Herkess kız diyodu hatta çin takvimi asla yanılmaz diyolardı ama doktorum cok emin erkek dedi şaşırmadım desem yalan olur meger alttan alttan kiza alistirmisim kendimi cevrem etkiledi galiba.....neysee 8 yildir bekliyorum bu bebegi saglikli olsun insalahh
canim.acile git hemen. doktoruna ulasmaya calis. stres yapma. 9 ay kanamasi olan cok. ama riske atma onlemini al.Yine kanamam başladı ustelik kırmızı rengi ne olur dua edin
bana boncuk kiz dedi merve erkek dedi. bakalim hangisi tutcak.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın canım
foto varsa paylasabılır mısın nub teorısı topıgınde dolaştım bıraz da merak ettım senın foto tutacak mı :)
Allah yardimcin olsn insallah hersey yolundadir. Lutfen korkma benm annemin en kucuk kardesimde 9 ay boyunca adet doneminde kanamasi oldu. Normal adet kanamasi gibi ama o kadar cok diil. Belki sende de oledir. Doktora git ihmal etme. Hayirli haberlerle insallahYine kanamam başladı ustelik kırmızı rengi ne olur dua edin
Bana hepsi kiz dedi. Doktor ilk tahmin olarak erkek dedi. Ayin 19.unda netlestirmeye gidicembana boncuk kiz dedi merve erkek dedi. bakalim hangisi tutcak.
haftaya soylerse dr söyler yoksa 15 gun sonraya kalir.Bana hepsi kiz dedi. Doktor ilk tahmin olarak erkek dedi. Ayin 19.unda netlestirmeye gidicem
bana boncuk kiz dedi merve erkek dedi. bakalim hangisi tutcak.
ikinci erkek geliyo desene.aman saglikli olsun da kiz erkek farketmez. sadece.merak ediyoruz iste.Merve daha iyi tahmin yapıyor Bence :)
ikinci erkek geliyo desene.aman saglikli olsun da kiz erkek farketmez. sadece.merak ediyoruz iste.
bende ne yalan soyleyeyim bazen kiz diyorum bazen erkek. oglumla tamamen farkli gecirdim . ama kiz da diyemiyorum.Aynen öyle bi de tahmin sadece tutacak diye bi şey yok :)
Nice güzel yaşlara canim, bir sonraki doğum gününde bebeğini pışpışlamanı diliyorum sağlıkla : )kızlar çarşamba günü dogum günümdü 39 oldum
icinizde enbuyuk sanirim benim
Herkess kız diyodu hatta çin takvimi asla yanılmaz diyolardı ama doktorum cok emin erkek dedi şaşırmadım desem yalan olur meger alttan alttan kiza alistirmisim kendimi cevrem etkiledi galiba.....neysee 8 yildir bekliyorum bu bebegi saglikli olsun insalahh
Bende cin takvimi erkek dio rus takvimi kizGörünen o ki bende de Çin ve Rus takvimi yanıldı :)
Herşey erkek diyor , doktorum büyük ihtimal kız dedi
Teşekkür ederimben geçenlerde şöyle bir mesaj attım canım 16. haftada başlayacağım ama kaşıntı ya da gerginlik olursa hemen surecegım
Kızlar yaptığım araştırmalar sonucu çatlak kremi için
Lierac phytolastil almaya karar verdim
Çalışmasaydim badem yagı (tüyleri besliyor tüyler uzuyor ama gecıcı) ve kakao yağı (cilt rengi koyulaşıyor ama gecıcı) karıştırıp sürerdim ama leke yapıyor sabah ise gitmeden süremem
Ama yine de aksamlari kötü bir t shirt ile sürebilirim bunu da :)
Benim hem çin hem rus takvimi kız diyor. bakalim tutacak mi.
neyse cok kalmadi bir ay sonra tam netlesir.Benim hem Çin ve Rus takvimi erkek diyordu ama yanılmış görünüyor şimdilik :)
neyse cok kalmadi bir ay sonra tam netlesir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?