- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2,5 aylıkken paylaştım ama sadece yakın aileye söyledim diğer akrabalara söylemedim hatta tembihledim herkese söylemesinler diye. Biz 5 yıllık evliyiz ama tüp bebekle oldu öyle olmasına ragmen cok herkese de söylemedim biraz daha dedikodumu yapsınlar insanlar düşüncesiz durup durup kaç yıllık evlisin mi diyen saçma sapan seyler. Sen eşinle tadını çıkar kimseyi de umursama çünkü o kadar mucize ki bunu bile yaşamak çok güzel Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
Hadi bakalım hayırlı olsun canımr kız bir erkek cok güzel
Benim kızımds hep kızistiyordu dün erkek olabilir diyince dr cok hoşuna gitmedi
Teşekkürler vaktim olmadığı için araştıramadan sebamed aldım kimyasal Yokmuş içinde canım iyi bayramlar
Kızlar bende temmuz ve ağustosta tatile gideceğim Allah nasip ederse, bebeksiz son son tatil yapalım dedik :)
bende güneş koruyucu araştırdım hamilelere özel bir krem buldum eczaneden bunu alacağım. Resmini paylaşıyorum, 110 tl civarıymış sanırım 150ml kadar. Hamilelere lekelerde de iyi geliyor diyorlar bakalım kullanınca göreceğim Eki Görüntüle 2013239
cevap için teşekkürler :)
ben zaten hayırlısıyla önce sağlıklı sonra da kız evlat istiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum. erkek olursa diye kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama kim olursa olsun başkalarının cinsiyetçi yaklaşımına dayanamıyorum. herkes için demiyorum ama bazı insanlar nedense erkekçi benim kayın validem gibi. kimin ne istediği tabi ki umurumda değil ama öyle gerginim ki eşim bana zor dayanıyorkendimi ömrümce bu kadar negatif hatırlamıyorum. biri bir şey derde kalbini kırarım diye kendimden korkuyorum sanırım ben
1 saate kadar doktorda olucaz meleğim iyise sence paylaşayım mı haberi yarın canım vakit olarak iyi mi bekleyeyim mi?
Ben sordum arkadaslar bana her hafta yuzmemi onerdi bir sakincasi yok dediİyi tatiller canın
havuza girmek yasak mı hamilelikte dr un bişey dedi mi bilgin varsa yaz canım bana
Bebeğin kafası ultrason kağıdında soldaysa erkek olurmuş diyolar cinsiyet belli mi ?Eki Görüntüle 2013129 Bu da bizim bebiş
Kizlar iyi geceler kan tahlili sonucunda ast alt ggt degerleri yüksek çıkan var mi aranizda. Hepsi karacigerle ilgili. Giderek yükselirse gebelik sonlandiriliyormus. Araya bayram girdi doktora sonucu gosteremedim cok üzgünüm
Benim kayınvalidem de kızıma hamileyken hep erkek dedi.
Kız dediler o yine de bu erkeğe benziyor karnın sivri falan dedi o dönem öldürmediysem onu bir daha hiç öldürmem.
Sonra kızım oldu şimdi ypluna ölür.
İkinciye hamileyim dedim bunun gibi olacaksa yine kız olsun dedi.
Doktor erkek dedi tabi sevindi ama kızıma başka kadın.
O geçiyor bir dönem sonda merak etme
Canım merhaba..bu değerler genelde safra kesesindeki çamur veya taş olduğunda yükseliyor. Korkma.doktorlar 3.aydan sonra ilaç veriyor rahatlatiyor diye biliyorum. Çünkü safradaki yoğunluk gebeligin ilerleyen asamasinda kaşıntı ya sebep oluyor.ursofalk diye bi ilaç var sanırım. Onu veriyolar genelde.bende de safrada küçük taşlar vardı. Ama değerlerim artmadı. Gebelik artışı tetikleyebiliyor. Yağlı şeylerden, çikolata ve yumurtadan uzak durursan rahatlatır. Ben şu an dikkat ediyorum. Bi sorun yok.çok artan sancısı olanların doğumdan hemen sonra safra kesesi ni alıyorlar.
Umarım ciddi bi sorun değildir. Ben böyle biliyorum. İyi bayramlar