- 18 Mayıs 2017
- 218
- 534
- 103
- 39
Merhaba canım bu idrar testlerini ne kadar sürede tekrarlıyorsunuz? Ben yaptırmıstım yaklasık 1 ay önce şikayetim olmamasına ragmen temiz çıktı. Ama şikayet olmamasına rağmen de sorun olabiliyormus. Siz neye istinaden yaptırdınız ya da bu idrar testlerini ne aralıklarda kontrol etmek gerekiyor?
Benim 3yil öncesinde bir düşük hikayem var.o dönem sebep bulunamamıştı. 15.haftada ikiz bebek düşük olmuştu. Tabi ikiz olmalarını sebep gösterdiler. Riskliydi dediler.tek yumurta ikiziydi çünkü. Ama o dönem enfeksiyon vardı bende.tabi çok önemini bilmiyordum.antibiyotigi düzgün kullanmadım. O da hep üzmüştür beni.doktor enfeksiyon küçük bi etkendi dese de. Ben o yüzden 10.haftada doktordan kendim istedim.hic bir belirti yoktu.yanma kaşıntı vs.hersey normaldi.sukur bu hamileliğim çok zor değil..hiç kanama veya düşük tansiyon dışında ciddi bi sorun yok..ona rağmen insan tetikte oluyor.annelik içgüdüsel bişey öyle hissettim ve yanılmadım. İyiki yaptırmıştım. Birde hamile kaldığım ay 10 kere kadar havuza gitmiştim. Yüzme öğreniyordum. Malum havuz demek enfeksiyon riski demek.ben ona bağlıyorum. Bu antibiyotik bitince yaklaşık 3 hafta sonra 15.haftada cinsiyeti için gideceğiz. O zaman da tekrar ettirmeyi düşünüyorum. Öyle ortalama 2 ayda bir baktiricam. Çünkü bünyem hassas,ne olur ne olmaz.
Benim böyle bir hikayem olduğu için dikkat ediyorum canım, ama evham yapmadan bence belli araliklarla her hamile baktirmali.