- 18 Mayıs 2017
- 218
- 534
- 103
- 39
Merhaba canım bu idrar testlerini ne kadar sürede tekrarlıyorsunuz? Ben yaptırmıstım yaklasık 1 ay önce şikayetim olmamasına ragmen temiz çıktı. Ama şikayet olmamasına rağmen de sorun olabiliyormus. Siz neye istinaden yaptırdınız ya da bu idrar testlerini ne aralıklarda kontrol etmek gerekiyor?
Geçmiş olsun canım hepimizin sağlıkla sıhhatle gelsin bebekleri. Ben evham yapmıyorum bu konuda ama belirti olmadan da enfeksiyon olabiliyır ya ne kadar da bir kontrol ettirmek lazım onu bilemedim en son kontrolde de sormak aklıma gelmedi bende belirli aralıklarla yaptırayım sonucta idrar örneği veriyoruz zor değil.Benim 3yil öncesinde bir düşük hikayem var.o dönem sebep bulunamamıştı. 15.haftada ikiz bebek düşük olmuştu. Tabi ikiz olmalarını sebep gösterdiler. Riskliydi dediler.tek yumurta ikiziydi çünkü. Ama o dönem enfeksiyon vardı bende.tabi çok önemini bilmiyordum.antibiyotigi düzgün kullanmadım. O da hep üzmüştür beni.doktor enfeksiyon küçük bi etkendi dese de. Ben o yüzden 10.haftada doktordan kendim istedim.hic bir belirti yoktu.yanma kaşıntı vs.hersey normaldi.sukur bu hamileliğim çok zor değil..hiç kanama veya düşük tansiyon dışında ciddi bi sorun yok..ona rağmen insan tetikte oluyor.annelik içgüdüsel bişey öyle hissettim ve yanılmadım. İyiki yaptırmıştım. Birde hamile kaldığım ay 10 kere kadar havuza gitmiştim. Yüzme öğreniyordum. Malum havuz demek enfeksiyon riski demek.ben ona bağlıyorum. Bu antibiyotik bitince yaklaşık 3 hafta sonra 15.haftada cinsiyeti için gideceğiz. O zaman da tekrar ettirmeyi düşünüyorum. Öyle ortalama 2 ayda bir baktiricam. Çünkü bünyem hassas,ne olur ne olmaz.
Benim böyle bir hikayem olduğu için dikkat ediyorum canım, ama evham yapmadan bence belli araliklarla her hamile baktirmali.
Yüzü dönükmüydü bebeğin,her bebek aynı dönemde kendini belli etmiyor zaten şuan kesin tespit için çok erken doktor Benim öngörüm kız ama 1 ay sonra netleşir dedi benim fiziksel değişimimden herkes kız diyordu annemin rüyaları kız o yüzden kız olacağına inanıyorum.hadi yaaben dün gittim doktor baya uğraştı ama göremedi sanırım genital bölgeyi...4 boyutlu ile baktı orda da net görünmüyordu. bişey dmedi cinsiyet konusunda
Bende yemek yiyemiyorum ama benim bulantım hala yoğun devam ediyor çözümü Yok gibi sadece istediğimiz şeyleri yiyeceğiz zorlayınca zaten geri çıkıyor en etkin ilacı kullanmama rağmen geçmedi.az az ve sık yemek gerekiyor dün farklı bi doktora gittim az miktarlarda 1 saatte bir bişey ye dedi bugün uyguladım biraz daha iyi gibiyim.bulantılar tamamen geçince acıkıp yemek yemek isteyecekmişiz bekleyeceğizArkadaşlar ben 12+1 deyim.10.hafta gibi mide bulantısı baya azaldı..şimdi kokular hassasiyeti de baya azaldı. O anlamda rahatım. Biraz hayata döndüm. Yalnız bi sorunum var halsizlik,baş dönmesi. Ya 12.haftayi dortgozle bekliyordum,bazı yerlerde 3.aydan itibaren enerjinin artacağı yazıyor. Ama ben çabuk yoruluyorum.midem bulunmuyor ama canım bişey de istemiyor.ozellikle et görmeye dayanamıyorum. Yediğim şey genelde gün içinde 3-4 kez mevsim meyvesi.onun dışında az kahvaltı lik şeyler. Çok zorluyorum.ama yok içim almıyor. Sinir bozucu gerçekten. Yemek isteyip yiyememek.
