2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar merhaba , ben Tekirdağ da yaşıyorum . Haftasonu çok ağrım oldu diye üniversite hastanesinin aciline gittim ama çok komik şekilde ultrason cihazı olmadığını söylediler . Bu arada üniversite hastenesi çok büyük bir kampüs ve daha 4-5 ay önce Yen'i binasına taşındı . Normalde randevum bayramdan sonraki haftaydı onu bekliyordum . Bugün sağlık ocağından ebem aradı . Haftasonu acile gitmişsin bizim sisteme düşüyor ne oldu filan dedi . Ben epey şaşırdım anlattım durumu o Da ağrın devam ediyor mu dedi . Ben de devam ediyor dedim . 10 dakika sonra tekrar aradı , kesinlikle git bir muayene ol dedi . Epey korkuttu beni , bir özel hastaneden randevu aldım saat 5 e . Dua edin bana ya

inşallah güzel haberler le gelirsin allahim senide bebeginide korusun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun kardeşim inşallah

Selam
Kusmaktan yoruldum artık doktora gitmek içinde direniyorum serum falan takacaklar gitsem.
Ne yesem kusuyorum
Ben de öyleyim canım yemek yemeye korkar oldum. Dün sabah hiç midem bulanmıyordu , bi güzel kahvaltı yaptım kalktım, içeri geçip oturmamla kalkmam bir oldu ,ne yediysem çıkarttım o kadar kotu hissettim ki, tam çok iyi beslendim derken, başa döndüm

hem ultrasonda ölçüm yapılıyor hem de kan veriliyor diye biliyorum ben ama

evet hem ultrason hem de kan testi canım. çünkü benin anensefali bebeğimde tam 12. haftadaydım ultrasona aldı ikili test için ama kan almaya gerek yok bu bebek normal gelişmemiş dedi. kanı almadı bile

Benimde öyle işte ‍Bir an önce geçse artık

Melodiii benide eklermisinnn

Cnntksm / 28 / Ankara / 08.04.2017 / 10.01.2018 / 1 / 180 / Erkek / - / Ömer Ali

vayyyyyyy ne cabuk bellı olmuş cinsiyet

erkek bebeklerde 16. haftadan once yanlış sonuc olabılıyor demıslerdı ama sızın doktor tecrubelı falan sanırım

vayyyyyyy ne cabuk bellı olmuş cinsiyet

erkek bebeklerde 16. haftadan once yanlış sonuc olabılıyor demıslerdı ama sızın doktor tecrubelı falan sanırım
yok kuzum o tahmını cınsıyette asıl cınsıyet kısmını bos bıraktım bakalım tipi erkek gıbı dedı 8 temmuzda net bilgiyle gelicem inşallah da isimde düşünüyorum ikisi bebeğe ağır gelirmi diye çünkü Ben ikisiide Hz. Ömer ve Hz. Ali ye itafen koymak istıyorum tek Ömer mi koysam diyede düşünmüyor değilim

evet beni de ekler misiniiiizzz..... 26 yaş ,bursa , muhtemel doğum tarihi 10.01.2018 ilk gebelik

anladım canım benımmmmmm

Allah gonlundekını hayırlı eylesın ınsallah :)

ben ömer ismini çok severim iki isim nedense hiç sevemedim :) ama tabii ki karar sizin nasıl içinden geliyorsa

biz de kız olursa elif
erkek olursa mete diyoruz ama bakalım daha 100 kere değişir :)

eşime kalsa yavuz , selim, fatih , mehmet falan koyabilir ama bakalım:)

Kanuni falan ertuğrul halime valla bende hep tek isimciydim Ömer Ali nerden şey oldu bilemedim birde Ankara da Şeyh Semerkandi vardır onun Alidir ben mesela tutunmadan hemen önce onu ziyarete gittim he fatihamı okudum cıktım cok karsıyımdır mezarlardan birşey istenmesine ama oranın bahcesınde dolaşırken öyle yüreğimden gectıkı cocuklu aılelerıde gorunce. Sonra işte ben hamıle kaldım bır yaslı teyzemız benım haberımı almadan gecesınde rüya görüyor evin içinde Şeyh Semerkandi koşuyormus bebek olacak adı Ali olacak diye uyanmıs benım haberımı almıs ondanda vazgecmesemmı adıylamı geldıkı dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…