• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar bayram tatılıne gıdıyoruz hepımız herkese guzel saglıklı agız tadı ıle guzel bayramlar dılıyorum hersey gonlunuzce olsun Rabbım meleklerımızı korusun ınsallah bızlere de guc saglık versın :)

kızlar bende daha öncesinde düşük felan olmadı ilk hamileliğim
ama doktorum en baştan beri kan sulandırıcı iğne kullandırıyor?
hani kan pıthılaşması için herhangi bir tahlilde yapmadı
sizce sakıncası var mı?yada benim gibi olan var mı

arkdaşlar doktora gittim ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı. azosilin 500 mg verdi. internete baktım gebelikte güvenirliği kanıtlanmamıştır yazıyor. bilen veya bu ilacı kullanan var mı aranızda ?

Canım bende de çıktı. Doktor amoklavin bid 1000 mg lik verdi.5 gün sabah akşam. Enfeksiyonun çeşidine göre belirliyorlar hangi antibiyotik ı vereceğini. O yüzden korkma.ama probiyotik takviyesi almanı tavsiye ederim.bagirsak sağlığı çok önemli. Antibiyotik enfeksiyon icin buyuk bi nimet ama bagirsaklardaki faydalı bakterileri de öldürüyor. O yüzden faydalı bakteri takviyesi alırsan sorun olmaz

Arkadaşlar ben 12+1 deyim.10.hafta gibi mide bulantısı baya azaldı..şimdi kokular hassasiyeti de baya azaldı. O anlamda rahatım. Biraz hayata döndüm. Yalnız bi sorunum var halsizlik,baş dönmesi. Ya 12.haftayi dortgozle bekliyordum,bazı yerlerde 3.aydan itibaren enerjinin artacağı yazıyor. Ama ben çabuk yoruluyorum.midem bulunmuyor ama canım bişey de istemiyor.ozellikle et görmeye dayanamıyorum. Yediğim şey genelde gün içinde 3-4 kez mevsim meyvesi.onun dışında az kahvaltı lik şeyler. Çok zorluyorum.ama yok içim almıyor. Sinir bozucu gerçekten. Yemek isteyip yiyememek.
Kimler bu durumu yaşıyor merak ediyorum,bi tavsiyeniz var mı? Sıkıldım ya
Hep hasta gibi olmak çok zor...

İkili testi oldum çok şükür kızlar temiz çıktı
Ense kalınlığı 1,2mm burun kemiği normal
Bunun dışında diğer organiarını da inceledi
Sağ ve soldan bebeğe giden kan akımını detaylıca baktı
Genital bölge diklik var erkeğe benziyor dedi ama net demiyorlar tabiki

İkili testi oldum çok şükür kızlar temiz çıktı
Ense kalınlığı 1,2mm burun kemiği normal
Bunun dışında diğer organiarını da inceledi
Sağ ve soldan bebeğe giden kan akımını detaylıca baktı
Genital bölge diklik var erkeğe benziyor dedi ama net demiyorlar tabiki
Haydi gecmis olsun canim darisi benim basima darisi tum ikili testi heyrecanla bekleyenlerin basina ;)

benim iki kaybim var ama pihtilasma testinde birsey cikmadi normal degerler. ama benim doktorumda gebeligi ogrendigimiz andan itibaren enox4000 kullaniyorum. sordugumdq ise riske atamam dedi hep doktorum. gobegim mosmor oldu. ama kuzum icin deger diyorum. son kontrolde sordum son gune kadar mi kullanacagim diye. 12. haftada kesebilirim dedi duruma gore.

