Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bir sey soracagım size ocak gaz kaçırıyormus biraz soludum havayı farkedince hemen cıktım nette de bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı zararı ile ilgili?
Yedim canım hemen bir kase ama yine de tedirgin oldum aslında kapı açıktı ama kokuyu da aldım 3-4 dk ortamda kalmısımdır sanırım dr a mı sorsamHiç bilgim yok ama böyle durumlarda yoğurt yemeyi öneriyorlar
Kirmizibalik88 geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın
Bir süre onun etkisinden kurtulmassın canım ev değiştirmek çözüm değil ki
Hırsızın isteyipte giremediği yer yoktur
Bizim eve de iki defa girmişti
Allahtan evde yokmuşsunuz
kızlar hepinize iyi akşamlar :) bir sorum olacak
eşiniz tarafına bebek müjdesini verenler kimler? ben de haftaya haberi vereyim diyorum bu konuda ne diyorsunuz? yoksa 3 ayın dolmasını mı bekleyeyim??
Benim sadece kiz kardesin ve iki yakin arkadasim biliyor kimseye soylemedim allah korusun bir olumsuzluk olursa insanlara aciklama yapmak zor oluyorkızlar hepinize iyi akşamlar :) bir sorum olacak
eşiniz tarafına bebek müjdesini verenler kimler? ben de haftaya haberi vereyim diyorum bu konuda ne diyorsunuz? yoksa 3 ayın dolmasını mı bekleyeyim??
3.5 yıldır eşimin ailesiyle hiç görüşmediğim halde , geçen hafta bebeğin kalp atışını duyduktan sonra eşime ara ailene haber ver dedim . Ben onları Allah a havale ettim dedim , bunu bilmeye hakları var söyle benden çıksın dedim . Umarım bana ve oğluna göstermedikleri sevgiyi ve saygıyı , torunlarına gösterirler . Ha göstermezlerse de kendileri bilir
Benim sadece kiz kardesin ve iki yakin arkadasim biliyor kimseye soylemedim allah korusun bir olumsuzluk olursa insanlara aciklama yapmak zor oluyor
iyi de olsa kotude olsa sonuc duyuluyor sizden ogrenmeleri daha iyi olur arkadasima stem ettim hamileyken bana soylemedi diye baskasindan duyunca ve bugun arkadasim aradi bana stem etti soylemedim diye hersey yoluna girsin derken ortaya cikiyor soyleyebilirsin canım benim inşallah kucağına almak nasip olureşinin ailesi başka şehirde mi canım?
benim düşük riskim vardı daha yeni geçti gibi. ama doktorum hala progesteron hapı kullandırıyor bana. bu yüzden de beklesem mi acaba 3 aya kadar diyorum.
iyi de olsa kotude olsa sonuc duyuluyor sizden ogrenmeleri daha iyi olur arkadasima stem ettim hamileyken bana soylemedi diye baskasindan duyunca ve bugun arkadasim aradi bana stem etti soylemedim diye hersey yoluna girsin derken ortaya cikiyor soyleyebilirsin canım benim inşallah kucağına almak nasip olur
Bilmiyorum ki canim buldum ama yazmayi denemedim. ben henüz bebegimin bu kadar buyumus haliyle ultrasonunu almadim diye yazmaya gerek duymamistim. ama basit bir mantik sanirim. bebegimizin genital bölgesi bel kısmıyla ayni paraleldeyse kız, yaklasik 30 derece acida yukarı bakıyorsa erkekmis.
Aynen taş üstünde taş bırakmamış şerefsiz
Rabbim bizlere sağlık huzur versin de, atlatırız inşallah
Normal durumda diye belirttim canım tabiki gebelikte bunların zararlı olduğunu bilmeyen yoktur yorum yaptığım mesajda normaldede kahvenin zararlı olduğu yazılmış bilgi paylaşmak adına belirttim