2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Benim 3yil öncesinde bir düşük hikayem var.o dönem sebep bulunamamıştı. 15.haftada ikiz bebek düşük olmuştu. Tabi ikiz olmalarını sebep gösterdiler. Riskliydi dediler.tek yumurta ikiziydi çünkü. Ama o dönem enfeksiyon vardı bende.tabi çok önemini bilmiyordum.antibiyotigi düzgün kullanmadım. O da hep üzmüştür beni.doktor enfeksiyon küçük bi etkendi dese de. Ben o yüzden 10.haftada doktordan kendim istedim.hic bir belirti yoktu.yanma kaşıntı vs.hersey normaldi.sukur bu hamileliğim çok zor değil..hiç kanama veya düşük tansiyon dışında ciddi bi sorun yok..ona rağmen insan tetikte oluyor.annelik içgüdüsel bişey öyle hissettim ve yanılmadım. İyiki yaptırmıştım. Birde hamile kaldığım ay 10 kere kadar havuza gitmiştim. Yüzme öğreniyordum. Malum havuz demek enfeksiyon riski demek.ben ona bağlıyorum. Bu antibiyotik bitince yaklaşık 3 hafta sonra 15.haftada cinsiyeti için gideceğiz. O zaman da tekrar ettirmeyi düşünüyorum. Öyle ortalama 2 ayda bir baktiricam. Çünkü bünyem hassas,ne olur ne olmaz.
Benim böyle bir hikayem olduğu için dikkat ediyorum canım, ama evham yapmadan bence belli araliklarla her hamile baktirmali.

Geçmiş olsun canım hepimizin sağlıkla sıhhatle gelsin bebekleri. Ben evham yapmıyorum bu konuda ama belirti olmadan da enfeksiyon olabiliyır ya ne kadar da bir kontrol ettirmek lazım onu bilemedim en son kontrolde de sormak aklıma gelmedi bende belirli aralıklarla yaptırayım sonucta idrar örneği veriyoruz zor değil.

hadi yaa ben dün gittim doktor baya uğraştı ama göremedi sanırım genital bölgeyi...4 boyutlu ile baktı orda da net görünmüyordu. bişey dmedi cinsiyet konusunda
Yüzü dönükmüydü bebeğin,her bebek aynı dönemde kendini belli etmiyor zaten şuan kesin tespit için çok erken doktor Benim öngörüm kız ama 1 ay sonra netleşir dedi benim fiziksel değişimimden herkes kız diyordu annemin rüyaları kız o yüzden kız olacağına inanıyorum.

Bende yemek yiyemiyorum ama benim bulantım hala yoğun devam ediyor çözümü Yok gibi sadece istediğimiz şeyleri yiyeceğiz zorlayınca zaten geri çıkıyor en etkin ilacı kullanmama rağmen geçmedi.az az ve sık yemek gerekiyor dün farklı bi doktora gittim az miktarlarda 1 saatte bir bişey ye dedi bugün uyguladım biraz daha iyi gibiyim.bulantılar tamamen geçince acıkıp yemek yemek isteyecekmişiz bekleyeceğiz

l
Sana katılıyorum bende 2 aylıkken hiçbir belirti olmamasına rağmen idrar testi yaptırdım temiz çıktı.bi arkadaşım 9 aylık bebeğinin Doğumdan bir hafta önce kalbi durdu sebebi idrar yolu enfeksiyonu ilk başlarda test yaptırmış temizmiş fakat sonrasında hiçbir belirti hissetmemiş ve bu yüzden bebeğini kaybetti bu tanık olduğum hikaye üzerine herkese tavsiyem ayda bir sağlık ocağına gidip bi idrar testi yaptırmak tedbirli olmakta fayda var

Şu bulantı ve mide yanmasına karşı en güzel ilaç oruç tutmak. Yarın arefe çok önemli en azından tutmaya niyet Edip bu vesileyle şifa bulun İNŞAALLAH.. benimde yanma ve bulantım çoktu ama çok şükür oruca devam ettikçe geçti. Bizi Yaradan elbet koruyacaktır. Tam teslimiyet hepimizin en büyük ilacı diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı huzurlu bayramlar :)

Ben folik asiti biraktim decavit ve devit 3 verdi bana bugun baslicam insallah
Bana doktorum folifor verdi icinde d vitamini de olan nispeten daha dusuk doz folik asit ,efa mom verdi hamileler icin ozel uretilmis mide bulandirmayan bir omega 3 ayrica bulanti icin premesis sadece bu ilac guvenliymis hamilelerde

Arkdaslar bugun testlerimi yaptirdim doktora gosterdim mantardan suphelendi sanrm akinti var mmi diye sordu. Akintim bu ara cogaldi. Bana gyno lomexin vajinal fitil verdi. İcinde iki tane var uc gun arayla ama fitil kullanan varmi ben hic kullanmadim. Doktoruma guveniyorum ama korkuyorumda.

Canım Allah sabrını versin inşallahsapol
Başın sağolsun canım insallah bısy olmaz[/QUO Sağol canım inşallah bişey olmaz.

Selam kızlar ,
12 hafta ile doktora gittim bugün. Bebeğimizin erkek olduğunu öğrendim. Sağlıkla gelsin inşallah. Kızım hemen adapte oldu üstelik hep kız istiyordu.

Herşey çok iyi gidiyor Çok şükür.
Kan ve Demir ilacı verdi yarın başlatacağım
Bundan sonra biraz daha dikkatli beslenmeye bak dedi.

kurban olduğum allahim oglunu sağlığıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallah

Gunaydin bayanlar. Bulantilar azalmaya basladi. Güzel gunler yaklasiyor.
günaydın canım,
inşallah bende birgun senin gibi yazarim geciyor diye simdi bir bardak su ictim dakika surmedi cikti malesef bevegim allah'a emanet kendime bakamiyorum

tünaydın kızlar bugün dr. randevum var. her randevu öncesi bir stres bi korku
6,5 ay kaldı şükür nasıl geçecek zaman bilmiyorum. bugün ki randevuda bi sorun görünmezse haberi akrabalara söyleyelim diyoruz ama yine de bir yanım söylemek istemiyor nedenini bilmiyorum psikolojim istemiyor sanki kimsenin hayırlı olsunuyla bile uğraşasım yok. biri bi patavatsızlık edecek kesin diye bir ön yargı var içimde. kaynanam erkek toruncu bi saçmalarsa ters tepebilirim aşırı gergin ve stresliyim bu süreçte çok değişiğim

günaydın canım,
inşallah bende birgun senin gibi yazarim geciyor diye simdi bir bardak su ictim dakika surmedi cikti malesef bevegim allah'a emanet kendime bakamiyorum
8 ve 9. haftalar benimde en yogun yasadigim haftalardi canim. su an bulanti var ama sadece bulanti. buna bile şükür eder oldum.

Hadi bakalım hayırlı olsun canımr kız bir erkek cok güzel
Benim kızımds hep kızistiyordu dün erkek olabilir diyince dr cok hoşuna gitmedi

Kızlar akşam tatile gidiyorum güneş kremi hangi marka kaç faktör kullanmak gerekir bu dönemde bilgisi olan var mı ? Akşam üzeri denize gireceğim güneşlenmeyeceğim ama yinede koruyucu krem kullanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…