2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Hayir ben istanbuldayim kani amerikaya gonderdim . bence sen şuan bunlari düşünme ikili testini yaptir eğer çok muallak kalirasan perinotologa git onlar daha farkli ve derinlemesine bakiyorlar.yani riskli gebelik uzmanlari. Ben iatanbulda acibademde perinotolojiye gitmek zorundayim önceli gebeliklerimden dolayi her hafta doktora gidiyorum. Tüm genetikler sonucunda pihtilasma cikti suanda claxen 8 kullaniyorum. Dediğim gibi kafani yorma o günü bekle ve mümkünse 12+3 de filan git daha doğru olur

merhaba tekrar gecmis olsun benzer seyler yasamisiz ancak ben prena test yaptirdim ingiltereye gitti ve sonucta sadece trizomi 21 ve trixomi 18 bakti bu test. Ve bende trizomi 21 bulgusu var seklinde geldi gebeligimi kendi kararimla sonlandirdim cok kotuydu allah kimseye yasatmasin.tekrar bu testi yaptirmayi dusunuyor musun?benim doktorum bana direkt amnio sentez dedi.yasal prosedur geregi

Yasal prosedür derken.ben ikili teste kadar hiçbirşey yaptirmayacagim ayrica doktorum yaptirmak istersen yaptir fakat yasal olarak öyle birşey yok bu senin kararin ve tamamen maddi olanaklarin ile ilgili. Benim sigortam riskli gebelik olduğu için karsiliyor ama ben yaptirmak istemedim beklemeyi tercih ediyorum.umarim ilimizde ayni acilari yasamayiz.

Dogru ben de hic ugrasmak istemiyorum ama gidenler de gelsin istemiyorum araftayım insallah çıkmazsa seninkiler ben de alıcam agdayla

istisnalar var tabi hayırlısı sağlıklı olsunlarda inşaAllah

Slm kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim 11+4 te cinsiyetini söyledi tam da emin değilde sizce yanılma payı varmıdır

Aramıza hoşgeldin inş bu hamileliğin sorunsuz bir şekilde geçer kucağına alırsın.

kusmam azaldı sankı en azından 7 8 ı bulmuyor ama bulantım devam :))) doktorum uc hafta sonra gel dedı test ıcın temmuz un 6 7 sı gıbı gıtmeyı dusunuyorum ınsallah hersey guzel olur hepımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…