günaydın hanımlar
ben süt ve yumurta tüketemiyorum
midem bulanıyor onlardan
napıcam yaaaa
vicdan azabı çekiyorum
valla sag da olsa solda da olsa erkek hissediyorum
kotu olmus kuzum sana bakalım ben tam mı doldurup gıtsem acaba :)11. Haftayi doldurduktan sonra yapiolar. 10+6 da gittim ikili test icin 3 gun sonra gel deyip yolladi. Pasa pasa gidip ultrasona girip testi yaptirmadan geldim
Bana kalırsa hiç söylemek istemiyorum ama :) haftaya doktora gidicez kalp atışı var ise söyleriz sanırım
doktor da uc dort gun gecıktırebılırsın demıstı oyle yapayım kuzum tam dolsun ınsallah suremızikili tarama 12 ile 14 hafta arasında yapılıyor
bu arada istediğin zaman git :)
bende oyleyım ruyamda da erkek gormustum ama dılımde kız hayırlısı bakalım saglıkla gelsın de tosbıgım :)benimde gönlümde kız var ama erkek hissediyorum. sağlıkla hayırla gelsin yeter tabi :)
bende oyleyım ruyamda da erkek gormustum ama dılımde kız hayırlısı bakalım saglıkla gelsın de tosbıgım :)
tunaya gitmem onda kötü anim var. dogumdan sonra icimde kalanlati vakumla o doktor aldi.Valla nenehatun da boş doktor yok:))) ama belki Tunay beyin bir ihtimal hastası az olabilir.
vicdan azabı çekiyorum ama aklıma geldiği an midem bulanıyorGünaydın canım,Ben de öyleyim ,yumurtayı çok severdim şimdi zorla yarısını yiyebiliyorum ,tereyağında olunca yine bu derece daha iyi geliyor, yoğurt da içim almıyor artık cacık midemi bulandırmaya yetiyor.
yesilse doktorunla gorus canim. buyuk bir ihtimal enfeksiyondurBende yeşil akıntı var. Enfeksiyondan mı nedir?
canım yanlış alıntılamadıysam sen Murat Erdemi neden beğenmedin?yesilse doktorunla gorus canim. buyuk bir ihtimal enfeksiyondur
hangi ildesin canim. ger ilden var burada yardimci olurlar arkadaslar.canım bende halen doktora karar veremedim
hiç biri içime sinmiyor
canim geceen sene temmuz 15 de gebeligimin bittigini iki hafta once karnimda öldüğünü ogrrndim o zaman erzurumdaydim. gerekli islemler yapildi neyse marasa geldim. doktorum murat beydi. agustos 15 de regl oldum. dr.ye gittim. ivimde parca kaldigini tekrar.kurtaj olmam gerektigini soyledi. o an dunyam.basima yikildi. kendisine acikca dedim. ne bedenen ne de ruhen catala cikacak gücüm yok dedim. antibiyotik verdi bir hafta sonra gel dedi. regl bitti gittim bakti. parca kalmamis yok dedi. sonra genetik test yaptirmam gerekliydi.marasta yapan yer yok dedi. sonra ogrendim ki hem kadin dogumda hem tip fakultesinde yapiliyormus. beni duzen labaratuarina yonlendirdi. doktorluguna hirsey diyemem bilgisi cok iyi. ama bu sekilde yonlendirmesi. gereksiz bor sürü tahlil. soguttu beni. gidesim gelmedi.canım yanlış alıntılamadıysam sen Murat Erdemi neden beğenmedin?
