Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türk kahvesi önerilir ben Ilk kızımda agzıma kahve surmedım zararı olur diye ama bebek zeki olurmus kararında ıcılırse bu gebelikte de sogudum ne cay ne kahve mıdem bulanıyo galıba benım bebek hıc sevmıcekTürk kahvesinin günde iki fincan öneriyorlar faydaları var tabi normal durumda
Cay kahve neyse ama kola bana da tuhaf geldı bence ıcılmese daha ıyı normal insana bıle zararlı şeker küpü resmenDoktordan doktora fark vSr sanırım
Kimisi kahve direk yasakliyor açık çay olur arada diyor
Kimisi günde 3 çay bardağı kola serbest diyor
Kimisi kola mi sakin ha diyor
Valla ben canım çektiği sürece az bir şekilde zararlı şeylerin tadına bakmamız gerektiğini düşünüyorum
Ama canım çekmiyor durduk yere de zararlı şeyleri yemek içmek bi değişik geliyor :)
Günaydın güzel anneler ikinci hamileliliği geçirenler acaba ilk çocuk çok kıskanır mı ikinciside ilki gibi zor olur mu ya
merhaba,kimseyi yalnış yönlendirmek istemem tabi ama bnm doktorum günde 3 çay bardağı kadar kola içebilirsin dedi.içindeki bi madde mideyi bastırıyormuş senide rahatlatır dedi ve ben içiyorum.en azından az da olsa için rahatlasın seninde :)
Merhaba arkadaşlar dün gece boyunca sancım oldu çok şiddetli değildi ama hafif hafif karnımda ağrı vardı. Bi ara geçti şimdi de baş dönmesi eşliğinde geri döndü kanama lekelenme vs yok ama karnımın ağırıyor olması beni korkutuyor. Buns benzer bi durum yaşayan var mı ne tavsiye edersiniz
İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
Herkese güzel haftasonları diliyorum benim için dün pek öyle olmadı
Dün akşam işten geldiğimde evim darmadağındı, hırsız girmiş. Baya stres oldum sinir boşalması yaşadım
İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir büyük şok yaşadım
Rabbim mübarek günlerde şeytan şerrinden korusun , kimseyi karşılaştırmasın...
Geçmiş olsun mesajini görünce şaşirdim ayni sey benimde basima geldi bugün... sabah doktora gittim kontrole eve geri geldim bi baktim evin altini üstüne getirmişler led tv mi ve saatlerimizi ve alyanslarimizi almişlar şok geçirdim resmen allahtan başka degerli bisiyim altinim param yoktu zaten hirsiz bey sinirlenmiş ki heralde dagitmadık yer bırakmamıs inanamıyorum ...kesinlikle bende ev arıyacam sanirım bu evde kalamam korktum baya...hirsizin heryerde ellerini ayaklarini sürdügunu dusundukce sinirlerim bosalıyor...
Ama bebegimden iyi haberler aldigim icin mutluyum napalim canimiz saolsun...
Allah kimseyi karsilastirmasin bu ugursuz insanlarla vallaa
kızlar hepinize iyi akşamlar :) bir sorum olacak
eşiniz tarafına bebek müjdesini verenler kimler? ben de haftaya haberi vereyim diyorum bu konuda ne diyorsunuz? yoksa 3 ayın dolmasını mı bekleyeyim??
Biz bugun 2 aylık olduk kızlar Benden soylemesı her anın tadını cıkarın bol bol resim cekın hamilelik cabucak gecıyor ınsan sonra cok özlüyor benım Ilk gebelikten resimlerim kayboldu olanlarda acılmıyo bunda da durmadan resim cekıyorum yedeklıyorum
Bizde de sadece aileler biliyor, anne -baaba-kardeş, diğer herkese 3.aydan sonra söylemeye karar verdik. 7 Temmuz'da doktor kontrolü, ondan sonra söyleriz herşey yolunda olur inşallah.
Merhabalar iyi pazarlar :)
Ben kalp atışını duyar duymaz söyledim ailelere ve çevreme. Evet olumsuz birşey olduğunda açıklama yapma durumu var, yada anneler de üzülüyor çok ama; kimse bizim kadar üzülemez.
Bence tüm anne adayları kendilerini nasıl iyi hissedecekse o zaman söylemeli :)
Sağlıklı gebelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum :)
Biz bugun 2 aylık olduk kızlar Benden soylemesı her anın tadını cıkarın bol bol resim cekın hamilelik cabucak gecıyor ınsan sonra cok özlüyor benım Ilk gebelikten resimlerim kayboldu olanlarda acılmıyo bunda da durmadan resim cekıyorum yedeklıyorum
Hahaaaa ben beta 64 cikinca bile soyledim hemen hic icimde tutamam ki annemde hep kizar soyleme hemen diye.
