- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
o zaman kız olacakSenin durum biraz karisik canimsanirim bu aşamada aylar giriyor devreye. Çünkü ocak ayı 2018 yılının başı 2017nin sonu olduğu için aylara bakmak lazim. Öyle olunca da nasıl hesaplandığını bilmiyorum ;(
evet canım. benim mide bulantılarım varken hep tuzlu ve ekşi istiyordu. şimdi de meyve ve çikolata çekiyorMidesi bulanan arkadaşlar tatli birşeyler yiyor musunuz caniniz çikolata pasta falan cekiyor mu hic
bana omega 3 verdi, bi de maltofer verdi canım . folik asit kullanıyordum da bu verdiklerinin içinde de yeteri kadar olduğu için ayrıca içmiyorum folik asitigünaydın kızlar doktorum duos vit diye gıda takviye edici bi ilaç verdi. içimi o kadar zor ki. kocaman zaten yutulmuyor çiğnenmiyor. offf. doktorlar size hangi ilaçları verdi. siz neler içiyorsunuz?
ay ıste oluyor bızım butun degısımlerımız normal aslında ama bız panık olup korkuyoruzSankı benımde öyle ama bugunde içtim bugun yemekhanede yemek agır cunku. aynıyız bende 11+2 yim ama kabızlıgım gıtmıyor canım sen nasılsın
Ay kasıklarım olsa sadece belım karnım nasıl kasılıyor korkuyorumda
Hayırlı haberlerle gell korkma Allaha emanet olun
aynen canım bende de 3-4 gündür yok. rahatladım gözlerim açıldı resmen... neymiş o bitkinlik sürekli bulantı... bundan sonra da olmaz artık inşallah hadi gözümüz aydınKızlar 3 gundur bulantım yok sizde durumlar nasıl
yok bebegım tatlıyı seven ben adını unuttum :))) meyve ıyı gıdıyor amaMidesi bulanan arkadaşlar tatli birşeyler yiyor musunuz caniniz çikolata pasta falan cekiyor mu hic
ınsallah hersey guzel gecer canım benımGünaydın arkdaslar
Saat ikide 2 li test için rahdevum var cok heyecanlıyım
inş sonuçlar iyi çıkar
bana ılk uc kulancaz dedı canım bende hep oyle duydum kullanılmalı uc ay dıyeama folik asit zamanımız geçmedi mi? ben sekiz haftalıktım en son gittiğimde folik asit görevini yapmış artık buna geçeceksin dedi. kızımda da öyle olmuştu. 2 ay kullanıp ondan sonra elevit kullandırmıştı.
Benim hiç canım istemiyor tatlı limon çok yiyorumMidesi bulanan arkadaşlar tatli birşeyler yiyor musunuz caniniz çikolata pasta falan cekiyor mu hic
Midesi bulanan arkadaşlar tatli birşeyler yiyor musunuz caniniz çikolata pasta falan cekiyor mu hic
Ben yaptım o testi erkek çıkıyor ama doktor büyüm ihtimalle kız dedi :)o zaman kız olacak
canım benim esinin rizasi yoksa tutma allahim korusun senide bebeginide inşallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallahGünaydınlar güzel anne adayları ;
Ben arefe günü oruç tutmak istiyorum ve 1 günden vücudum çok etkilenmez diye düşünüyorum
Ama eşim çok Katı bu konuda, istemiyor.
Doktoruyla görüşen ve bu konuda bilgisi olan var mı?
hadi yaaBen yaptım o testi erkek çıkıyor ama doktor büyüm ihtimalle kız dedi :)
benim hiçbirşey çekmiyor yemek konusu koşturmuyorum direk kusuyorumBen tam bi çikolata, pasta delisiydim, ama inan ki markette o reyonlara bakmıyorum bile artık, birden canım çekmez oldu çok garip geliyor bana, tuzlu bişey de çekmiyor, ara sıra tatlı tuzlu yiyorum yine de.
Darisi bizim basimizaaynen canım bende de 3-4 gündür yok. rahatladım gözlerim açıldı resmen... neymiş o bitkinlik sürekli bulantı... bundan sonra da olmaz artık inşallah hadi gözümüz aydın
benim bulantım yok canım çok şükürBende eksi tuzlu yiyorum tatli hic bişey canim istemiyor acaba kiz mi olcak diye dusundum ama bulantidan galiba böyle oluyor
Gözümüz aydın da bıraz da korkmuyo dglm bsy olmus mudur diye allah korusun meleklerımızıaynen canım bende de 3-4 gündür yok. rahatladım gözlerim açıldı resmen... neymiş o bitkinlik sürekli bulantı... bundan sonra da olmaz artık inşallah hadi gözümüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?