2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydınlar güzel anne adayları ;

Ben arefe günü oruç tutmak istiyorum ve 1 günden vücudum çok etkilenmez diye düşünüyorum
Ama eşim çok Katı bu konuda, istemiyor.

Doktoruyla görüşen ve bu konuda bilgisi olan var mı?

Benm doktorum ardarda degil ama illa tutmak istersen ramazan boyunca 3 4 gun farkli zamanlarda tutabilirsin dedi

Kızlar durumlar nasıl 11+2 olduk biz bulantimiz geçmek üzere bayramdan sonra ikili tarama testine gideceğiz inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Sankı benımde öyle ama bugunde içtim bugun yemekhanede yemek agır cunku. aynıyız bende 11+2 yim ama kabızlıgım gıtmıyor canım sen nasılsın

hıc bılmıyorum kı kuzum ben dayanamadıgım ıcın aldırdım gelecek bugun etkısı olur mu ne olur bılmıyorum ama dıger turlu de kusarken zarar verıyorum kasıklarım agrıyor sancı oluyr
Ay kasıklarım olsa sadece belım karnım nasıl kasılıyor korkuyorumda

Günaydın arkdaslar
Saat ikide 2 li test için rahdevum var cok heyecanlıyım
inş sonuçlar iyi çıkar
Hayırlı haberlerle gell korkma Allaha emanet olun

günaydın kızlar doktorum duos vit diye gıda takviye edici bi ilaç verdi. içimi o kadar zor ki. kocaman zaten yutulmuyor çiğnenmiyor. offf. doktorlar size hangi ilaçları verdi. siz neler içiyorsunuz?
Ben folik asiti biraktim decavit ve devit 3 verdi bana bugun baslicam insallah

Bugün 9 arti 1 sadece folik asit içiyorum

ama folik asit zamanımız geçmedi mi? ben sekiz haftalıktım en son gittiğimde folik asit görevini yapmış artık buna geçeceksin dedi. kızımda da öyle olmuştu. 2 ay kullanıp ondan sonra elevit kullandırmıştı.

12 haftaya kadar folik asit kullaniliyo diye biliorum ben

Senin durum biraz karisik canim sanirim bu aşamada aylar giriyor devreye. Çünkü ocak ayı 2018 yılının başı 2017nin sonu olduğu için aylara bakmak lazim. Öyle olunca da nasıl hesaplandığını bilmiyorum ;(

Yardımcı olacak olan yok mu
Canım internetten biraz baktım ama sadece doğumdan sonra ki bebeklerden ya da kız çocuklarından bahsediyor. Dilersen bir doktora daha sor, o da aynı yorumu yapacaktır belkide hatta biz bilmiyor olabiliriz, belki de sık karşılaşılan bir durumdur. Sıkma sakın canını. Canim Karın içinde mi yoksa dışarı doğru büyümüş bir kist mi?

canım benim doktorum hiç birşey olmaz dedi
bende arada kendime tatil vererek tuttum orucu
Allahın izni ile bir sıkıntı olmaz inşaallah

Ben ilk 3 ay folik asit diye biliyorum ama

1 temmuz randevum var o zaman şekillenir:)

Ben ilk 3 ay folik asit diye biliyorum ama

1 temmuz randevum var o zaman şekillenir:)
Evet bende öyle biliyorum. 3 gün önce randevuya gidişimde folik asidi bırakıyoruz dedi. Gyno ferro sanol verdi içinde zaten folik asit var ve demir ile b12 var. Bir de vinalacimmunitum verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…