2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım kilo vermen zor ancak kilonu koruyabilirsin
Hamurişi yağlı pilav makarnayı kaldırarak
Yürüyüş yaparak
Ayrıca boyun kısa olmadığı için cok fazla bir kilon yok aslında

Kızlar iyi akşamlar , doktor kontrolüm çok iyi geçti şükür . 1 hafta geriden geliyordu bebeğim tam gününü yakalamış inanılmaz mutlu oldum . Diğer kese kaybolmuş , muhtemelen vücut onu emerken ağrı olmuştur dedi doktorum . Kalp atışını dinledik tekrar , kurban olurum ben o atan kalbine . Doktor yine de tedbir amaçlı kan ve idrar testi istedi , enfeksiyona bakacak . 3 hafta sonra da 2 li test için çağırdı .

Maşallah ya insallah bende bu kez gıdınce bu sekilde gorurum ama daha cok var

Bende bugün doktora gittim kızlar eksik olan kan testlerimi verdim yarın alicam sonuclarini birde tiroidlerim bana yeterli ama bebege yeterli değilmiş ilac verdi icmem icin yarin ki kan sonucuna göre dozunu belirliyecek hamd olsun Allah beterinden korusun ne lazımsa icicem bebeğim iyi olsun da
Bulantilar devam ama mutluyum onlarla
Ve bir daha ki randevuma ikili test demislerdi bugün ki gittigim doktor yaptiricak misin dedi yani zorunlu degilmis ben böyle bilmiyordum kafam karismasin diye arastirmamistim doğrusu eve gelince baktık yaptirmak bize birsey saglamicak çünkü aldirmayi düşünmem Allah korusun kötü sonuç çıkarsa falan yaptirmamaya karar verdik şuan için hakkımızda hayırlısı

Ben senden de kiloluyum. Bana ole bisi demedi. Gayette iyi gorunuyo bende bebek. Kilo alimin kontrollu olsun yeter dedi

Bizde kız olursa Elif erkek olursa Ahmet koyucaz kararimizi verdik Allahin izniyle degismez sanırım bakalım

Gözün aydın canın aradaki farkıda kapatmış için rahat eder

Canim ben 74 kiloyum 168 boyundayim doktorum bana da bisey demedi.

Yardimci olabilecek kimse var mi?

Merhaba kızlar bende bugun ikili test için gittim kan tahlil sonucu psembe çıkacak. İkili test yaptıranlar yaptıracak olanlar inşallah güzel haberler alırız. Herkesin sağlıkla sıhhatle gelsin bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…