2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Türk kahvesinin günde iki fincan öneriyorlar faydaları var tabi normal durumda
Türk kahvesi önerilir ben Ilk kızımda agzıma kahve surmedım zararı olur diye ama bebek zeki olurmus kararında ıcılırse bu gebelikte de sogudum ne cay ne kahve mıdem bulanıyo galıba benım bebek hıc sevmıcek

Cay kahve neyse ama kola bana da tuhaf geldı bence ıcılmese daha ıyı normal insana bıle zararlı şeker küpü resmen

Biz bugun 2 aylık olduk kızlar Benden soylemesı her anın tadını cıkarın bol bol resim cekın hamilelik cabucak gecıyor ınsan sonra cok özlüyor benım Ilk gebelikten resimlerim kayboldu olanlarda acılmıyo bunda da durmadan resim cekıyorum yedeklıyorum

Günaydın güzel anneler ikinci hamileliliği geçirenler acaba ilk çocuk çok kıskanır mı ikinciside ilki gibi zor olur mu ya

Oglum suanda ciksin diye yalvariyor resmen ama ruhunda kiskanclik oldugu icin kiskanacak biliyorum simdiden herkes onu sevecek diyor.

Bana da gittigim bi dr oyle soylemisti cola bile icebilirsin demisti ki 15 senedir icmem.

Benimde hala agrilarim oluyor canim ama ben alistim artik haftaya gidince soracagim bakalim.

İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?

Bende aldim eski pantolonlar belden dardi dra gittigimde de boyle dar giyme dedi zaten kilo var. Hamile tayti hic duymadim lc felan gibi yerlerde var mi ki

Cok gecmis olsun canim allah beterinden korusun.

Cok gecmis olsun canim allah karsilastirmasin giden mal olsunda geriye korkusu kaliyor.

kızlar hepinize iyi akşamlar :) bir sorum olacak

eşiniz tarafına bebek müjdesini verenler kimler? ben de haftaya haberi vereyim diyorum bu konuda ne diyorsunuz? yoksa 3 ayın dolmasını mı bekleyeyim??

Hahaaaa ben beta 64 cikinca bile soyledim hemen hic icimde tutamam ki annemde hep kizar soyleme hemen diye.

Aynen oyle benimde hamilelikten bir resmim var 9 aylikken oda doguma telefonla girdim resim cekmek aklima bile gelmedi bunda bol bol cekincem ins suan zati gobusum oldugundan farketmiyo 3 ay bi dolsun baslicam.

Bizde de sadece aileler biliyor, anne -baaba-kardeş, diğer herkese 3.aydan sonra söylemeye karar verdik. 7 Temmuz'da doktor kontrolü, ondan sonra söyleriz herşey yolunda olur inşallah.

eşimin ailesine bende söylemek istiyorum aslında ama eşim müsade etmiyor çünkü annesini tanıyor. bu tarz konularda hemen tüm akraba kolu komşuya söyleyen bi kadın malesef. benim de gebeliğim biraz riskli olduğu için bizde bekliycez sanırım biraz daha. bayram da söyleyeyim diyorum.

haklısın bence de.
sağ ol tatlım güzel dileklerin için. ben de sana ve hepimize diliyorum :)

canım ben senden öndeyim ama benim daha karnım falan çıkmadı ki bebek hala altta sadece kendi varolan göbeğim ve gaz şişkinliğim var ama 3 aydan sonra yapışık bady giyer çekerim evet

Hahaaaa ben beta 64 cikinca bile soyledim hemen hic icimde tutamam ki annemde hep kizar soyleme hemen diye.

çok cesursun bencee :) bizim ilk bebiş hemen de olmadı 4. ayda geldi bir de 6. haftada kalbi duyup söyleyelim derken lekelenmeyle düşük riski olunca bir ki üç tıp yaptık korktuk

günaydın kızlar. sanırım bir kısmımız mutlu haberi yakınlarına vermiş bir kısmı 3. ayı bekliyor. ben de arada biryerlerdeyim. hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah

Aynen oyle benimde hamilelikten bir resmim var 9 aylikken oda doguma telefonla girdim resim cekmek aklima bile gelmedi bunda bol bol cekincem ins suan zati gobusum oldugundan farketmiyo 3 ay bi dolsun baslicam.
Valla hersey ıcımde kalmıs ilkinde acemilik bılıncsızlık hepsı bır aradaydı benım gobek cıkmaya basladı normalde hıc yoktur yanına haftasını da yazıyorum cok tatlı oluyor

Ilk bebekte gec cıkar ilk mı snnkı ben aylık da cekcm aynı kıyafeti giyip benım ilkinde kimse anlamazdı 6 aya kadar bunda gobek yoktu cabuk cıktı

Ilk bebekte gec cıkar ilk mı snnkı ben aylık da cekcm aynı kıyafeti giyip benım ilkinde kimse anlamazdı 6 aya kadar bunda gobek yoktu cabuk cıktı

benim zaten göbeğim vardı ama gaz şişkinlik eklenince şuanda bol giymesem resmen 5 aylık zannederler o derece şişti eşimle bende çok gülüyoruz bu halime bir de göbek çıksada bebekten değil göbek 3 aydan sonra yukarı çıkıyor doktorun dediği bu hala da göbek altından muayene oluyorum canım :)

Günaydın kızlarr

Bencede bol bol resim çekinin
İlk hamileliğimdeki resimler bilg da idi hırsız laptopu çalınca gitti hiç bir anım kalmadı

Karın çıkma olayında benim ilkinde daha cabuk karnımçıkmıştı bu haftalarda kıyafetlerimin ilikleri kapanmıyordu:)

Kızlar ben 3 ameliyat ve 3 tüp bebek tedavisinden sonra 35 kilo kadar aldığım için zaten inçe bir kadın değilim . Makul derece de göbeğim olduğu için kimse hamile olduğumu bilmiyor ve anlamıyor . Ama inanılmaz titiz ve hassas baba adayımız olduğu için gebeliği öğrenir öğrenmez hamile pantolonu aldı . 3 haftadır filan giyiyorum . Benim için zor olan kısmı memur olduğum için hep aynı şey olmasın diye 4-5 tane aldık . Yanlız ne rahat bir şeymiş anlatamam size . Kendi bedenimde almama rağmen esnek olduğu için 2. Kez giydiğimde epey bol oluyor , arkadaşlar bu konuda haklı . Sivil hayatta kot ve eşofman devam

Ben canımmmm

Lazer gittim neyseki kol altım sonrasında İğneliye de gittiğim için bitti

Ama bacaklarıMDA diz kapağı Ve özel bölgede var

Gecen gittim güvendiğim temiz bir yere özel bölgeye ağda yaptırdım yapacak bir şey yok jilet vuramam ayda 1 defa ağda mantıklı geliyor

Nasılsınız kızlar bu haftalardan sonra bulantılarınız bitmiş olur inş artık cinsiyet merakı sardı beni acaba kimin kız kimin erkek

S Serpilzorlu canım nasılsın senin söyledğin yaşa göre cinsiyet hesaplama hakkında bir şey soracam bu ardarda çocuk yapanlarınki acaba nasıl hesaplanıyor

ben lazer yaptirdim canim cok fazla kalmadi 3 seansim da duruyo ustelik. son görüştüğümde agda vurma kökünü uyandirirsun demisti..ciktikca jiletliyorum. zaten lazer oncesi jiletliyordum. ama dedigim gibi benim bacaklarda toplasan 10 tane cikmaz. kalan 3 seansimi dogumdan sonra kullanirim artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…