- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
grcmis olsun canim. neyseki ikinize de birsey olmamis. ama cok dikkatli olmak gerek yediklerimize dikkat etmemiz gerekli artik.Kızlar gece zehirlenmişim çok acı bir gece geçirdim eşimde gece çalışıyor lavaboda baygınlık geçirdim çok korktum bebeğime de birşey olacak diye 10 kere istifra ettim gözlerim ve yüzüm boynum hala kırmızı koca koca benek dolu aşırı zorlanmadan kılcal damarlarım çatladı devlet hastanesine gittim kadın doğumcunun önce bakması gerekiyormuş ve yokmuş başka hastaneye gidin dedi bebekte zehirlenmiş olabilir nasıl yersin diyede bi güzel korkuttu kendi gittiğim öze hastanede nöbetçi kadın Doğum doktor varmış hemen bebeğe bakıldı çok şükür bişey olmadı banada serum takıldı kendime geldim çok şükür.hayatımda geçirdiğim en berbat geceydi yerlerde süründüm evde ama bebeğime bişey olur korkusundan kendimi hiç önemsemedim anladım ki annelik duygusu gelmiş.güvenilir yerde 1 tane midye dolma çeyrek kokoreç yedim ve normalde ikisinide bir kere yemiştim sevmezdim arkadaşlar yerken canım istedi tok olmama rağmen eşlik edeyim dedim sonradan araştırdım ki bu ikisi hamilelikte yenmezmiş siz siz olun asla yemeyin
Teşekkür ederim canım çok şükür atlattık sende ucuz atlatmışsın :)Canım çok ama çok geçmiş olsun bununla geçmiş olsun Allah korumuş
Ben de ilk zamanlar daha bebek çok küçükken 6 tane falan midye dolma Yemiştim neyseki bi şey olmamış
Teşekkür ederim canım kesinlikle öyle gıda zehirlenmesi bebek için çok tehlikeliymiş,herşeyi araştıran titiz davranan ben nasıl böyle bişey yedim anlamadım güzel bi ders oldugrcmis olsun canim. neyseki ikinize de birsey olmamis. ama cok dikkatli olmak gerek yediklerimize dikkat etmemiz gerekli artik.
Herkesin vücuduna göre reaksiyon gösteriyordur merak etme herkesin hamileliği farklıdır sen önce Allah'a sonra doktoruna güven . Annemde hiç kramp falan bilmiyor bende iştah açıklığı ve kramplar oluyor yaşla alakalı da olabilir bana Allah 32 yaşıma yakınken nasip etti bir de iğne kullanıyorum proteston da hap alıyorum onunla da alakalı olabilir sıkma canını bol bol Ya Hafız Ya Allah deendişeleniyorum
Tamam öyle yapalım:)))Ben beklicem beraber bekleriz :)
Cook cok gecmis olsun. Ne kadar korktugunu tahmim edebiliyorum. Son korkun olsun insallah.Kızlar gece zehirlenmişim çok acı bir gece geçirdim eşimde gece çalışıyor lavaboda baygınlık geçirdim çok korktum bebeğime de birşey olacak diye 10 kere istifra ettim gözlerim ve yüzüm boynum hala kırmızı koca koca benek dolu aşırı zorlanmadan kılcal damarlarım çatladı devlet hastanesine gittim kadın doğumcunun önce bakması gerekiyormuş ve yokmuş başka hastaneye gidin dedi bebekte zehirlenmiş olabilir nasıl yersin diyede bi güzel korkuttu kendi gittiğim öze hastanede nöbetçi kadın Doğum doktor varmış hemen bebeğe bakıldı çok şükür bişey olmadı banada serum takıldı kendime geldim çok şükür.hayatımda geçirdiğim en berbat geceydi yerlerde süründüm evde ama bebeğime bişey olur korkusundan kendimi hiç önemsemedim anladım ki annelik duygusu gelmiş.güvenilir yerde 1 tane midye dolma çeyrek kokoreç yedim ve normalde ikisinide bir kere yemiştim sevmezdim arkadaşlar yerken canım istedi tok olmama rağmen eşlik edeyim dedim sonradan araştırdım ki bu ikisi hamilelikte yenmezmiş siz siz olun asla yemeyin
Maşallah de, harikasın ya, herkese nasip olmuyor canim böylesi, benim bir arkadaşım da sorunsuz geçirdi, doğumunu da yaptı, fıstık gibi bir kızı var şuanda: )Ya bende hic olmuyor o batma agrı filan hatta hamileliğin hicbir belirtisini yaşamadım boyle deyince bi endişeleniyorum gerci doktor yolunda her sey dedi ama herkes agrı batma vs diyo bende enerjiğim iştahım acık hic sıkıntım yok eskisi gibiyim korkmalı mıyım illa olması gerekir mi(( var mı benim gibi olan
