2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar akşam tatile gidiyorum güneş kremi hangi marka kaç faktör kullanmak gerekir bu dönemde bilgisi olan var mı ? Akşam üzeri denize gireceğim güneşlenmeyeceğim ama yinede koruyucu krem kullanmak istiyorum
Koruyucu krem mutlaka kullan dedigin gibi cunku golgede bile dursan gunesin yansimasiyla yaniyorsun ki lekelenmeye cok acigiz su an ozellikle yuz bolgesinde. Ben yuz icin la roche posay 50 faktor aldim dr un tavsiyesiyle. Normalde yuz koruyuculari bende cok sivilce yapar ama bundan cok memnun kaldim. Aksam uzeri denize girmeyi dusunuyorsan ben o saatlerde vucut icin koruyucu kullanmiyorum cunku vucudun gunese de ihtiyaci var o koruyucular gunes isiginin yararli etkisini de almani engelliyo ki zaten aksam uzeri tehlikeli isinlar pek kalmiyo. Ama oglen cikacaksan vucuduna da mutlaka kullan ben henuz tatile cikmadigim icin vucut koruyucu markasina karar vermedim herhangi bilinir bir markayi tercih edicem galiba

Kızlar akşam tatile gidiyorum güneş kremi hangi marka kaç faktör kullanmak gerekir bu dönemde bilgisi olan var mı ? Akşam üzeri denize gireceğim güneşlenmeyeceğim ama yinede koruyucu krem kullanmak istiyorum

İyi tatiller canın
havuza girmek yasak mı hamilelikte dr un bişey dedi mi bilgin varsa yaz canım bana

İyi tatiller canın
havuza girmek yasak mı hamilelikte dr un bişey dedi mi bilgin varsa yaz canım bana
Teşekkürler canım. havuz temiz güvenilir az kullanılıyorsa bi sitenin havuzuysa girebilirsin ama otel havuzuysa girmemi tavsiye etmedi denize gir dedi yani bence az kişide kullansa havuzda risk var enfeksiyonlu birinin girmeyeceğinin garantisi yok

Yüz için bioderma 50 faktör almıştım dışarıya çıktığımda kullanıyorum, vücut içinde yanımda bulunsun güneşlenmesem bile gündüz kullanayım diyorum lekelenmekten korkuyorum

Canım ayni durum bnm eşimin ailesinde var erkek diye bende kız hissetmiyordum açıkçası ilk ama kız olsun erkek olsun farketmez söylenilen laflar insanın sinirini bozuyor. Erkek ailesi laf edeceğine cinsiyeti belirleyen erkek ama bayan olsa ne olacak?? Yani söyle düşün sanki onlar için mi doguruyorsun evladını hiç moralini bozma kimsenin düşüncesi önemli olmasın senin için

Canım daylong iyi eczaneden alabilirsin yine 50 faktör gibi ben onu alacagım. İyi tatiller, iyi bayramlar

Selam kızlar,

2 gündür uğrayamadım buralara ufak bir trafik kazası vs atlattım. İş, arabayı yaptırmak , yorgunluk, halsizlik derken hiç giresim gelmedi. Neyse ki bayram için hazırlık yapmam gerekmiyor bayramda tatilim yok çünkü full çalışıyorum.
benim de 2'li test sonucum çıkmış, gidip aldım. Çok şükür negatif Allah hepinize hayırlı haberler nasip etsin..

Bende 12+2 deyim benimde canım hiçbir şey yemek istemiyor. Karnım açken bile hep tok gibi. Yemek görmek istemiyorum

geçmiş olsun canim benim allah'a şükür sende bebeğinde iyisiniz hamdolsun buarada gözün aydın sonucuna maşallah sübhanallah allahim korusun inşallah kucağına almak nasip olur inşallah

geçmiş olsun canim benim allah'a şükür sende bebeğinde iyisiniz hamdolsun buarada gözün aydın sonucuna maşallah sübhanallah allahim korusun inşallah kucağına almak nasip olur inşallah

Fiziksel olarak çarpma yara almadığım için açıkçası kazadan sonra kontrole gitmedim daha ama anormal bir şey hissetmiyorum. Kamyon çarptığından arabada hasar var sadece. Bebeğim iyidir diye umuyorum :)

Fiziksel olarak çarpma yara almadığım için açıkçası kazadan sonra kontrole gitmedim daha ama anormal bir şey hissetmiyorum. Kamyon çarptığından arabada hasar var sadece. Bebeğim iyidir diye umuyorum :)
inşallah canım benim inşallah , meleklerimiz allah'a emanet ler

cevap için teşekkürler :)
ben zaten hayırlısıyla önce sağlıklı sonra da kız evlat istiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum. erkek olursa diye kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama kim olursa olsun başkalarının cinsiyetçi yaklaşımına dayanamıyorum. herkes için demiyorum ama bazı insanlar nedense erkekçi benim kayın validem gibi. kimin ne istediği tabi ki umurumda değil ama öyle gerginim ki eşim bana zor dayanıyor kendimi ömrümce bu kadar negatif hatırlamıyorum. biri bir şey derde kalbini kırarım diye kendimden korkuyorum sanırım ben

1 saate kadar doktorda olucaz meleğim iyise sence paylaşayım mı haberi yarın canım vakit olarak iyi mi bekleyeyim mi?

Ben 2,5 aylıkken paylaştım ama sadece yakın aileye söyledim diğer akrabalara söylemedim hatta tembihledim herkese söylemesinler diye. Biz 5 yıllık evliyiz ama tüp bebekle oldu öyle olmasına ragmen cok herkese de söylemedim biraz daha dedikodumu yapsınlar insanlar düşüncesiz durup durup kaç yıllık evlisin mi diyen saçma sapan seyler. Sen eşinle tadını çıkar kimseyi de umursama çünkü o kadar mucize ki bunu bile yaşamak çok güzel Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.

Evet canım benim de bulantılarım kesildi ama hala bazı kokulara tahammül edemiyorum ve göğüslerim sızlıyor çok . İştahım açıldı diyebilirim genel olarak . Eğer rahatsızsan yeşil elma badem karpuz kavun vişne filan ye . Ben öyle yapıyorum . Ama çok şükür baya iyiyim geçen haftaya göre

Yüzü yukarıya bakıyordu canım yandan gördük . 4 boyutluya alınca da elleri tam gözlerinin önündeydi yavrumun. Ama annem kız eşyaları hazırlıyor ufaktan . İçime mi doğdu noldu bilmiyorum . İkili test sonucu 10 gün sonra çıkacak . Ben de diyorum 2 hafta sonra gidersek cinsiyet tahmini yapar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canım

Kızlar bende temmuz ve ağustosta tatile gideceğim Allah nasip ederse, bebeksiz son son tatil yapalım dedik :)
bende güneş koruyucu araştırdım hamilelere özel bir krem buldum eczaneden bunu alacağım. Resmini paylaşıyorum, 110 tl civarıymış sanırım 150ml kadar. Hamilelere lekelerde de iyi geliyor diyorlar bakalım kullanınca göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…