2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gönlünü ferah tut canım , benim de 1 ay sonraya randevu vermişti ,haftaya Cuma gidicem zaman geçmek bilmiyor, aynı düşünceleri ben de yaşıyorum ama sonra kendimi rahatlatacak şeyler düşünüyorum , güzel düşünelim güzel olsun :)

Sen hangısınde kendını rahat hıssedeksen onu al tatlım yuzerken anı hareketlerden kacın onun dısında cok rahatlatır ben 6 sene sonra gelınce bebek tatılı iptal ettım bıde bısı olur kımseyı cekemem gıttıde oldı dıye
Hahahahaha aynen canım. Erzurum kızlar için baktım. Yoksa ben de ankaradayim
Bende dırek bızımkıne gıttı akıl benım doktoru soyleyecektım

Ben hala sürmüyorum 1 2 kere evde dove krem vardı onu sürdüm napsakki

Ama ben hep verdım daha hıc almadım 80 le basladım 74 ile 75 aralarında inip cıkıyorum gramlar sureklı birşey olmaz demıı

Canim icin rahat etsin diye soyluyorum. Ben de 4 kilo aldim. Zaten Fatih Beyi sen de taniyordun her muayenede kilomu ve tansiyonunmmu olcuyor. Dikkat etmem gereken bir nokta olursa dikkat et der.
Benim bulantim hep oluyor ama kusmam cok olmadi bu yuzden canim biseyi gercekten cekiyorsa tiksinmeden yiyebildim.
Herkesin hamilelik sureci farkli baska hamileliklerle kiyaslamak yanlis kaldi ki ayni kisilerin farkli hamilelikleri bile cok farkli belirtiler ve kilo alimlariyla gecebiliyor. Kafayi bulandirmamak lazim

Canm bende sari akinti vardi doktor fitil verdi smdi beyaz sut kesigi gibi akintim geliyor. Bende anlam veremedim beyaz akinti normaldir umarim.

Normal olduğunu söyleyen arkadaşlar var, internette de ona benzer şeyler yazıyor ama sürekli olması endişelendirmişti beni, doktora gidince hemen sorucam. Sağlık ocağına daha erken gideceğim onlara da sorar buraya yazarım

yaa ben bir ara zeytinyağı sürmeye başlamıştım ama bıraktım geç kalmadık demi sürmek için

Zeytinyaği da süper doğal bulduysan bi de

Yok yok geç kalmadık genel 16 da başlamış insanlar ama kaşıntı gerginlik varsa hemen sur :)

Evet hamilelikte her söyleneni dikkate almamak gerekiyor aslında. Herkes herşeyi en iyi biliyormuş gibi yapmayı çok seviyor. Bundan sonra sadece doktorumu ve tıbbi araştırmaları dikkate alacağım

Yok yok ben de daha başlamadım :)

Ben şimdilik bio oil kullanıyorum. Ama 6. aydan itibaren lierac'a geçicem daha etkili olduğu için

Tamam canm bende doktora gdersem tahlillermi gostermek icin sorarim yazarim.

Evet 50 kilo ile hamile kaldım. 13+0'dayım. 53,5-53,7 civarıyım
canım sen zaten zayıf hamile kalmışsın
sıkıntı olmaz inşaallah bir an kendim gibi düşündüm
benim varda biraz kilom göbekli biriyim yani ilk 3 ayda kilo alsaydım gerisini düşünemiyorum bile

ben ilk gebeliğimde her akşam sürmüştüm bu karışımı. kakao yağı derinin kararmasına neden oluyor. badem yağı da kılları besliyordu. doğuma kara ve kıllı bir göbekle gitmiştim gerçi doğumdan sonra kıllar döküldü kararma geçi. ama 21 kilo almamam rağmen göbeğimde birtane çatlak yok

Aynen canım ben kısa Tatillerde hızlı kararma adına surmustum kakao yağı ç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…