2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın kızlar doktorum duos vit diye gıda takviye edici bi ilaç verdi. içimi o kadar zor ki. kocaman zaten yutulmuyor çiğnenmiyor. offf. doktorlar size hangi ilaçları verdi. siz neler içiyorsunuz?
bana omega 3 verdi, bi de maltofer verdi canım . folik asit kullanıyordum da bu verdiklerinin içinde de yeteri kadar olduğu için ayrıca içmiyorum folik asiti

ay ıste oluyor bızım butun degısımlerımız normal aslında ama bız panık olup korkuyoruz

bana ılk uc kulancaz dedı canım bende hep oyle duydum kullanılmalı uc ay dıye

Midesi bulanan arkadaşlar tatli birşeyler yiyor musunuz caniniz çikolata pasta falan cekiyor mu hic

Ben tam bi çikolata, pasta delisiydim, ama inan ki markette o reyonlara bakmıyorum bile artık, birden canım çekmez oldu çok garip geliyor bana, tuzlu bişey de çekmiyor, ara sıra tatlı tuzlu yiyorum yine de.

canım benim esinin rizasi yoksa tutma allahim korusun senide bebeginide inşallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Ben tam bi çikolata, pasta delisiydim, ama inan ki markette o reyonlara bakmıyorum bile artık, birden canım çekmez oldu çok garip geliyor bana, tuzlu bişey de çekmiyor, ara sıra tatlı tuzlu yiyorum yine de.
benim hiçbirşey çekmiyor yemek konusu koşturmuyorum direk kusuyorum

Kızlar merhaba herkese , bugün sağlık ocağına gittim, hani mesanemde iğne batması gibi ağrı hissetmistim ya, tahlil yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür ,kan değerleri de normal görünüyor , doktor randevum 7 Temmuz'da siz kontrol sonuçlarınızı konuşunca ben de iyice meraklanıyorum valla,, zaman çabuk geçse keşke

arkdaşlar doktora gittim ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı. azosilin 500 mg verdi. internete baktım gebelikte güvenirliği kanıtlanmamıştır yazıyor. bilen veya bu ilacı kullanan var mı aranızda ?

aynen canım bende de 3-4 gündür yok. rahatladım gözlerim açıldı resmen... neymiş o bitkinlik sürekli bulantı... bundan sonra da olmaz artık inşallah hadi gözümüz aydın
Gözümüz aydın da bıraz da korkmuyo dglm bsy olmus mudur diye allah korusun meleklerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…