Midesi bulanan arkadaşlar tatli birşeyler yiyor musunuz caniniz çikolata pasta falan cekiyor mu hic
Yememmi sütlü çikolatalı tatlı pasta uuuhuuu banamısın demıyor götürüyorum hemde :kk77:
ay ıste oluyor bızım butun degısımlerımız normal aslında ama bız panık olup korkuyoruz :KK43:
Aslında korkmamak lazım demı bız belırtılerı yasadıkca aslında onların ıyı oldugu anlamına gelıyor doktorum oyle soylemıstı bebıs saglıkla buyuyor ıste korkma sana sınyal verıyor dıye

aynen canım bende de 3-4 gündür yok. rahatladım gözlerim açıldı resmen... neymiş o bitkinlik sürekli bulantı... bundan sonra da olmaz artık inşallah hadi gözümüz aydın :KK9:
Ayy gozun aydın canım sankı kusma benımde hafıfledı yarın hapı ıcmemeyı dusunuyorum ama bu seferde mıdemde şişlik ve kabızlık varo_O

Canm bende kan pihtilasmasi var bende kullaniyorum. Ama anlamadim neden kan pıhtılaşması yoksa kullandigini?

Ne bileyim kızlar bazı yerde okudum bulantı kesilmiş bebek karnında ölmüş falan diye :KK43: kontrolde daha bayramdan sonra o yuzden endıselendım bıraz
Canm ilk bebegmi 8+6 da kaybettim karnimda olmus. Ama biz 10+5 de kontrol sirasinda farkettik. Ben cok pimpirikliyimdir en ufak biseyde doktora gderm ama ben bile farkedemedim. Ne kanama ne de belirtilerde azalma oldu. Cok iyi hatirliyorum doktora gtmeden onceki aksam bile kusmustum.

O yuzden anlamak imkansiz gibi. Ama olumsuzu cagirmamak lazim.

Ne bileyim kızlar bazı yerde okudum bulantı kesilmiş bebek karnında ölmüş falan diye :KK43: kontrolde daha bayramdan sonra o yuzden endıselendım bıraz
yok canım bulantıyla alakası yok bende hiç bulantı olmadı doktora gittim Bebeğin kalp atışları vardı çok şükür. Daha önce de bi kayıp yaşamıştım kanamada olmadı bişey olmadı muayenede öğrendim.?sen içini ferah tut inşallah bebeğine de sana da bişey olmaz

Canm ilk bebegmi 8+6 da kaybettim karnimda olmus. Ama biz 10+5 de kontrol sirasinda farkettik. Ben cok pimpirikliyimdir en ufak biseyde doktora gderm ama ben bile farkedemedim. Ne kanama ne de belirtilerde azalma oldu. Cok iyi hatirliyorum doktora gtmeden onceki aksam bile kusmustum.

O yuzden anlamak imkansiz gibi. Ama olumsuzu cagirmamak lazim.
Ya basın sagolun canım :(

yok canım bulantıyla alakası yok bende hiç bulantı olmadı doktora gittim Bebeğin kalp atışları vardı çok şükür. Daha önce de bi kayıp yaşamıştım kanamada olmadı bişey olmadı muayenede öğrendim.?sen içini ferah tut inşallah bebeğine de sana da bişey olmaz
Başın sağolsun canım insallah bısy olmaz

Canım bende de çıktı. Doktor amoklavin bid 1000 mg lik verdi.5 gün sabah akşam. Enfeksiyonun çeşidine göre belirliyorlar hangi antibiyotik ı vereceğini. O yüzden korkma.ama probiyotik takviyesi almanı tavsiye ederim.bagirsak sağlığı çok önemli. Antibiyotik enfeksiyon icin buyuk bi nimet ama bagirsaklardaki faydalı bakterileri de öldürüyor. O yüzden faydalı bakteri takviyesi alırsan sorun olmaz
Merhaba canım bu idrar testlerini ne kadar sürede tekrarlıyorsunuz? Ben yaptırmıstım yaklasık 1 ay önce şikayetim olmamasına ragmen temiz çıktı. Ama şikayet olmamasına rağmen de sorun olabiliyormus. Siz neye istinaden yaptırdınız ya da bu idrar testlerini ne aralıklarda kontrol etmek gerekiyor?

Back