Kanuni falanertuğrul halime valla bende hep tek isimciydim Ömer Ali nerden şey oldu bilemedim birde Ankara da Şeyh Semerkandi vardır onun Alidir ben mesela tutunmadan hemen önce onu ziyarete gittim he fatihamı okudum cıktım cok karsıyımdır mezarlardan birşey istenmesine ama oranın bahcesınde dolaşırken öyle yüreğimden gectıkı cocuklu aılelerıde gorunce. Sonra işte ben hamıle kaldım bır yaslı teyzemız benım haberımı almadan gecesınde rüya görüyor evin içinde Şeyh Semerkandi koşuyormus bebek olacak adı Ali olacak diye uyanmıs benım haberımı almıs ondanda vazgecmesemmı adıylamı geldıkı dedım
slm cnm neymis o ilac ne faydasi varbenım sankı ıyı gıbıyım bugun hala kusmadım
Tatlım benım ilacım bıttı bugun ıcemedım ama hala kusmadım ıyı gıbıyım ama yınede sipariş ettim nolur nolmaz
Aslında umut ta var umudumuz oldu acısından sankı dusundukceayy değişikmiş bilemedim valla:)
bu gibi durumlarda gönlünden geçeni, canının çektiğini yap bence :)
Bulantı hapı canım bugun ıcmedım ama mıdemde bır sıslık bır gaz var ki sorma ama bugun cıkarmadım mutluyumslm cnm neymis o ilac ne faydasi var
Gözün aydın canım nasıl mınığimiz keyfı yerındemıymısbiz doktordan geldik kızlar.cok şükür sıkıntı yok.
cok şükür canim. haftaya carsamba yine kontrol. sonra riski atlatmis oluruz dedi dr. her gittigimde agzim yuregimde giriyorum.ultrasyonda direkt kalp atımı var mi diye soruyorum.Gözün aydın canım nasıl mınığimiz keyfı yerındemıymıs
Ayy kuzumm korkma içini ferah tut bol bol ayetel kürsü oku ona için rahatlar. Hadi bakalım haftayada git cinsiyetiyle ilgili bişey söyledimi hee bu arada cokk stres yapmak yokk haa güzel düşünücez korkmayacaz onlarda sıcacık yerlerınde kocaman olacaklarcok şükür canim. haftaya carsamba yine kontrol. sonra riski atlatmis oluruz dedi dr. her gittigimde agzim yuregimde giriyorum.ultrasyonda direkt kalp atımı var mi diye soruyorum.
Kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama bizimkinin ki 1.2 cm'di. Açlık tokluk farketmiyor, aksine birşeyler yersen bebekten daha iyi ölçüm alınıyor hareket ediyor ultrasonda :)İlk hamikelik 6 yil once olunca unutuluyor
İkili test icin ac gitmek gibi bi zorunluluk yoktu dimi ki hala bir sey yiyemiyorum o ayri yarin ne yicem diye dusunmekten öğürüyorum. Ultrasonda ense kalinligini soylediler mi kac olmasi gerekiyordu.
Ya tarama testlerinde ben de korkuyorum.
Ben henüz doktora gidemedim bazı durumlardan dolayı. Cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım kaç haftalikken öğrendiniz?
belki de konuşmuşuzdur canımm .. gebelikle ilgili topiklerde muhtemlenPamuksekerr merhabaa tebrik ederimm muhtemel aynı gün gelecek meleklerimiz Allahın izniyle. Birde kuzum bız sankı baska topiklerdede konusmusmuyduk nıck hıc yabancı gelmıyor bana
çok sevindim... bizim de randevumuz yarın. inşallah güzel haberlerle dönerim canımbiz doktordan geldik kızlar.cok şükür sıkıntı yok.
iki kayip olunca canim. insan ister istemez endiseliniyor. doktoruma diyorum hastane yakin cok şükür yoksa gidene kadar kafada ne senaryolar cizerdim.Ayy kuzumm korkma içini ferah tut bol bol ayetel kürsü oku ona için rahatlar. Hadi bakalım haftayada git cinsiyetiyle ilgili bişey söyledimi hee bu arada cokk stres yapmak yokk haa güzel düşünücez korkmayacaz onlarda sıcacık yerlerınde kocaman olacaklar
amin canim yarin sizlerden de guzel haberler aliriz insalllah.çok sevindim... bizim de randevumuz yarın. inşallah güzel haberlerle dönerim canım
siz bayagi büyümüşsünüz. benimkinin ultrasyonda cok net degil. kafa bile net degil.2'li test için kanı verim, 10 gün sonra çıkacakmış. Ense kalınlığı 1,2cm dedi başka bilen var mı?
Ultrason görüntüleri mi de atıyorum bayağı bayağı büyüyoruz artık burnumuz falan ortada :)
Ayrıca doktor vitamin ve sprey de verdi folic asiti bıraktırdı. Verdiği vitaminin içerisinde varmış. 2gün sonra tam 3 ayı doldurunca başlayacağım onlara şuan 11+5 iz :)
Eki Görüntüle 2011613 Eki Görüntüle 2011614 Eki Görüntüle 2011615
Olabılır valla canım . İşte bulantı şöleki midemde bir şişlik var benı o rahatsız ediyor ağzımın içi demir gibi tadı artık kendı kendıme tiksinir oldum. Bazen Sağ tarafımda özellikle batma oluyor eger sağıma oturup yatıyorsam birde hala doğru düzgün yiyemiyorum senın nasıl geçiyorbelki de konuşmuşuzdur canımm .. gebelikle ilgili topiklerde muhtemlenevet meleklerimiz aynı gün gelecek sanırım. nasıl gidiyo senin gebeliğin ?
Maşallah canım kocaman olmus cinsiyeti belli mi peki2'li test için kanı verim, 10 gün sonra çıkacakmış. Ense kalınlığı 1,2cm dedi başka bilen var mı?
Ultrason görüntüleri mi de atıyorum bayağı bayağı büyüyoruz artık burnumuz falan ortada :)
Ayrıca doktor vitamin ve sprey de verdi folic asiti bıraktırdı. Verdiği vitaminin içerisinde varmış. 2gün sonra tam 3 ayı doldurunca başlayacağım onlara şuan 11+5 iz :)
Oyy guzummm kıyamammm tek sınav o olsun Rabbım tekrar göstermesin İnşaAllahhh hayırlısıyla sağlıkla kucağına al güzel güzel büyüt annesiiki kayip olunca canim. insan ister istemez endiseliniyor. doktoruma diyorum hastane yakin cok şükür yoksa gidene kadar kafada ne senaryolar cizerdim.
Senin tam hafta gün ne kadar :) 10 günde bile inanılmaz farkediyorlar.siz bayagi büyümüşsünüz. benimkinin ultrasyonda cok net degil. kafa bile net degil.
Kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama bizimkinin ki 1.2 cm'di. Açlık tokluk farketmiyor, aksine birşeyler yersen bebekten daha iyi ölçüm alınıyor hareket ediyor ultrasonda :)
Maşallah canım kocaman olmus cinsiyeti belli mi peki
Ben yemeden gittim ki zaten midem cok kotuydu
3 ten fazlasi iyi degil diye okudum. Benimkide 1 mm cikti. Rabbim saglik versin ins.
2'li test için kanı verim, 10 gün sonra çıkacakmış. Ense kalınlığı 1,2cm dedi başka bilen var mı?
cok şükür canim. haftaya carsamba yine kontrol. sonra riski atlatmis oluruz dedi dr. her gittigimde agzim yuregimde giriyorum.ultrasyonda direkt kalp atımı var mi diye soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?