anladım canım Rabbim bu yavrunu sağlıkla kucağına aldırsıncanim geceen sene temmuz 15 de gebeligimin bittigini iki hafta once karnimda öldüğünü ogrrndim o zaman erzurumdaydim. gerekli islemler yapildi neyse marasa geldim. doktorum murat beydi. agustos 15 de regl oldum. dr.ye gittim. ivimde parca kaldigini tekrar.kurtaj olmam gerektigini soyledi. o an dunyam.basima yikildi. kendisine acikca dedim. ne bedenen ne de ruhen catala cikacak gücüm yok dedim. antibiyotik verdi bir hafta sonra gel dedi. regl bitti gittim bakti. parca kalmamis yok dedi. sonra genetik test yaptirmam gerekliydi.marasta yapan yer yok dedi. sonra ogrendim ki hem kadin dogumda hem tip fakultesinde yapiliyormus. beni duzen labaratuarina yonlendirdi. doktorluguna hirsey diyemem bilgisi cok iyi. ama bu sekilde yonlendirmesi. gereksiz bor sürü tahlil. soguttu beni. gidesim gelmedi.
heyecanlıyız cok ama ya dımı ben bı kızım bı oglum dıye sevıyorum :))) hıtap edemedım net :)))evet az kaldı öğrenicez minişlerin cinsiyetini yakındır :)
Canım güle güle kullansın cok güzellerr iyi yapmıssın ben beklıyorum almak istediğim birşey var onu almadan baska bırseyde alamıyorumEki Görüntüle 2014058 Eki Görüntüle 2014059
Dayanamadım birseyler aldim bugün ilk ogrendigmde zıbın almistim birtane o günden beri kendimi zor tuttum cinsiyeti ogreniyim de kendimi hic tutamam galiba
Kızlar nene hatun diyince ben hemen atladım benimde doktorum orda diye ama hangi il erzurummu ora benımkı ankaradadaCanım. Yarin için gülşah tanas diye bir doktor randevu görünüyor nene hatunda
13.00 da :)
182 in uygulaması var bende oradan baktım merak ettim de :)
Ayy maşallahh fıstıgaa aferin onaaYaklaşık 3-4 gündür hiç kusmuyordum hatta bugün içimden artık geçti galiba diye geçirdim az önce yine kustum.
Haftasonu kızım bayram paraları ile kardeşine zıbın çorap ve biberon aldı. Resmen duygulandım ya miniğim büyüdü abla olacak.
Kızımda da kullandım Dr.Browns biberon öneririm
11 haftalıkken tahmını söyledi canımKızlar doktorlarınız kac haftada cinsiyet tahmini yaptı
Doğrudur canım olabilir ama yine de cok etkilemez diye düşünüyorum çünkü çok etkilese boya yaptırmak gibi onu da duyardık. Ya ben ilk zamanlar yüzüme nemlendirici bile sürmedim uzun süre makyaj yapmadım. Ama bir yandan da bunları yapan bir sürü insan var. Hamile olup da kendini salan biri de olmak istemiyorum. Geçen mesela diplerin çıkmıs saç boyatmayacak mısın dedi görümcem boyanması zararlı ondan boyatmayacagım dedim ama bir yandan da çok bakımsız da olmak istemiyorum. Kuaföre gidiyorum saç boyatmayacak mısınız sanki ben bilmiyorum boyatmayı seviyorum sanki dip ile dolaşmayı dimi
Tatlım onlar bendede yok korkma yesem kussam hadı neysede tıksınırsek artık hıc yıyemeyız gonlun cekerse iç yada ye o buyur korkma Allaha emanet sen beslıyorsun zaten onugünaydın hanımlar
ben süt ve yumurta tüketemiyorum
midem bulanıyor onlardan
napıcam yaaaa
vicdan azabı çekiyorum
benimde gönlümde kız var ama erkek hissediyorum. sağlıkla hayırla gelsin yeter tabi :)
onu da duydum canim. ama benim velilerim tipta calisanlar ozellikle onder bey dediler. getcektende ilgili. beni benden daha iyi anlayan dr.anladım canım Rabbim bu yavrunu sağlıkla kucağına aldırsın
Bide Semiha Cengiz varmış hayat hastanesinde
onada iyi diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?