaşlara canim, bir sonraki doğum gününde bebeğini pışpışlamanı diliyorum sağlıkla : )
selam canim benim bugun komsum bana limonata yapti çok çok iyi geldi limonlari dondurucuya koymuş ben ordayken limonlari kabuğuyla dogradi sekerle robotta cekti sonra su ekledi karistirdi iyice sonra sut süzgecinden gecirdi tekrar dolaba koydu soguk soguk ictim harika oldu midem ağzımda geziyordum gecti hamdolsunYok canım bel fıtıgı çok şükür ama dediğin gibi yer yaptıgından belki de tesekkür ederim bu maden sularının hepsi de doğal olmuyor diye biliyorum tavsiye edeceğin var mı?
Ben de bugun yaptım naneli buz gibi :)selam canim benim bugun komsum bana limonata yapti çok çok iyi geldi limonlari dondurucuya koymuş ben ordayken limonlari kabuğuyla dogradi sekerle robotta cekti sonra su ekledi karistirdi iyice sonra sut süzgecinden gecirdi tekrar dolaba koydu soguk soguk ictim harika oldu midem ağzımda geziyordum gecti hamdolsun
canım benim elini karnina koy bekle küçücük top gibi kasilirKızlar benim kasigimda hicbir belirti olmuyor açıkçası korkuyorum Allah korusun büyümüyor mu acaba diye pzt gitcem doktora nasipse görmeden rahatlayamiyicam
diyorum 5 kiloluk su şişesine yapayim dolapta dursun hergün içerimBen de bugun yaptım naneli buz gibi :)
Dışardan katkılısını içeceğime kendim yapayım dedim :)
Doktordan geldim arkadaşlar evimdeyim 1 dakika ya bakti ya bakmadi acildeki doktor kalbi atıyor dedi gösterdi. İlaci gunde 3e cikart dedi. Sonra ozel hastanelere gittik ama gec olduğu için kimseyi bulamadik döndük eve yatıyorum şimdi. Bebeğim bugün 10+6 günlük ama ultrasonda 10+2 gözüktü
sağlıkla büyüsün kucağına almayi nasip etsin allahim iyi haberini almissin hamdolsunDoktordan geldim arkadaşlar evimdeyim 1 dakika ya bakti ya bakmadi acildeki doktor kalbi atıyor dedi gösterdi. İlaci gunde 3e cikart dedi. Sonra ozel hastanelere gittik ama gec olduğu için kimseyi bulamadik döndük eve yatıyorum şimdi. Bebeğim bugün 10+6 günlük ama ultrasonda 10+2 gözüktü
Canım Allah korusun bir şey olmaz inşallah cihazdan cihaza fark yapabilir belki ona takılma sen güzel. Düşün güzel olsun.
Kalbi de atıyorMuş maşallah minige:)
sen diyosun bir dakika bile bakmadi diye.detayli incelememistir bile. kalp atimi var. ayrica cihazdan cihaza fark degisebilir.sikma canını. hic kalkma bol bol dinlen yat mumkun oldugunca ayaga kalkma.Doktordan geldim arkadaşlar evimdeyim 1 dakika ya bakti ya bakmadi acildeki doktor kalbi atıyor dedi gösterdi. İlaci gunde 3e cikart dedi. Sonra ozel hastanelere gittik ama gec olduğu için kimseyi bulamadik döndük eve yatıyorum şimdi. Bebeğim bugün 10+6 günlük ama ultrasonda 10+2 gözüktü
Evet cok şükür canım. Zaten kalbinin attığını görünce butun herşeyi unutuyorum birsey de soramiyorum bi kucagima alsam da rahat etsem
sağlıkla büyüsün kucağına almayi nasip etsin allahim iyi haberini almissin hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?