• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu

Canım 8 gün çok erken iğne etkisidir o

Ama dualarım seninle testi tekrarlayınca iğne etkisi geçince de çift çizgi çıkması dileğiyle

Allah razı olsun sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. haber veririm 2 günde 1 testi tekrar edeyim en iyisi
insallah allah razı olsun kardeşim
güzel haberlerini bekliyoruz hayirlisi allahtan inşallah hayirlisi ile sağlığıyla nasip olur

insallah allah razı olsun kardeşim
güzel haberlerini bekliyoruz hayirlisi allahtan inşallah hayirlisi ile sağlığıyla nasip olur
Inşallah canim benim inşallah ben en iyisi çarşamba günü gidip kan testi yaptırayım 2 gün sonra 1 daha yaptırayım değer yükselirse Allahın izni ile hamileyimdir

evet canim benim ilk hamileligimde ablam tarif etti senin gibi buldum bende ikincidede bulmustum simdi erken oldu yine bakiyorum elimi koyuyorum karnima yumurta kadar degilde daha kucuk benimki elime geliyor sanki oksamisimda oda karsilik veriyor kasilir gibi oluyor
Ay sagol benle aynı olan varmis demek bı de oranın derisi sankı farklı gibi uyusuk mu desem degısık bı his :D

evet canim benim ilk hamileligimde ablam tarif etti senin gibi buldum bende ikincidede bulmustum simdi erken oldu yine bakiyorum elimi koyuyorum karnima yumurta kadar degilde daha kucuk benimki elime geliyor sanki oksamisimda oda karsilik veriyor kasilir gibi oluyor
Senle aramızda 6 Gun var ondan kucuktur senınkı

Hareket hissetmedim ztn yumurta kadar bsy var karnımın o tarafı şiş sonra gıttı şişlik kasıgın az ustunde

sen tarif edince bende baktım benim de sağ da bi şişlik var sanki ayyy bebek mi o şimdiiiiiiiii :halay:

Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu

canım inşallah hamilesindir. ben iğne etkisi 10 gün sürüyor diye biliyorum 3 gün sonra tekrar test yap ya da en sağlıklısı kanda baktır istersen. güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK19:

sen tarif edince bende baktım benim de sağ da bi şişlik var sanki ayyy bebek mi o şimdiiiiiiiii :halay:

canım inşallah hamilesindir. ben iğne etkisi 10 gün sürüyor diye biliyorum 3 gün sonra tekrar test yap ya da en sağlıklısı kanda baktır istersen. güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK19:
Inşallah canm bakalım adetini bekliyim en iyisi negatif görmek ıstemiyorum artk :(

Ay sagol benle aynı olan varmis demek bı de oranın derisi sankı farklı gibi uyusuk mu desem degısık bı his :KK70:
aynen canım yaa küçük kizim elini karnima koydu resmen elektirik lenme yasadik degisik bir duygu ani yasadik
Senle aramızda 6 Gun var ondan kucuktur senınkı
evet minnakim benim küçük daha :)
inşallah peş pese dogurmak kucagimiza almak nasip olur inşallah

Bence bebek canım baska ne olabilir kanımızda hareket edince gecıyor cıkınca solda benım kı

aynen canım yaa küçük kizim elini karnima koydu resmen elektirik lenme yasadik degisik bir duygu ani yasadik

evet minnakim benim küçük daha :)
inşallah peş pese dogurmak kucagimiza almak nasip olur inşallah
Amin Canım artık guzel gunler baslıyor tadını cıkaralım

Kızlar az önce sırt üstü yatıyodum karnımın solunda sankı yumurta kadar bsy vardı o bebek mı bebekse bu kadar erken dısardan nası bellı oluyo sizde de oluyo mu boyle bsyler 10 haftalık oldu bugunn:halay:

Bende 10.haftadan beri aynı yerde şişlik gibi sert bişey hissetmeye başlamıştım bugün 11+6 oldum sanki biraz yukarı çıkmış gibi hissettim bugün bikaç gündür lavaboya eskis gibi sık çıkmıyorum :KK28:

Bende 10.haftadan beri aynı yerde şişlik gibi sert bişey hissetmeye başlamıştım bugün 11+6 oldum sanki biraz yukarı çıkmış gibi hissettim bugün bikaç gündür lavaboya eskis gibi sık çıkmıyorum :KK28:
Valla yalnız olmadıgıma sevindim hareket etmese bıle orda oldugunu bilmek guzel cok sukur

Merhaba kızlar herkesin bayramı mübarek olsun gelemedim kaç gündür . Birçok kişi karnındaki şişlikten bahsetmiş . Az önce rahmin olduğu yerde çok aşağıda anlık bi hareket hissettim . Bağırsak hareketi diyorum ama o kadar aşağıda bağırsak olmaz ki . Bebek olabilir mi daha çok minik ama bilemedim ...Benim de yarın 12 haftam bitiyor 13 e giriyorum inşallah . Ama benim karnımda hiç şişlik Yok eskisi gibi yani . Benim gibi olan var mı :KK64:

Back