2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
belli bir süreye kadar öyle ama sonra belli bir haftadan sonra doktorlar ultrason ölçümünü baz alıyor:)

amannn fark etmez 1 haftalık farka bir şey olmaz diyorlar sağlıkla gelsinler :)
Bilmiyorum benimki tam gununde cıkıyor :)

canım o senin dediğin bebeğin geriden gelmesi oluyor. benim bebeğim 3 gün ilerde çıktı. yani diyelim ayın 5 inde ilişkiye girdim ama sanki bebek ayın 2 sinde ilişki olmuş gibi göründü :) bu durum da olabiliyormuş normal yani bebişin gelişesi tuttu ya da farklı bir ultrasondu o şaşırdı bilemem sorun yok :)

şimdi anladım canım :)

doktorlar normal diyorlar o yüzden varsın 3 gün büyük olsun :)

18 yasında kızın var Masaallah sırtın yere gelmez harika bir zamanda doguruyon bence
ooo birde k.v. demle oturuyoruz iki kiz bakarlar bana sira gelmez, inşallah saglikla gelsin bebisim ben calismaya devan edecegim bizim kendi isimiz evimede yakin
allahim işlerimizi rast getirsin inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur büyütürüz cocuklarimizi topigimizde acik olur burdan teyzelik yapariz bebislerimize inşallah

eveet :)

sen ne hissediyorsun kız erkek? ve gönlünden geçen hangisi?

ben hiç bilemiyorum :)

çoğunluk kız dıyor ama sanki eşim hafiften içten içe erkek olsa daha mı sevinir bilemedim bir şey demiyor ama arada anlarsın ya :)

hayırlısı sağlık sıhhatlı olsun da :)

ben hiç bilemiyorum :)

çoğunluk kız dıyor ama sanki eşim hafiften içten içe erkek olsa daha mı sevinir bilemedim bir şey demiyor ama arada anlarsın ya :)

hayırlısı sağlık sıhhatlı olsun da :)

evet sağlık en mühimi tabi
benim gönlümden geçen kız ama hep erkek hissettim. kızdan yana hiç ümidim yok. Allah tan hayırlısı olsun yeter :)

kızlar merhaba,

2. hamileliğini yaşayan arkadaşlara sorum olacak.ağız tadınız kaçıncı ayda düzeldi.hiç bir şekilde değiştiremiyorum ve süreklide midemi bulandırıyo malesef.zorlada olsa dişlerimi fırçalayabiliyorum,ağız çalkalama suyuylada çalkalayabiliyorum ama hiç bi değişiklik yok.sabah ilk kalktığımda ağız tadımda bi kotuluk yok ama bişeyler yemeye içmeye başladığımda felekat ağız tadım değişiyo ( aynı durumda olanlar var mı?bi çözüm bulabilidiniz mi siz?

Arkadaşlar çatlak oluşumunu önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı. Ben ne kullanacağıma henüz karar veremedim Tavsiyelerinizi alabilir miyim

Arkadaşlar çatlak oluşumunu önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı. Ben ne kullanacağıma henüz karar veremedim Tavsiyelerinizi alabilir miyim

ben geçenlerde şöyle bir mesaj attım canım 16. haftada başlayacağım ama kaşıntı ya da gerginlik olursa hemen surecegım

Kızlar yaptığım araştırmalar sonucu çatlak kremi için

Lierac phytolastil almaya karar verdim

Çalışmasaydim badem yagı (tüyleri besliyor tüyler uzuyor ama gecıcı) ve kakao yağı (cilt rengi koyulaşıyor ama gecıcı) karıştırıp sürerdim ama leke yapıyor sabah ise gitmeden süremem

Ama yine de aksamlari kötü bir t shirt ile sürebilirim bunu da :)

Meraba kızlar bende bugun oğlum olacagini ögrendim ...herkezin kiz dedigi bebisim erkek cikti :))
Saglikla kucagimiza alalim hepimizde insalahhhh

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın canım

foto varsa paylasabılır mısın nub teorısı topıgınde dolaştım bıraz da merak ettım senın foto tutacak mı :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın canım

foto varsa paylasabılır mısın nub teorısı topıgınde dolaştım bıraz da merak ettım senın foto tutacak mı :)
saolasin yukleme calistim bakim oldumu

Eklentiler

• 20170701_103836.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 71
bebısın cok tatlı canım :) ama tahmın yapamazdım ya da kız derdım heralde hahahha ben bıraz daha bu konuya calısayım hala eksıklerım var :)
Herkess kız diyodu hatta çin takvimi asla yanılmaz diyolardı ama doktorum cok emin erkek dedi şaşırmadım desem yalan olur meger alttan alttan kiza alistirmisim kendimi cevrem etkiledi galiba.....neysee 8 yildir bekliyorum bu bebegi saglikli olsun insalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…