Merhaba canim, muhtemelen 6 kardeş olduğunuz içindir annende ki çatlaklar, bence ablan gibi sende de olmayacak, badem yagi korkutmuyor da beni vazelinin zararı olur mu ki? Bi sorayim doktoruma,Merhaba adaşım , Benim annemde de çatlak var 6 kardeşiz belki ondandır ama ablamın ikizleri olmasına rağmen devasa bi karnı vardı hiç çatlağı olmadı 4.aydan itibaren günde iki kere tatlı badem yağı gün aşırı vazelin kullanmış bende öyle yapacağım.ben yumuşak normal yastık koyuyorum çokta rahatım elinin altında yumuşak yastığın varsa deneme yap derim
Canım çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim.Kızlar gece zehirlenmişim çok acı bir gece geçirdim eşimde gece çalışıyor lavaboda baygınlık geçirdim çok korktum bebeğime de birşey olacak diye 10 kere istifra ettim gözlerim ve yüzüm boynum hala kırmızı koca koca benek dolu aşırı zorlanmadan kılcal damarlarım çatladı devlet hastanesine gittim kadın doğumcunun önce bakması gerekiyormuş ve yokmuş başka hastaneye gidin dedi bebekte zehirlenmiş olabilir nasıl yersin diyede bi güzel korkuttu kendi gittiğim öze hastanede nöbetçi kadın Doğum doktor varmış hemen bebeğe bakıldı çok şükür bişey olmadı banada serum takıldı kendime geldim çok şükür.hayatımda geçirdiğim en berbat geceydi yerlerde süründüm evde ama bebeğime bişey olur korkusundan kendimi hiç önemsemedim anladım ki annelik duygusu gelmiş.güvenilir yerde 1 tane midye dolma çeyrek kokoreç yedim ve normalde ikisinide bir kere yemiştim sevmezdim arkadaşlar yerken canım istedi tok olmama rağmen eşlik edeyim dedim sonradan araştırdım ki bu ikisi hamilelikte yenmezmiş siz siz olun asla yemeyin
Mutlu ve sağlıklı yaşlar..bende 38 yasindayim ayni sayiliriz bazen diyorum cocugum nerdeyse bana anneanne dicek diye ilk cocuk malum geç bulduk :))kızlar çarşamba günü dogum günümdü 39 oldum
icinizde enbuyuk sanirim benim
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur.kesinlikle doğru bir bilgilendirme yapmışsın her yediğimize dikkat etmeliyizCook cok gecmis olsun. Ne kadar korktugunu tahmim edebiliyorum. Son korkun olsun insallah.
Bu arada hanimlar aklinizda olsun midye kalamar ahtapot tarzi seyler daha cok agir metal iceren deniz urunleri.
Her baligi da yemememiz gerekiyor hamilelik boyunca. Buyuk baliklar ve dip baliklari daha fazla agir metal icerdigi icin hic tavsiye edilmiyor.
Zaten Turkiyede denizlerde ve baliklarda agir metal olcum arastirmasi yok ama mumkun oldugunca kucuk ve yuzey baliklarini secmeliyiz.
Hos artik yaz mevsimindeyiz ve bu bulantilar baya uzun bir muddet daha bizi baliktan uzak tutar heralde
Ablama bu ikiliyi doktoru önermiş tabiki kendi doktorunada danışabilirsin,eskilerin kullandığı bi yastıkta kocayın yastığı varya onlar istediğin rahatlığı sağlıyabilir :))) şaka bir yana özel yastıkları satılıyor sanırımMerhaba canim, muhtemelen 6 kardeş olduğunuz içindir annende ki çatlaklar, bence ablan gibi sende de olmayacak, badem yagi korkutmuyor da beni vazelinin zararı olur mu ki? Bi sorayim doktoruma,
Buarada yastık denedim ama yataktan düşürüyorum yastığı, uzun bir şey olmalı aynı anda sarılsam düşmez,
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim.
Nice nice mutlu yaşların olsun.40 yaş doğumu vücudu 10 yaş gençleştiriyormuş tadını çıkarmalısın :)kızlar çarşamba günü dogum günümdü 39 oldum
bende aynıyım canım benimkızlar çarşamba günü dogum günümdü 39 oldum
canım benim allahim kucağına almayi nasip etsin sağlığıyla inşallahMutlu ve sağlıklı yaşlar..bende 38 yasindayim ayni sayiliriz bazen diyorum cocugum nerdeyse bana anneanne dicek diye ilk cocuk malum geç bulduk :))
kucagimiza almayı nasip etsin allahim, inşallah sağlığıyla gelsin bebislerimiz, en büyük duamda allahim kimsenin kucağı boş birakmasin tummm isteyenlere nasip etsin âmin inşallahbende aynıyım canım benimaramızda
bizim kizlar büyüğü 18 küçüğü 13 yaNice nice mutlu yaşların olsun.40 yaş doğumu vücudu 10 yaş gençleştiriyormuş tadını çıkarmalısın :)
Aminn hepimiz kucagımıza saglıkla alırız İnsaallahkucagimiza almayı nasip etsin allahim, inşallah sağlığıyla gelsin bebislerimiz, en büyük duamda allahim kimsenin kucağı boş birakmasin tummm isteyenlere nasip etsin âmin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?