Kimler bu durumu yaşıyor merak ediyorum,bi tavsiyeniz var mı? Sıkıldım ya
Hep hasta gibi olmak çok zor...
lBenim 3yil öncesinde bir düşük hikayem var.o dönem sebep bulunamamıştı. 15.haftada ikiz bebek düşük olmuştu. Tabi ikiz olmalarını sebep gösterdiler. Riskliydi dediler.tek yumurta ikiziydi çünkü. Ama o dönem enfeksiyon vardı bende.tabi çok önemini bilmiyordum.antibiyotigi düzgün kullanmadım. O da hep üzmüştür beni.doktor enfeksiyon küçük bi etkendi dese de. Ben o yüzden 10.haftada doktordan kendim istedim.hic bir belirti yoktu.yanma kaşıntı vs.hersey normaldi.sukur bu hamileliğim çok zor değil..hiç kanama veya düşük tansiyon dışında ciddi bi sorun yok..ona rağmen insan tetikte oluyor.annelik içgüdüsel bişey öyle hissettim ve yanılmadım. İyiki yaptırmıştım. Birde hamile kaldığım ay 10 kere kadar havuza gitmiştim. Yüzme öğreniyordum. Malum havuz demek enfeksiyon riski demek.ben ona bağlıyorum. Bu antibiyotik bitince yaklaşık 3 hafta sonra 15.haftada cinsiyeti için gideceğiz. O zaman da tekrar ettirmeyi düşünüyorum. Öyle ortalama 2 ayda bir baktiricam. Çünkü bünyem hassas,ne olur ne olmaz.
Benim böyle bir hikayem olduğu için dikkat ediyorum canım, ama evham yapmadan bence belli araliklarla her hamile baktirmali.
Bana doktorum folifor verdi icinde d vitamini de olan nispeten daha dusuk doz folik asit ,efa mom verdi hamileler icin ozel uretilmis mide bulandirmayan bir omega 3 ayrica bulanti icin premesis sadece bu ilac guvenliymis hamilelerdeBen folik asiti biraktim decavit ve devit 3 verdi bana bugun baslicam insallah
Canım Allah sabrını versin inşallahsapolSelam ocak anneleri ben aranızdan ayrılıyorum 9.hafta olması gerekirken kesem 7.haftada kalmış dr bebekte artık görünmüyor dedi almamız gerekiyor dedi üç dr gezdim yoruldum artık psikolojim bozuldu daha öncede 8buçukta kalbi durmuştu birde dış gebeliğim vardı.yaşımda 38 artık gerçekten yoruldum.bulantılarınız ağrılarınız sizi yıldırmasın mutlu olun .benim on yaşında kızım var ondan sonra bir türlü nasip olmadı.her türlü tedavi oldum son iki senedir kendi oluyor ama anlattığım gibi hep kaybettim.dr larda kalınca herhangi bir önlem almıyor zamana bırakıyor.belki çok basit bir sebebi var ama biz bilemeyiz onların araştırması lazım .neyse Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Allah a emanet olun.
Başın sağolsun canım insallah bısy olmaz[/QUO Sağol canım inşallah bişey olmaz.
kurban olduğum allahim oglunu sağlığıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallahSelam kızlar ,
12 hafta ile doktora gittim bugün. Bebeğimizin erkek olduğunu öğrendim. Sağlıkla gelsin inşallah. Kızım hemen adapte oldu üstelik hep kız istiyordu.
Herşey çok iyi gidiyor Çok şükür.
Kan ve Demir ilacı verdi yarın başlatacağım
Bundan sonra biraz daha dikkatli beslenmeye bak dedi.
Eki Görüntüle 2013071
günaydın canım,Gunaydin bayanlar. Bulantilar azalmaya basladi. Güzel gunler yaklasiyor.
canım benim coook erken baslamis inşallah erkende gecerMide bulantısı bendede oluyor bulantı bişey değil yiyemediğim için endişeleniyorum Allahım bebişlerimizi korusun kollasın inşallah
8 ve 9. haftalar benimde en yogun yasadigim haftalardi canim. su an bulanti var ama sadece bulanti. buna bile şükür eder oldum.günaydın canım,
inşallah bende birgun senin gibi yazarim geciyor diye simdi bir bardak su ictim dakika surmedi cikti malesef bevegim allah'a emanet kendime bakamiyorum
kurban olduğum allahim oglunu sağlığıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallah
Hadi bakalım hayırlı olsun canımr kız bir erkek cok güzelSelam kızlar ,
12 hafta ile doktora gittim bugün. Bebeğimizin erkek olduğunu öğrendim. Sağlıkla gelsin inşallah. Kızım hemen adapte oldu üstelik hep kız istiyordu.
Herşey çok iyi gidiyor Çok şükür.
Kan ve Demir ilacı verdi yarın başlatacağım
Bundan sonra biraz daha dikkatli beslenmeye bak dedi.
Eki Görüntüle 2013071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?