- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Bilmiyorum benimki tam gununde cıkıyor :)belli bir süreye kadar öyle ama sonra belli bir haftadan sonra doktorlar ultrason ölçümünü baz alıyor:)
amannn fark etmez 1 haftalık farka bir şey olmaz diyorlar sağlıkla gelsinler :)
Bilmiyorum benimki tam gununde cıkıyor :)
Bende anlamadim ki :)Benmki 4 nisan 9 ocak gorunuyo. Niye 2 gun oynuyoki
ilişkiye girilen tarih belli olsa da tam o tarihte döllenme gerçekleşmemiş olabilir
şöyle söyleyim spermler 4 güne kadar yaşayabiliyor bugün ilişki oldu sperm 4 gün yaşadı 4. gün yumurta çatladı ve döllenme oldu. Her ne kadar ilişki günü belli olsa da 4 günlük fark çıkacaktır:)
Doktorlar 1 haftaya kadar normal buluyor zaten :)
canım o senin dediğin bebeğin geriden gelmesi oluyor. benim bebeğim 3 gün ilerde çıktı. yani diyelim ayın 5 inde ilişkiye girdim ama sanki bebek ayın 2 sinde ilişki olmuş gibi göründü :) bu durum da olabiliyormuş normal yani bebişin gelişesi tuttu ya da farklı bir ultrasondu o şaşırdı bilemem sorun yok :)
şimdi anladım canım :)
doktorlar normal diyorlar o yüzden varsın 3 gün büyük olsun :)
ooo birde k.v. demle oturuyoruz iki kiz bakarlar bana sira gelmez, inşallah saglikla gelsin bebisim ben calismaya devan edecegim bizim kendi isimiz evimede yakin18 yasında kızın var Masaallah sırtın yere gelmez harika bir zamanda doguruyon bence
eveet :)
sen ne hissediyorsun kız erkek? ve gönlünden geçen hangisi?
ben hiç bilemiyorum :)
çoğunluk kız dıyor ama sanki eşim hafiften içten içe erkek olsa daha mı sevinir bilemedim bir şey demiyor ama arada anlarsın ya :)
hayırlısı sağlık sıhhatlı olsun da :)
Yine kanamam başladı ustelik kırmızı rengi ne olur dua edin[/QUOT İnşallah kötü bişey olmaz ama Doktora gitmelisin
Arkadaşlar çatlak oluşumunu önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı. Ben ne kullanacağıma henüz karar veremedim Tavsiyelerinizi alabilir miyim
Yine kanamam başladı ustelik kırmızı rengi ne olur dua edin
Meraba kızlar bende bugun oğlum olacagini ögrendim ...herkezin kiz dedigi bebisim erkek cikti :))
Saglikla kucagimiza alalim hepimizde insalahhhh
saolasin yukleme calistim bakim oldumuAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın canım
foto varsa paylasabılır mısın nub teorısı topıgınde dolaştım bıraz da merak ettım senın foto tutacak mı :)
saolasin yukleme calistim bakim oldumu
Herkess kız diyodu hatta çin takvimi asla yanılmaz diyolardı ama doktorum cok emin erkek dedi şaşırmadım desem yalan olur meger alttan alttan kiza alistirmisim kendimi cevrem etkiledi galiba.....neysee 8 yildir bekliyorum bu bebegi saglikli olsun insalahhbebısın cok tatlı canım :) ama tahmın yapamazdım ya da kız derdım heralde hahahha ben bıraz daha bu konuya calısayım hala eksıklerım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?