- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
Herkese iyi bayramlarKızlar cinsiyet ne sizce nub mu ne ona göre ?
İçine doğmuş o zaman hayırlısı olsun canım yaCanım. Ben de kocam da hiç anlamayiz ama kocam nedense Pipili bu pipili dedi:)
Canm ast ve alt bende de yuksek cikti biri 81 dgeri 33 cikti. Doktor haftaya bir daha yaptir dedi. Progestan falan kullaniyordum onlarin yuzunden olmus olabilir dedi.Kizlar iyi geceler kan tahlili sonucunda ast alt ggt degerleri yüksek çıkan var mi aranizda. Hepsi karacigerle ilgili. Giderek yükselirse gebelik sonlandiriliyormus. Araya bayram girdi doktora sonucu gosteremedim cok üzgünüm
Herkese iyi bayramlarKızlar cinsiyet ne sizce nub mu ne ona göre ?
kızlar ben daha bebegimi görmedim ekran bana donuk degildi devlet hastanesi olduğu icin doktora bende gorebilirmiyim dedim ben gorsem yeterli dedi beznialem hastanesindende renkli ultrason günü aldim biray sonraya ben yarin özel hastaneye gitmek istiyorum bebegimi gormek ve inşallah iyi gudiyor haberi almak için hayirlisi allahtan INŞALLAH sağlığıyla ile sağlığıyla gelsin bebislerimiz kucagimiza almak nasip olur inşallah allahim güzel allahim dualarımızı kabul etsin inşallah inşallah
canım benim benim iki hamileligimdede devlete gitmedim hep ozele gittim ocakta 8 haftalık kalp atislari alinmadi kurtaj oldum ondasa takibimi ozelde oldum bunu ben kist için gittim amaliyat olma durumum vardi tskipteyken hamile kaldim zaten istiyorduk 3 yildir bekledik onun cin devlette devam edecegim suleymaniye doğum hastanesi ama özelede gidip bebegimi gormek istiyorum cook merak ediyorum durumunu inşallah iyi devam ediyordur hayırlısı allahtanYa ben bu devlet hastanesindeki muameleyi kabul edemiyorum. Ne demek ben görsem yeterli ..sen annesisin. Heyecanlısın, bebeğini elbette görmek hakkın. Sinir oluyorum böyle duygusuz tiplere
Su devlet doktorlarinin egosu da bizi öldürecek. Ne demek ben gorsem yeter. Hic mi insanlik yok iclerinde anlamiorumkızlar ben daha bebegimi görmedim ekran bana donuk degildi devlet hastanesi olduğu icin doktora bende gorebilirmiyim dedim ben gorsem yeterli dedi beznialem hastanesindende renkli ultrason günü aldim biray sonraya ben yarin özel hastaneye gitmek istiyorum bebegimi gormek ve inşallah iyi gudiyor haberi almak için hayirlisi allahtan INŞALLAH sağlığıyla ile sağlığıyla gelsin bebislerimiz kucagimiza almak nasip olur inşallah allahim güzel allahim dualarımızı kabul etsin inşallah inşallah
Kızlar az önce sırt üstü yatıyodum karnımın solunda sankı yumurta kadar bsy vardı o bebek mı bebekse bu kadar erken dısardan nası bellı oluyo sizde de oluyo mu boyle bsyler 10 haftalık oldu bugunn
Hareket hissetmedim ztn yumurta kadar bsy var karnımın o tarafı şiş sonra gıttı şişlik kasıgın az ustundegünaydın canım :)
malesef bebek değil hem hissetmek için çook erken hem de zaten bebiş daha aşağıda 12. haftadan sonra göbişe doğru çıkacak o da göbişin altına geleeck yani yavaş yavaş üste çıkacak haftalar geçtikçe :)
evet canim benim ilk hamileligimde ablam tarif etti senin gibi buldum bende ikincidede bulmustum simdi erken oldu yine bakiyorum elimi koyuyorum karnima yumurta kadar degilde daha kucuk benimki elime geliyor sanki oksamisimda oda karsilik veriyor kasilir gibi oluyorKızlar az önce sırt üstü yatıyodum karnımın solunda sankı yumurta kadar bsy vardı o bebek mı bebekse bu kadar erken dısardan nası bellı oluyo sizde de oluyo mu boyle bsyler 10 haftalık oldu bugunn
inşallah hamilesindir inşallahSevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu
Allah razı olsun sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. haber veririm 2 günde 1 testi tekrar edeyim en iyisiinşallah hamilesindir inşallah
malesef bilgim yok bu konuda yine de yazayim dedim allahim güzel allahim tez zamanda nasip etsin inşallah inşallah da hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?