2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
o sekilde agrilar olacak canim uzme kendini ben su an ssirt üstü yatamiyorum geriliyo sanci seklinde agrilar oluyo.

Canım yürürken sağ bacagım çekiliyor resmen topallıyorum ama kasıgımda da sızı
ya olur kuzum onlar yogurt yemeye basla istersen kalsiyum en fazla eksilen. maden suyu icmeyi dene mineraller bol. bennyogurda basladim. az once kalcama acayip agri girdi kanepede otururken canım cikiyo zannettim. bunlar yasamamiz gereken seyler. ama beslenmeye dikkat edersek azalacak. su aralar kasiklarda agri oĺur. bebek yukari dogru yer degistiriyor. yani kisaca canim olmasi gerekenleri yasiyoruz. Rabbim baska sıkıntı dert vermesin.Ama dr .ye gittiginde söyle anlat belki verecegi vitamin veya ekstra birsey vardir.benim sontahlillerde hersey normal cikti. takviyeye gerek yok dedi. ileriki haftalarda baslariz dedi.

Kızlar benim kasigimda hicbir belirti olmuyor açıkçası korkuyorum Allah korusun büyümüyor mu acaba diye pzt gitcem doktora nasipse görmeden rahatlayamiyicam

Nice güzel yaşlara canim, bir sonraki doğum gününde bebeğini pışpışlamanı diliyorum sağlıkla : )
cooook teşekkür ederim inşallah canım benim allah razı olsun.. inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik minicik bebislerimizi seneye bugünlerde bebislerimizi paylasiriz

Yok canım bel fıtıgı çok şükür ama dediğin gibi yer yaptıgından belki de tesekkür ederim bu maden sularının hepsi de doğal olmuyor diye biliyorum tavsiye edeceğin var mı?
selam canim benim bugun komsum bana limonata yapti çok çok iyi geldi limonlari dondurucuya koymuş ben ordayken limonlari kabuğuyla dogradi sekerle robotta cekti sonra su ekledi karistirdi iyice sonra sut süzgecinden gecirdi tekrar dolaba koydu soguk soguk ictim harika oldu midem ağzımda geziyordum gecti hamdolsun

Ben de bugun yaptım naneli buz gibi :)
Dışardan katkılısını içeceğime kendim yapayım dedim :)

Kızlar benim kasigimda hicbir belirti olmuyor açıkçası korkuyorum Allah korusun büyümüyor mu acaba diye pzt gitcem doktora nasipse görmeden rahatlayamiyicam
canım benim elini karnina koy bekle küçücük top gibi kasilir

Doktordan geldim arkadaşlar evimdeyim 1 dakika ya bakti ya bakmadi acildeki doktor kalbi atıyor dedi gösterdi. İlaci gunde 3e cikart dedi. Sonra ozel hastanelere gittik ama gec olduğu için kimseyi bulamadik döndük eve yatıyorum şimdi. Bebeğim bugün 10+6 günlük ama ultrasonda 10+2 gözüktü

Canım Allah korusun bir şey olmaz inşallah cihazdan cihaza fark yapabilir belki ona takılma sen güzel. Düşün güzel olsun.

Kalbi de atıyorMuş maşallah minige:)

sağlıkla büyüsün kucağına almayi nasip etsin allahim iyi haberini almissin hamdolsun

Canım Allah korusun bir şey olmaz inşallah cihazdan cihaza fark yapabilir belki ona takılma sen güzel. Düşün güzel olsun.

Kalbi de atıyorMuş maşallah minige:)

Evet cok şükür canım. Zaten kalbinin attığını görünce butun herşeyi unutuyorum birsey de soramiyorum bi kucagima alsam da rahat etsem

sen diyosun bir dakika bile bakmadi diye.detayli incelememistir bile. kalp atimi var. ayrica cihazdan cihaza fark degisebilir.sikma canını. hic kalkma bol bol dinlen yat mumkun oldugunca ayaga kalkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…