Canım ben de şu an Ankaradayım. Normalde Mardin de yaşıyorum doğumda ve yazın kontrollerde Ankarada olacağım. Acaba sen hangi hastane ve doktora gidiyosun merak ettim
12. Haftada %90 kız dedi,Kızlar doktorlarınız kac haftada cinsiyet tahmini yaptı
Canım bende yumurta konusunda biraz zorlaniyorum. Bol tuzluyorum, bazen baharat atıyorum ustune. Ozaman bulandirmiyor. Yoğurt sütten daha faydalı, süt yerine bol bol yoğurt yiyebilirsin bence,günaydın hanımlar
ben süt ve yumurta tüketemiyorum
midem bulanıyor onlardan
napıcam yaaaa
vicdan azabı çekiyorum
canım evimde hazır yoğurt yemiyorum ama dışarıda arada bir hazır ayran içiyorumCanım bende yumurta konusunda biraz zorlaniyorum. Bol tuzluyorum, bazen baharat atıyorum ustune. Ozaman bulandirmiyor. Yoğurt sütten daha faydalı, süt yerine bol bol yoğurt yiyebilirsin bence,
Hatta ayran da yapabilirsin ama mümkünse ev yoğurdu olsun.
kızlar catlak kremı konusunda cogunluk lıerac phytolastil mı kullanıyorsunuz :) bende karar veremedım zaten kılo alıp verdıgım ıcın de catlaklarım var ıyıce de artsın ıstemıyorum bılemedım bı kac arkadasım LR kullanmıstı ama karar veremedım henuz bende
Aynen canım bende 55,5 ile hamile kaldım, 58,5 59 civarındayım suandaEvet 50 kilo ile hamile kaldım. 13+0'dayım. 53,5-53,7 civarıyım
ya bende cok kararsızım lr ınkını alırım dıyordum fıyat olarak da uygundu ama sımdı sız yazınca karar veremedım :)))canım daha kullanmadık ama ben ona karar verdim :)
aktardan karışık yağ yaptırıp çok memnun olanlar da var ama leke yapıyormuş o yüzden cesaret edemedim :)
OYŞ Hayirlisi OLSUNozaman hala pempiş tüylü elbiselere bakabılırım
Ben Ilkinde 18 KILO Aldım bı senede 2 kılo fazla kaldı dogumdan sonra gıder merak etmeKızlar internette hamilelikte önerilen kilo alımını aşağıdaki şekilde gösteriyor. Ona göre ilk 3 ay 4,5 kilo alımına kadar normal. 13. haftamdayım 3kilo 700 gr aldım. İşyerindekiler çok olduğunu söylüyor ama araştırmalarıma göre bana normal geliyor çok kafama takılıyor bu durum. Toplamda her yerde hamilelik boyunca 10-15 kilo arası alım normal diyor. Boş yere mi takılıyorum bu kilo mevzusuna iş yerindekiler mi haklı bilemedim
+ Birinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır
+ İkinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 250 gr civarında olmalıdır
+ Üçüncü üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır
ben ilk gebeliğimde her akşam sürmüştüm bu karışımı. kakao yağı derinin kararmasına neden oluyor. badem yağı da kılları besliyordu. doğuma kara ve kıllı bir göbekle gitmiştimgerçi doğumdan sonra kıllar döküldü kararma geçi. ama 21 kilo almamam rağmen göbeğimde birtane çatlak yok
Aynen YA Yanılma COK Oluyor EN iyisi diger ayı beklemekBenm teyzem ebe hemsire. O 10. Haftada vucut tipinden biliolar ama cok kisiyle mahkemelik olduklari icin soylemiyolar demisti. Bide yanilan doktor cok ben sahsen yanildigini dusunuorum
Günaydınn,
Kızlar aranızda tatile gidecek olup mayo veya bikini alan var mı? Alt tarafı 3,5 kilo aldım ama bikinilerim üzerimde kötü duruyor sanki içinde kendimi hiç iyi hissetmedim. Göbeğimi kapama ihtiyacı duyuyorum mayo alacağım sanırım
12. Haftada %90 kız dedi,
Aynen ben de bunu düşünüyordum ,telefon hep elimde forum, Instagram,face ne varsa bi de oyuna başladım şimdi ,akşamları eşim kızıyor fazla elime alamıyorum ama resmen bağımlı gibi oldumKızlar tel çok radyasyon yayıyor mu ki?!İstesem de elimden düşüremiyorum
Ay beni de kürtaj o yapmıştı. O yüzden sevmiyorum. Adamın suçu neyse?:)tunaya gitmem onda kötü anim var. dogumdan sonra icimde kalanlati vakumla o doktor aldi.
Yarın sorayımyesilse doktorunla gorus canim. buyuk bir ihtimal enfeksiyondur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?