Valla hersey ıcımde kalmıs ilkinde acemilik bılıncsızlık hepsı bır aradaydı benım gobek cıkmaya basladı normalde hıc yoktur yanına haftasını da yazıyorum cok tatlı oluyorAynen oyle benimde hamilelikten bir resmim var 9 aylikken oda doguma telefonla girdim resim cekmek aklima bile gelmedi bunda bol bol cekincem ins suan zati gobusum oldugundan farketmiyo 3 ay bi dolsun baslicam.
Ilk bebekte gec cıkar ilk mı snnkı ben aylık da cekcm aynı kıyafeti giyip benım ilkinde kimse anlamazdı 6 aya kadar bunda gobek yoktu cabuk cıktıeşimin ailesine bende söylemek istiyorum aslında ama eşim müsade etmiyor çünkü annesini tanıyor. bu tarz konularda hemen tüm akraba kolu komşuya söyleyen bi kadın malesef. benim de gebeliğim biraz riskli olduğu için bizde bekliycez sanırım biraz daha. bayram da söyleyeyim diyorum.
haklısın bence de.
sağ ol tatlım güzel dileklerin için. ben de sana ve hepimize diliyorum :)
canım ben senden öndeyim ama benim daha karnım falan çıkmadı ki bebek hala altta sadece kendi varolan göbeğim ve gaz şişkinliğim var ama 3 aydan sonra yapışık bady giyer çekerim evet
çok cesursun bencee :) bizim ilk bebiş hemen de olmadı 4. ayda geldi bir de 6. haftada kalbi duyup söyleyelim derken lekelenmeyle düşük riski olunca bir ki üç tıp yaptık korktuk
Ilk bebekte gec cıkar ilk mı snnkı ben aylık da cekcm aynı kıyafeti giyip benım ilkinde kimse anlamazdı 6 aya kadar bunda gobek yoktu cabuk cıktı
En yakin zamanda bizimde bulantilarimiz gecer inşallahKızlar günaydın, kasık batması ya da mide bulantısı da kalmadı bende 11. Haftanın içersindeyim benim gibi olan var mı?
Cay kahve neyse ama kola bana da tuhaf geldı bence ıcılmese daha ıyı normal insana bıle zararlı şeker küpü resmen
Ya kızlar onemli bi sorum olacak lutfen yasayan varsa cevap yazarsa cok sevinirim. Bi donem 3-4 seans lazer epilasyona gitmistim bacaklarım genital ve koltuk altına. Koltuk altında pek etkisi olmadı bacaklarım bayagı azalmıstı. Hamilelikte sadece tüylerin boyu uzadı hic artma olmadı ama yine de tabi cok rahatsız ediyor kuzenimin doktoru demis ki lazerde azalan yok olan o tüyler hamilelikte herhangi bişeyle alınırsa yeniden cıkar sadece kısalt demis. Ama rahat edemiyorum agdayla almak istiyorum. Lazer epilasyon sonrası benim gibi birazı dökülüp hamilelikte agda yapan oldu mu acaba artma vs farkettiniz mi lutfen yardııımmmm
ben lazer yaptirdim canim cok fazla kalmadi 3 seansim da duruyo ustelik. son görüştüğümde agda vurma kökünü uyandirirsun demisti..ciktikca jiletliyorum. zaten lazer oncesi jiletliyordum. ama dedigim gibi benim bacaklarda toplasan 10 tane cikmaz. kalan 3 seansimi dogumdan sonra kullanirim artik...Ya kızlar onemli bi sorum olacak lutfen yasayan varsa cevap yazarsa cok sevinirim. Bi donem 3-4 seans lazer epilasyona gitmistim bacaklarım genital ve koltuk altına. Koltuk altında pek etkisi olmadı bacaklarım bayagı azalmıstı. Hamilelikte sadece tüylerin boyu uzadı hic artma olmadı ama yine de tabi cok rahatsız ediyor kuzenimin doktoru demis ki lazerde azalan yok olan o tüyler hamilelikte herhangi bişeyle alınırsa yeniden cıkar sadece kısalt demis. Ama rahat edemiyorum agdayla almak istiyorum. Lazer epilasyon sonrası benim gibi birazı dökülüp hamilelikte agda yapan oldu mu acaba artma vs farkettiniz mi lutfen yardııımmmm
o gunler gelecek mi bende merakla.bekliyorum. sabahtan beri ölü gibi yatiyorum.Kızlar günaydın, kasık batması ya da mide bulantısı da kalmadı bende 11. Haftanın içersindeyim benim gibi olan var mı?