• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ben de sürekli ağız kuruluğu var, sizin de öyle mi, sanki ağzımın içinde garip bir tabaka varmış gibi, midemi bulandıran şeylerden biri de bu, internette baktım biraz hamilelikte olağan bi durummuş, geçirebilecek bir önerisi olan var mı?

Kızlar ben de sürekli ağız kuruluğu var, sizin de öyle mi, sanki ağzımın içinde garip bir tabaka varmış gibi, midemi bulandıran şeylerden biri de bu, internette baktım biraz hamilelikte olağan bi durummuş, geçirebilecek bir önerisi olan var mı?
Agiz florasi hamilelikte bir acaip oluyo canim. Disetleri de kanamaya cok musaitlesiyo. Ben bir de zaten her dis fircaladigimda kusmamak icin ozel caba harciyorum mecburen daha yuzeysel fircaliyorum. Agiz kokusu olustu ki hic olmazdi hatta bugunlerde bile dis fircalamayi aksatmamama ragmen. Dr a gargara sordum o da tuzlu gargara yap hem disetlerine de yarar en guzeli bu dedi. Henuz midem kalditip ta yapamadim. Niyeyse benim bu 2 gundur bulantim artti azalmasi gerekirken

Mide bulantısı çok kötü birşey hepimizi çok yoruyor ama dün okuduğum bir makalede mide bulantısının sebebinin bebeği korumak için vücudun geliştirdiği bir savunma mekanizması olduğunu öğrendim. Özellikle organların geliştiği dönemde olmasının nedeni de buymuş. Amerika da falan özellikle mide bulantısı yaşayan anne adaylarına ilaç verilmiyormuş. Yaratılışımızın her bir evresi başlı başına bir mucize. Dayana bildiğiniz kadar dayanın. Zor biliyorum Fakat ben bu yazıyı okuduktan sonra artık mide bulantımı falan normal karşılıyorm. Zaten bayağı azaldı çok şükür :)))) ❤❤❤❤

Aynı şey bende de var cok tatsız midemi bulandırıyor

Ben canımmmm

Lazer gittim neyseki kol altım sonrasında İğneliye de gittiğim için bitti

Ama bacaklarıMDA diz kapağı Ve özel bölgede var

Gecen gittim güvendiğim temiz bir yere özel bölgeye ağda yaptırdım yapacak bir şey yok jilet vuramam ayda 1 defa ağda mantıklı geliyor

Nasıl canım peki çoğalma oldu mu seanslarda yok olan tüyler geri geldi mi

ben lazer yaptirdim canim cok fazla kalmadi 3 seansim da duruyo ustelik. son görüştüğümde agda vurma kökünü uyandirirsun demisti..ciktikca jiletliyorum. zaten lazer oncesi jiletliyordum. ama dedigim gibi benim bacaklarda toplasan 10 tane cikmaz. kalan 3 seansimi dogumdan sonra kullanirim artik...

Benim makineyle kısaltıp yapıyodu lazeri ama sehir degistirdigimden dolayı 3-4 seanstan sonra gidemedim azalsa da yine var yani acıp dolasılmayacak kadar :( sonradan lazere gidemediğim icin jilet vurduğum yerler eski haline döndü bari bacaklarım dönmesin :cool:

Merhaba ocak anneleri :)
2. Hamileliğim ama ilkinden çok farklı
Sudan tiksinir mi insan, ben Sudan tiksindim su içtikçe midem bulanıyor kısıyorum onun dışında bir de yorgunluk başka da bir sıkıntım yok .
Su içtikçe midesi bulanan var mı benim gibi merak ediyorum

Sudan tiksinir mi insan, ben Sudan tiksindim su içtikçe midem bulanıyor kısıyorum onun dışında bir de yorgunluk başka da bir sıkıntım yok .

Ben
Su içmeye korkuyorum deli gibi susuyorum ama günde 1-2 bardak ancak içer içmez yatıyorum yine de bulanıyor

Benim 10.haftada baya azalmıstı hiç belirti olmayınca da insan endişe duyuyor
iki gun rahatladim dedim tamamdir azaliyo. su iki gündür yine tavan yapti. azalacagi yok. bazen olsun dayanırım diyorum ama banyodan da artik cikmak istiyorum. bogazim acayip tahris olmus.

Benim makineyle kısaltıp yapıyodu lazeri ama sehir degistirdigimden dolayı 3-4 seanstan sonra gidemedim azalsa da yine var yani acıp dolasılmayacak kadar :KK43: sonradan lazere gidemediğim icin jilet vurduğum yerler eski haline döndü bari bacaklarım dönmesin :cool:
benimkide agdayi vurursan uyuyan kıl köklerini tekrardan uyandirirsin dedi. neyse olmazsa yarin bir ara ugrayayim doktorun yanina.bende korktum simdi don basa yapmak istemem bende.

soguk su ictigimde bulantim daha az oluyo. hamile oldugum ogrendigimden beri cay bile icemez oldym. kahve delisiydim. kokusuna bile katlanamiyorum artik. o da Rabbimden ictigim tek sey su. o da soguk su.

Nasıl canım peki çoğalma oldu mu seanslarda yok olan tüyler geri geldi mi

Canım. Ağda sonrasi diyorsun sanirim ama daha 1 kere gittim

Valla çoğalsa da çoğalmasa da yapacak başka bir şeyim. Yok mecbur ağda gideceğim jilet hadi şimdi neyse de ilerleyen zamanlarda 3 4 güne bir yapmak gerekir en azından bunda 1 ay rahatsın

Makina da pek ugrasasim yok valla ne yalan söyleyim :)

Saol canım ama iki Dr gittim aynısını söylediler son gittiğim muanesi iyi bir Dr usg de iyiydi ama bu canlılık belirtisi yok dendi hayırlısı artık ilk gebeligimdi Nasib değilmiş
Akıntınız veya sancınız varmı bende iki dr a gittim pzt alalım dediler ama ben şikayetim olana kadar hiç olmazsa 9.haftaya kadar bekleyeceğim

Bugün karnım ve belim ağrıyor kızlar sizde de bu sokıntı var mı
Hiç keyfim yok
Sanki adet ağrısıgibi

Akıntınız veya sancınız varmı bende iki dr a gittim pzt alalım dediler ama ben şikayetim olana kadar hiç olmazsa 9.haftaya kadar bekleyeceğim
Bnm hiç bi şikayetim yok ama son gittiğm kont yolk sac göründü bebek yok Dr 1 hafta daha bekleyelim bebek görünmezse alırız dedi ama bende son ana kadar beklemek istiyorum bi kaç Dr daha gidicm senn yplk sac gözüktümü

Back