2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

ayy değişikmiş bilemedim valla:)

bu gibi durumlarda gönlünden geçeni, canının çektiğini yap bence :)

ayy değişikmiş bilemedim valla:)

bu gibi durumlarda gönlünden geçeni, canının çektiğini yap bence :)
Aslında umut ta var umudumuz oldu acısından sankı dusundukce

slm cnm neymis o ilac ne faydasi var
Bulantı hapı canım bugun ıcmedım ama mıdemde bır sıslık bır gaz var ki sorma ama bugun cıkarmadım mutluyum

cok şükür canim. haftaya carsamba yine kontrol. sonra riski atlatmis oluruz dedi dr. her gittigimde agzim yuregimde giriyorum.ultrasyonda direkt kalp atımı var mi diye soruyorum.
Ayy kuzumm korkma içini ferah tut bol bol ayetel kürsü oku ona için rahatlar. Hadi bakalım haftayada git cinsiyetiyle ilgili bişey söyledimi hee bu arada cokk stres yapmak yokk haa güzel düşünücez korkmayacaz onlarda sıcacık yerlerınde kocaman olacaklar

Kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama bizimkinin ki 1.2 cm'di. Açlık tokluk farketmiyor, aksine birşeyler yersen bebekten daha iyi ölçüm alınıyor hareket ediyor ultrasonda :)

Ya tarama testlerinde ben de korkuyorum.
Ben henüz doktora gidemedim bazı durumlardan dolayı. Cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım kaç haftalikken öğrendiniz?

Haftamız aynı sanırım bana dün kemik yapısından tahminde bulundu sana da bulunurlar muhtemelen :)

Pamuksekerr merhabaa tebrik ederimm muhtemel aynı gün gelecek meleklerimiz Allahın izniyle. Birde kuzum bız sankı baska topiklerdede konusmusmuyduk nıck hıc yabancı gelmıyor bana
belki de konuşmuşuzdur canımm .. gebelikle ilgili topiklerde muhtemlen evet meleklerimiz aynı gün gelecek sanırım. nasıl gidiyo senin gebeliğin ?

2'li test için kanı verim, 10 gün sonra çıkacakmış. Ense kalınlığı 1,2cm dedi başka bilen var mı?
Ultrason görüntüleri mi de atıyorum bayağı bayağı büyüyoruz artık burnumuz falan ortada :)
Ayrıca doktor vitamin ve sprey de verdi folic asiti bıraktırdı. Verdiği vitaminin içerisinde varmış. 2gün sonra tam 3 ayı doldurunca başlayacağım onlara şuan 11+5 iz :)

iki kayip olunca canim. insan ister istemez endiseliniyor. doktoruma diyorum hastane yakin cok şükür yoksa gidene kadar kafada ne senaryolar cizerdim.

çok sevindim... bizim de randevumuz yarın. inşallah güzel haberlerle dönerim canım
amin canim yarin sizlerden de guzel haberler aliriz insalllah.

siz bayagi büyümüşsünüz. benimkinin ultrasyonda cok net degil. kafa bile net degil.

belki de konuşmuşuzdur canımm .. gebelikle ilgili topiklerde muhtemlen evet meleklerimiz aynı gün gelecek sanırım. nasıl gidiyo senin gebeliğin ?
Olabılır valla canım . İşte bulantı şöleki midemde bir şişlik var benı o rahatsız ediyor ağzımın içi demir gibi tadı artık kendı kendıme tiksinir oldum. Bazen Sağ tarafımda özellikle batma oluyor eger sağıma oturup yatıyorsam birde hala doğru düzgün yiyemiyorum senın nasıl geçiyor
Maşallah canım kocaman olmus cinsiyeti belli mi peki

iki kayip olunca canim. insan ister istemez endiseliniyor. doktoruma diyorum hastane yakin cok şükür yoksa gidene kadar kafada ne senaryolar cizerdim.
Oyy guzummm kıyamammm tek sınav o olsun Rabbım tekrar göstermesin İnşaAllahhh hayırlısıyla sağlıkla kucağına al güzel güzel büyüt annesi

siz bayagi büyümüşsünüz. benimkinin ultrasyonda cok net degil. kafa bile net degil.
Senin tam hafta gün ne kadar :) 10 günde bile inanılmaz farkediyorlar.
Bak aşağıda 10+1 halinin görüntüsü var o zamanda başı , eli belliydi aslında. Çok çabuk büyüyorlar merak etme :)
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Eklentiler

• 10+1.png
    79,6 KB · Görüntüleme: 161
Kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama bizimkinin ki 1.2 cm'di. Açlık tokluk farketmiyor, aksine birşeyler yersen bebekten daha iyi ölçüm alınıyor hareket ediyor ultrasonda :)

Ben yemeden gittim ki zaten midem cok kotuydu
3 ten fazlasi iyi degil diye okudum. Benimkide 1 mm cikti. Rabbim saglik versin ins.

Maşallah canım kocaman olmus cinsiyeti belli mi peki

Benim elim hep kız kıyafetlerine gidiyordu çevremdekiler de öyle ama doktor yüksek ihtimal erkek dedi. Kemik yapısına bakarak tahminde bulunuyorlar genital bölge yapısı yukarı doğru bakıyormuş. Öyle olunca erkek, paralel olunca kız oluyormuş :)

Ben yemeden gittim ki zaten midem cok kotuydu
3 ten fazlasi iyi degil diye okudum. Benimkide 1 mm cikti. Rabbim saglik versin ins.

İnşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri gösterir bize, durup durup ultrasondaki şaklabanlıkları aklıma geliyor kendi kendime gülümsüyorum :)

Benim ikili test kaninin sonucu yarin cikacak seninki bayaga gec cikiyo. Ense kalinligi iyiymis masallah. Resmi nasil ekledin ben beceremedim. Arkadaslarim kiz dedi hep bana nubu asagiya bakiyirmus.

cok şükür canim. haftaya carsamba yine kontrol. sonra riski atlatmis oluruz dedi dr. her gittigimde agzim yuregimde giriyorum.ultrasyonda direkt kalp atımı var mi diye soruyorum.

İyi dusunelim iyi olsun. Bende cuma ozeldeki druma gidecektim bayram tatili girdi bende carsamba gidicem sen gibi ins hep guzel haberler aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…