- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm doktorum ardarda degil ama illa tutmak istersen ramazan boyunca 3 4 gun farkli zamanlarda tutabilirsin dediGünaydınlar güzel anne adayları ;
Ben arefe günü oruç tutmak istiyorum ve 1 günden vücudum çok etkilenmez diye düşünüyorum
Ama eşim çok Katı bu konuda, istemiyor.
Doktoruyla görüşen ve bu konuda bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)Benm doktorum ardarda degil ama illa tutmak istersen ramazan boyunca 3 4 gun farkli zamanlarda tutabilirsin dedi
Rica ederim canm allah kabul etsinÇok teşekkür ederim bilgilendirme için :)
Amiiin cümlemizinkini:)Diloyraa 26 kayseri 04.04.2017 09.01.2018
Rica ederim canm allah kabul etsin
Aa msjin basinda niye benm bilgilerim var acaba melodiye atmistim o msji ozeldenAmiiin cümlemizinkini:)
Sankı benımde öyle ama bugunde içtim bugun yemekhanede yemek agır cunku. aynıyız bende 11+2 yim ama kabızlıgım gıtmıyor canım sen nasılsınKızlar durumlar nasıl 11+2 olduk biz bulantimiz geçmek üzere bayramdan sonra ikili tarama testine gideceğiz inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ay kasıklarım olsa sadece belım karnım nasıl kasılıyor korkuyorumdahıc bılmıyorum kı kuzum ben dayanamadıgım ıcın aldırdım gelecek bugun etkısı olur mu ne olur bılmıyorum ama dıger turlu de kusarken zarar verıyorum kasıklarım agrıyor sancı oluyr
Hayırlı haberlerle gell korkma Allaha emanet olunGünaydın arkdaslar
Saat ikide 2 li test için rahdevum var cok heyecanlıyım
inş sonuçlar iyi çıkar
günaydın kızlar doktorum duos vit diye gıda takviye edici bi ilaç verdi. içimi o kadar zor ki. kocaman zaten yutulmuyor çiğnenmiyor. offf. doktorlar size hangi ilaçları verdi. siz neler içiyorsunuz?
Ben folik asiti biraktim decavit ve devit 3 verdi bana bugun baslicam insallahgünaydın kızlar doktorum duos vit diye gıda takviye edici bi ilaç verdi. içimi o kadar zor ki. kocaman zaten yutulmuyor çiğnenmiyor. offf. doktorlar size hangi ilaçları verdi. siz neler içiyorsunuz?
Bugün 9 arti 1 sadece folik asit içiyorum
12 haftaya kadar folik asit kullaniliyo diye biliorum benama folik asit zamanımız geçmedi mi? ben sekiz haftalıktım en son gittiğimde folik asit görevini yapmış artık buna geçeceksin dedi. kızımda da öyle olmuştu. 2 ay kullanıp ondan sonra elevit kullandırmıştı.
Senin durum biraz karisik canim sanirim bu aşamada aylar giriyor devreye. Çünkü ocak ayı 2018 yılının başı 2017nin sonu olduğu için aylara bakmak lazim. Öyle olunca da nasıl hesaplandığını bilmiyorum ;(Canım , benim Doğum yılıma 3 ekleyerek geldiğimde en yakın tarih 2015 ve 2018 . Eşimin de 2017 ve 2021 çıkıyor . Bu durumda bebeğimiz 2018 de doğacağı için kız mı oluyor yani. Yoksa ben tamamen yanlış mı anladım olayı
Canım internetten biraz baktım ama sadece doğumdan sonra ki bebeklerden ya da kız çocuklarından bahsediyor. Dilersen bir doktora daha sor, o da aynı yorumu yapacaktır belkide hatta biz bilmiyor olabiliriz, belki de sık karşılaşılan bir durumdur. Sıkma sakın canını. Canim Karın içinde mi yoksa dışarı doğru büyümüş bir kist mi?Yardımcı olacak olan yok mu
canım benim doktorum hiç birşey olmaz dediGünaydınlar güzel anne adayları ;
Ben arefe günü oruç tutmak istiyorum ve 1 günden vücudum çok etkilenmez diye düşünüyorum
Ama eşim çok Katı bu konuda, istemiyor.
Doktoruyla görüşen ve bu konuda bilgisi olan var mı?
benim canım sadece ekşiii ve acı çekiyor canımMidesi bulanan arkadaşlar tatli birşeyler yiyor musunuz caniniz çikolata pasta falan cekiyor mu hic
ama folik asit zamanımız geçmedi mi? ben sekiz haftalıktım en son gittiğimde folik asit görevini yapmış artık buna geçeceksin dedi. kızımda da öyle olmuştu. 2 ay kullanıp ondan sonra elevit kullandırmıştı.
Evet bende öyle biliyorum. 3 gün önce randevuya gidişimde folik asidi bırakıyoruz dedi. Gyno ferro sanol verdi içinde zaten folik asit var ve demir ile b12 var. Bir de vinalacimmunitum verdi.Ben ilk 3 ay folik asit diye biliyorum ama
1 temmuz randevum var o zaman şekillenir:)
benim canım sadece ekşiii ve acı çekiyor canım