• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
C
tünaydın kızlar bugün dr. randevum var. her randevu öncesi bir stres bi korku :KK43:
6,5 ay kaldı şükür nasıl geçecek zaman bilmiyorum. bugün ki randevuda bi sorun görünmezse haberi akrabalara söyleyelim diyoruz ama yine de bir yanım söylemek istemiyor nedenini bilmiyorum psikolojim istemiyor sanki kimsenin hayırlı olsunuyla bile uğraşasım yok. biri bi patavatsızlık edecek kesin diye bir ön yargı var içimde. kaynanam erkek toruncu bi saçmalarsa ters tepebilirim aşırı gergin ve stresliyim bu süreçte çok değişiğim o_O
Canım hayırlı olsun bebeğin ama bence söyledikten sonra insanlar canını sıkacaksa söyleme daha erken. Ben 12. Haftaya girdim hala kimsenin haberi yok

Merhaba kızlar herkesin bayramı mübarek olsun gelemedim kaç gündür . Birçok kişi karnındaki şişlikten bahsetmiş . Az önce rahmin olduğu yerde çok aşağıda anlık bi hareket hissettim . Bağırsak hareketi diyorum ama o kadar aşağıda bağırsak olmaz ki . Bebek olabilir mi daha çok minik ama bilemedim ...Benim de yarın 12 haftam bitiyor 13 e giriyorum inşallah . Ama benim karnımda hiç şişlik Yok eskisi gibi yani . Benim gibi olan var mı :KK64:
Bende de bir belirti bir hareket bir kilo alimi yok. Uyku disinda

Hayırlısıyla ocak annelerimiz hep heyecanlı :)
Perşembe kontrol var, testlerim de bu hafta yapılacak diye düşünüyorum, ve ben de çok heyecanlıyım, güzel şeyler duymaya ihtiyacım var hepimiz gibi.
Bakalım cinsiyeti hakkında bişey diyecek mi kontrole gittiğimde:)

bugun dudagimda uçuk çıktı. vücut tepki vermeye basladi artik. yeterli beslenemezsen bir yerden patlak veriyor iste.

Ay canım çok geçmiş olsun ya çok üzülüyorum bu gebeliği zor geçenlere inş hayırlı ve sağlıklı olurda bebişler unuturuz bu günleri
diyorum bazen tek karnimdaki saglikli olsun bulantı falan çekilir. yarin dr randevum var. dudagim silikon yaptirmisim gibi sisti. evde zovirax var ama kagidini kaybetmisim. sursem mi surmesem mi bilemedim.

Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu
Ovulasyon testi yapın lh değeri yumurtlama döneminden sonrada pozitif devam ediyorsa gebelik oluşmuş demektir.çünkü hcg ve lh hormonu yükselmeye devam ediyor ben 3 günlük hamileyken öğrenmiştim doktora gittim 10 gün olmadan kan testi olmaz dedi.yumurtlama ve adet dönemleri düzenliyse ovulasyon en erken tespit ben keşfettim bunu :))

Ovulasyon testi yapın lh değeri yumurtlama döneminden sonrada pozitif devam ediyorsa gebelik oluşmuş demektir.çünkü hcg ve lh hormonu yükselmeye devam ediyor ben 3 günlük hamileyken öğrenmiştim doktora gittim 10 gün olmadan kan testi olmaz dedi.yumurtlama ve adet dönemleri düzenliyse ovulasyon en erken tespit ben keşfettim bunu :))
Ovulasyon yaptim pozitif çıktı adetime daha var diye kafam karıştı daha 7 gün çatlatma iğnesine göre var normalde 14 gün var. Çatlatma iğnesi olunca 15 gün içinde adet görüyosun ya ondan

Ovulasyon yaptim pozitif çıktı adetime daha var diye kafam karıştı daha 7 gün çatlatma iğnesine göre var normalde 14 gün var. Çatlatma iğnesi olunca 15 gün içinde adet görüyosun ya ondan
Çatlatma iğnesi hakkında bilgim Yok süreçlerinden anlamıyorum ama yumurtlama dönemi bittikten sonra ovulasyon testi pozitif olmaya devam ediyorsa gebelik olmuş oluyor büyük ihtimalle

Kızceler bayramınız mubarek olsun :) bizim 12. Hafta bugun doluyor. Doktor 8 haftalıkken gelecek ay gorusuruz demisti sadece. Esim calısmak zorundaymış 4-5 gun sonraya ertelemek durumundayız sizce sıkıntı olur mu acıkcası pek dert etmem ben oyle seyleri ama 4-5 gun cok onemli midir kendim tek gitmek istemiyorum :(

Kızceler bayramınız mubarek olsun :) bizim 12. Hafta bugun doluyor. Doktor 8 haftalıkken gelecek ay gorusuruz demisti sadece. Esim calısmak zorundaymış 4-5 gun sonraya ertelemek durumundayız sizce sıkıntı olur mu acıkcası pek dert etmem ben oyle seyleri ama 4-5 gun cok onemli midir kendim tek gitmek istemiyorum :(

Kızceler bayramınız mubarek olsun :) bizim 12. Hafta bugun doluyor. Doktor 8 haftalıkken gelecek ay gorusuruz demisti sadece. Esim calısmak zorundaymış 4-5 gun sonraya ertelemek durumundayız sizce sıkıntı olur mu acıkcası pek dert etmem ben oyle seyleri ama 4-5 gun cok onemli midir kendim tek gitmek istemiyorum :KK43:
Hicbisey olmaz. Azicik daha buyur o arada:emir_bebek:

Kızceler bayramınız mubarek olsun :) bizim 12. Hafta bugun doluyor. Doktor 8 haftalıkken gelecek ay gorusuruz demisti sadece. Esim calısmak zorundaymış 4-5 gun sonraya ertelemek durumundayız sizce sıkıntı olur mu acıkcası pek dert etmem ben oyle seyleri ama 4-5 gun cok onemli midir kendim tek gitmek istemiyorum :KK43:

Ayyy niye sıkıntı olsun :)

kızlar günaydın herkese.. bugun aile hekimi izleme çağırdı . el doppler i ile kalp atışı bu haftamızda duyuluyor mu ? aile hekimine gideniniz var mı ? şimdi duyulmazsa kendime dert ederim ben :KK64:

gunaydın mınnos anneler :) umarım herkesın bayramı guzel gecmıstır benım bıraz halsız dı ama guzeldı akrabalarla bı arada olmak ıyı geldı cok sukur :) komsumuzdan da ılk hamıle tısortumuzu hedıye aldık ucuncu gun tısortumu gıyıp oturdum :))) o duygu bıle cok guzelmıs :)

Günaydın tatlı hamişler Yarın 11+0 oluyoruz ve doktor kontrolüm var . Sadece bir sıkını var mı diye çağırmıştı bayramdan sonra doktorum , acaba 2 li testi de yapar mı diye de düşünmüyor değilim . Belki erken der 1-2 hafta sonraya çağırır . Bir de bu ara çok antibiyotik kullandım ya epey tedirginim ya . İnşallah bebişş sağlıklı şekilde görürüm De rahat ederim . Yarın gelmez şimdi bana

Back