2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar benım biraz ıstahım acildi hemen bi kilo almısım erken dglmı daha 10 haftalıgım

Kızlar günaydın sabah yatarken sağdan sola doğru dönünce sol tarafta bi ağrı hissettim. dün de olmuştu sizde var mı böyle bir şey

ama bende dun o bıcak gibi girip cıkan agrıdan tedırgın oldum önce sonra kendimi toparladım acıkcası su andada sag tarafımda agrı var galiba hamilelik basından sonuna tuhaf agrılarla devam eden bir olay ne dersiniz

bende dun aksam kac sefer bıcak gibi girip cıkan agrılar yasadım olur oyle seyler takılmamalı sankim cok
Acaba sert mi döndüm diye düşünüp durdum. Bende önce de seninki gibi batmalar oluyordu onlar geçti şimdi de otururken ayağa hızlı kalkarsam ve yatakta döndüğümde oluyor.dediğin gibi hamilelik boyunca bunlar olacak sanırım. azcık rahat olmak lazım keşke olsam

Günaydın arkadaşalr benim iki gündür sol tarafımda batma var oturamaz oldum benim göbegim de birden pörtledi

Bu ultrasonda Bebek neden büyük çıkıyo ben anlamıyorum ki dediğin gibi günler belli alakası olmayan bi hafta söylüyor doktor. Sen elinden gelen bütün tedbirleri al nasılmış peki bebiş :)

K
Korkma canım bende de olmadı hiç bişey.gayet normal günler geçiriyorum hiç hamile gibi değilim yani. Sen Evham yapma bebeğin kontrollerde sağlıklı görünsün o yeter :)

Ca
çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisin inşallah

her gebelik her insan dafarklidir canim. hatta ilk gebelikte birsey yasamayip ikinvi gebelik tam tersini yasayanlari biliyorum. her gebelik kendine ozeldir bence takma kafana.bazen diyorum keske benimki de sizinkiler gibi rahat gecse.

K

Korkma canım bende de olmadı hiç bişey.gayet normal günler geçiriyorum hiç hamile gibi değilim yani. Sen Evham yapma bebeğin kontrollerde sağlıklı görünsün o yeter :)

Sagolun kızlar insallah sapasaglamdır yavrularımız sıkıntılı hamişlere de bol esenlik rahatlık versin Rabbim insallahhh. Havalar da acayip ısındı iyice bunaltıyor dısarı cıkmak zulum bana sizlerde nasıl durumlar

Bende eşimin izninden dolayı hep yollardayım sımdı dönüyorum evime ve İstanbul çok sıcaktı dışarı çıkmayın pek öğle vakti bol su iyi ki Doğumumuz Allah'ın izni ile kışa gelecek daha göbekler bebekler küçük büyüdüğünde kış olacak İnş

Var canım aynı durumlar bende de ,normal olsa gerek, alıştım sayılır artık

Bu ultrasonda Bebek neden büyük çıkıyo ben anlamıyorum ki dediğin gibi günler belli alakası olmayan bi hafta söylüyor doktor. Sen elinden gelen bütün tedbirleri al nasılmış peki bebiş :)

bilmiyorum ama yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum. onunda ilişki günü belliymiş ama çocuğun gelişimi öne geçmiş. öyle olabiliyormuş yani :)
şuan benimki 3 gün önde çıktı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…