hem ultrasonda ölçüm yapılıyor hem de kan veriliyor diye biliyorum ben ama
inşallah güzel haberler le gelirsin allahim senide bebeginide korusun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun kardeşim inşallahKızlar merhaba , ben Tekirdağ da yaşıyorum . Haftasonu çok ağrım oldu diye üniversite hastanesinin aciline gittim ama çok komik şekilde ultrason cihazı olmadığını söylediler . Bu arada üniversite hastenesi çok büyük bir kampüs ve daha 4-5 ay önce Yen'i binasına taşındı . Normalde randevum bayramdan sonraki haftaydı onu bekliyordum . Bugün sağlık ocağından ebem aradı . Haftasonu acile gitmişsin bizim sisteme düşüyor ne oldu filan dedi . Ben epey şaşırdım anlattım durumu o Da ağrın devam ediyor mu dedi . Ben de devam ediyor dedim . 10 dakika sonra tekrar aradı , kesinlikle git bir muayene ol dedi . Epey korkuttu beni , bir özel hastaneden randevu aldım saat 5 e . Dua edin bana ya
Ben de öyleyim canım yemek yemeye korkar oldum. Dün sabah hiç midem bulanmıyordu , bi güzel kahvaltı yaptım kalktım, içeri geçip oturmamla kalkmam bir oldu ,ne yediysem çıkarttımSelam
Kusmaktan yoruldum artık doktora gitmek içinde direniyorum serum falan takacaklar gitsem.
Ne yesem kusuyorum
hem ultrasonda ölçüm yapılıyor hem de kan veriliyor diye biliyorum ben ama
Ben de öyleyim canım yemek yemeye korkar oldum. Dün sabah hiç midem bulanmıyordu , bi güzel kahvaltı yaptım kalktım, içeri geçip oturmamla kalkmam bir oldu ,ne yediysem çıkarttımo kadar kotu hissettim ki, tam çok iyi beslendim derken, başa döndüm
İkili test icin gittim ense kalinligi iyi cikti sukur kan verdim oda yarin cikacak bi sıkınti yok cok sukur. Cinsiyeti soylemedi.
Resim nasil ekleniyo ekleyemedim bi turlu
ne kullanıyorsun kuzum pekıbenım sankı ıyı gıbıyım bugun hala kusmadım
Tatlım benım ilacım bıttı bugun ıcemedım ama hala kusmadım ıyı gıbıyım ama yınede sipariş ettim nolur nolmaz
Melodiii benide eklermisinnn2018 OCAK ANNE ADAYLARI
Zofran hapını kullanıyorum ama bugun içmedim iyi gibiyim öğürme var ama sonuc yokne kullanıyorsun kuzum pekı
Melodiii benide eklermisinnn
Cnntksm / 28 / Ankara / 08.04.2017 / 10.01.2018 / 1 / 180 / Erkek / - / Ömer Ali
Çok saol canm yarn kont var umut oldu msjın bna peki kaçncı haftanda gördün yolk sac ıcanım ben yolk sacı gördükten 10 gün sonra bebegi gördüm,
yok kuzum o tahmını cınsıyettevayyyyyyy ne cabuk bellı olmuş cinsiyet
erkek bebeklerde 16. haftadan once yanlış sonuc olabılıyor demıslerdı ama sızın doktor tecrubelı falan sanırım
Pamuksekerr merhabaa tebrik ederimm muhtemel aynı gün gelecek meleklerimiz Allahın izniyle. Birde kuzum bız sankı baska topiklerdede konusmusmuyduk nıck hıc yabancı gelmıyor banaevet beni de ekler misiniiiizzz..... 26 yaş ,bursa , muhtemel doğum tarihi 10.01.2018 ilk gebelik
yok kuzum o tahmını cınsıyetteasıl cınsıyet kısmını bos bıraktım bakalım tipi erkek gıbı dedı 8 temmuzda net bilgiyle gelicem inşallah da isimde düşünüyorum ikisi bebeğe ağır gelirmi diye çünkü Ben ikisiide Hz. Ömer ve Hz. Ali ye itafen koymak istıyorum tek Ömer mi koysam diyede düşünmüyor değilim
Kanuni falananladım canım benımmmmmm
Allah gonlundekını hayırlı eylesın ınsallah :)
ben ömer ismini çok severim iki isim nedense hiç sevemedim :) ama tabii ki karar sizin nasıl içinden geliyorsa
biz de kız olursa elif
erkek olursa mete diyoruz ama bakalım daha 100 kere değişir :)
eşime kalsa yavuz , selim, fatih , mehmet falan koyabilir ama bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?