Ben bazen ikili testlerde her sey görülmediği için araştırıyorum daha dr a danısmadım bunun için. Öncesinde araştırıyorum bilgim olsun diye. Henüz ikili yapılmadı 11.hafta içerisinde yapılacak hayırlısıyla. Siz kaçıncı haftada yaptırdınız bu testi bir de nerede yaptırdınız izmir de bi laboratuvar da mı? Harmony amerika ya gönderilen mi oluyor? Çok geçmiş olsun size şimdi sağlıkla sıhhatle kucagınıza alın inşallah. Pıhtılasma sorunu için test yaptırdınız sanırım sizde.
merhaba tekrar gecmis olsun benzer seyler yasamisiz ancak ben prena test yaptirdim ingiltereye gitti ve sonucta sadece trizomi 21 ve trixomi 18 bakti bu test. Ve bende trizomi 21 bulgusu var seklinde geldi gebeligimi kendi kararimla sonlandirdim cok kotuydu allah kimseye yasatmasin.tekrar bu testi yaptirmayi dusunuyor musun?benim doktorum bana direkt amnio sentez dedi.yasal prosedur geregiHayir ben istanbuldayim kani amerikaya gonderdim . bence sen şuan bunlari düşünme ikili testini yaptir eğer çok muallak kalirasan perinotologa git onlar daha farkli ve derinlemesine bakiyorlar.yani riskli gebelik uzmanlari. Ben iatanbulda acibademde perinotolojiye gitmek zorundayim önceli gebeliklerimden dolayi her hafta doktora gidiyorum. Tüm genetikler sonucunda pihtilasma cikti suanda claxen 8 kullaniyorum. Dediğim gibi kafani yorma o günü bekle ve mümkünse 12+3 de filan git daha doğru olur
Saol canm 7 haftalık olması lazmdı 6 haftalık gözüktüCanim çok geçmiş olsun.kac haftalikti?
merhaba tekrar gecmis olsun benzer seyler yasamisiz ancak ben prena test yaptirdim ingiltereye gitti ve sonucta sadece trizomi 21 ve trixomi 18 bakti bu test. Ve bende trizomi 21 bulgusu var seklinde geldi gebeligimi kendi kararimla sonlandirdim cok kotuydu allah kimseye yasatmasin.tekrar bu testi yaptirmayi dusunuyor musun?benim doktorum bana direkt amnio sentez dedi.yasal prosedur geregi
Saol canm 7 haftalık olması lazmdı 6 haftalık gözüktü
Canım. Ağda sonrasi diyorsun sanirim ama daha 1 kere gittim
Valla çoğalsa da çoğalmasa da yapacak başka bir şeyim. Yok mecbur ağda gideceğim jilet hadi şimdi neyse de ilerleyen zamanlarda 3 4 güne bir yapmak gerekir en azından bunda 1 ay rahatsın
Makina da pek ugrasasim yok valla ne yalan söyleyim :)
istisnalar var tabi hayırlısı sağlıklı olsunlarda inşaAllahOnlara hiç inanmıyorum kızımda beni gören herkes kesin erkek diyordu.
Karnım sivriydi cildim inanılmaz pürüzsüz ve ne yanım ne bir yerin çıktı arkadan görsen hamile demezsin öyle fiziğim vardı.
Kızda karın yayılır derler . Cilt çirkinleşir.yanlar çıkarmış.
Kafama tuz mu dökmediler herşey erkek diyordu
Yasal prosedür derken.ben ikili teste kadar hiçbirşey yaptirmayacagim ayrica doktorum yaptirmak istersen yaptir fakat yasal olarak öyle birşey yok bu senin kararin ve tamamen maddi olanaklarin ile ilgili. Benim sigortam riskli gebelik olduğu için karsiliyor ama ben yaptirmak istemedim beklemeyi tercih ediyorum.umarim ilimizde ayni acilari yasamayiz.
Slm kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim 11+4 te cinsiyetini söyledi tam da emin değilde sizce yanılma payı varmıdır
Demek Kı HER Doktora Güvenmemek lazımAynen ben de okuyunca şok oldum ama doktor bir bildiği vardır dedim bi de 3 çay bardağı bir günde :)
Gunaydiiin. Ikili teste gidiyorum kizlar sans dileyin bize
Gunaydiiin. Ikili teste gidiyorum kizlar sans dileyin bize
Aynen canım ikili testi yaparken söyledi kız gibi görünüyo dediİkili testi yaparken mi söyledi eğer öyleyse %70 doğruluk payı oluyor canım
Kız mı erkek mi dedi
Aynen canım ikili testi yaparken söyledi kız gibi görünüyo dedi
Doğru çıkma ihtimali yüksek yani canım çok teşekkür ederim canım sağolBenım kızımdada öyle olmuştu cnm kız dediler 16.haftada teyitettik
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?