2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar iyi geceler kan tahlili sonucunda ast alt ggt degerleri yüksek çıkan var mi aranizda. Hepsi karacigerle ilgili. Giderek yükselirse gebelik sonlandiriliyormus. Araya bayram girdi doktora sonucu gosteremedim cok üzgünüm

bugün benim 10+3 tü. doktor her şey yolunda deyince biz eşimin ailesiyle ve kendi amcamlarla paylaştık canım ama kolu komşuya 2 hafta sonra söyliycez :) bayram öncesi söyleyelim dedik çokta geç olmadan. hayırlısı artık

Hadi bakalım hayırlı olsun canımr kız bir erkek cok güzel
Benim kızımds hep kızistiyordu dün erkek olabilir diyince dr cok hoşuna gitmedi

Seninde hayırlı olsun canım
Kızlar kız isteyip erkeğe de sevindiler demek ki.
Bizim şimdi hadi bir şey alalım deneye başladı cinsiyeti belli olsun öyle diyordum hep

Doktorum önerdiği bu işte mutlaka kullan dedi
Hamilelikte cilt daha hızlı lekeleniyor önlüyormuş
120 tl dedi bizim eczane

Benim kayınvalidem de kızıma hamileyken hep erkek dedi.
Kız dediler o yine de bu erkeğe benziyor karnın sivri falan dedi o dönem öldürmediysem onu bir daha hiç öldürmem.
Sonra kızım oldu şimdi ypluna ölür.
İkinciye hamileyim dedim bunun gibi olacaksa yine kız olsun dedi.
Doktor erkek dedi tabi sevindi ama kızıma başka kadın.
O geçiyor bir dönem sonda merak etme

Herkese mutlu huzurlu hayırlı bayramlar :)
Bebişlerimizin de ilk bayramı kutlu olsun

Kizlar iyi geceler kan tahlili sonucunda ast alt ggt degerleri yüksek çıkan var mi aranizda. Hepsi karacigerle ilgili. Giderek yükselirse gebelik sonlandiriliyormus. Araya bayram girdi doktora sonucu gosteremedim cok üzgünüm

Canım merhaba..bu değerler genelde safra kesesindeki çamur veya taş olduğunda yükseliyor. Korkma.doktorlar 3.aydan sonra ilaç veriyor rahatlatiyor diye biliyorum. Çünkü safradaki yoğunluk gebeligin ilerleyen asamasinda kaşıntı ya sebep oluyor.ursofalk diye bi ilaç var sanırım. Onu veriyolar genelde.bende de safrada küçük taşlar vardı. Ama değerlerim artmadı. Gebelik artışı tetikleyebiliyor. Yağlı şeylerden, çikolata ve yumurtadan uzak durursan rahatlatır. Ben şu an dikkat ediyorum. Bi sorun yok.çok artan sancısı olanların doğumdan hemen sonra safra kesesi ni alıyorlar.
Umarım ciddi bi sorun değildir. Ben böyle biliyorum. İyi bayramlar

bugün bayramlaştık. kız erkek farketmez sağlıklı olsun falan gibi konuştu yüzüme karşı ama bilemiyorum. bana bir şey demesin de kendisi istediğini düşünüp isteyebilir :)
zaten eltimin oğlu olduğu için belki de erkek hevesi de geçmiştir bilmiyorum.
dediğin gibi rahat olmak en iyisi :)

iyi bayramlar bu arada :))

Cok sagol canim seninde bayramin mübarek olsun. Benim bulantim olduğu icin tatli yağlı yiyecekler yumurta sut ürünleri fln hic bir şeyi tuketemiyorum zaten inşallah düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…