2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de hamile kiyafetlerine veya lastikli pantolonlara gectim hem de bir gram bile almamama ragmen..inanilmaz reflum ve gazim var cunku sabah normal kalkiyorum yedikce midem tepki veriyor aksama alti aylik gibiyim....

Kızlar bir sey soracagım size ocak gaz kaçırıyormus biraz soludum havayı farkedince hemen cıktım nette de bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı zararı ile ilgili?

Kirmizibalik88 geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın
Bir süre onun etkisinden kurtulmassın canım ev değiştirmek çözüm değil ki
Hırsızın isteyipte giremediği yer yoktur
Bizim eve de iki defa girmişti
Allahtan evde yokmuşsunuz

Kızlar bir sey soracagım size ocak gaz kaçırıyormus biraz soludum havayı farkedince hemen cıktım nette de bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı zararı ile ilgili?

Hiç bilgim yok ama böyle durumlarda yoğurt yemeyi öneriyorlar

Haklısın ama eşim şehir dışına çıkıyor her hafta ve yalnız kalmaya da pek hevesim kalmadı haftanın 3-4 günü

Allah korusun şeytanın şerrinden hepimizi ve bebişlerimizi

kızlar hepinize iyi akşamlar :) bir sorum olacak

eşiniz tarafına bebek müjdesini verenler kimler? ben de haftaya haberi vereyim diyorum bu konuda ne diyorsunuz? yoksa 3 ayın dolmasını mı bekleyeyim??

eşiniz tarafına bebek müjdesini verenler kimler? ben de haftaya haberi vereyim diyorum bu konuda ne diyorsunuz? yoksa 3 ayın dolmasını mı bekleyeyim??

3.5 yıldır eşimin ailesiyle hiç görüşmediğim halde , geçen hafta bebeğin kalp atışını duyduktan sonra eşime ara ailene haber ver dedim . Ben onları Allah a havale ettim dedim , bunu bilmeye hakları var söyle benden çıksın dedim . Umarım bana ve oğluna göstermedikleri sevgiyi ve saygıyı , torunlarına gösterirler . Ha göstermezlerse de kendileri bilir

Benim sadece kiz kardesin ve iki yakin arkadasim biliyor kimseye soylemedim allah korusun bir olumsuzluk olursa insanlara aciklama yapmak zor oluyor

eşinin ailesi başka şehirde mi canım?

benim düşük riskim vardı daha yeni geçti gibi. ama doktorum hala progesteron hapı kullandırıyor bana. bu yüzden de beklesem mi acaba 3 aya kadar diyorum.

Benim sadece kiz kardesin ve iki yakin arkadasim biliyor kimseye soylemedim allah korusun bir olumsuzluk olursa insanlara aciklama yapmak zor oluyor

kaçıncı haftada haber vermeyi düşünüyorsun canım?
benim annem babam kardeşim ve bir tane de yakın arkim biliyor bu kadar.

eşinin ailesi başka şehirde mi canım?

benim düşük riskim vardı daha yeni geçti gibi. ama doktorum hala progesteron hapı kullandırıyor bana. bu yüzden de beklesem mi acaba 3 aya kadar diyorum.
iyi de olsa kotude olsa sonuc duyuluyor sizden ogrenmeleri daha iyi olur arkadasima stem ettim hamileyken bana soylemedi diye baskasindan duyunca ve bugun arkadasim aradi bana stem etti soylemedim diye hersey yoluna girsin derken ortaya cikiyor soyleyebilirsin canım benim inşallah kucağına almak nasip olur

sadece benden öğrenebilirler zaten. ailem söylemiyor kimseye. haftaya doktor kontrolünden sonra söylemeyi düşünüyorum ama yine de aklım karışık 3 aya tamamlasam mı diye. çünkü çok stres yapıyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye aklıma kötü şeyler geliyor ve eşimin tarafı çok kalabalık herkese dil dökmek zorunda kalmak asla istemiyorum. inan kabus gibi.

hamilelikten olsa gerek öyle nefatifim ki anlatamam her doktora gidişimde yüreğim ağzımda oluyor kalp atışını duyana kadar

kararsızım :)

Sagol canım ben de bayramdan sonra doktora gidicem o zaman doktor bisey demezse ultrason görüntüsünü alayım insallah sağlıklıdır ve bakalım atablirsem o başlığa atıcam ilk bebegim cok merak ediyoruuuum :)

Ya kızlar onemli bi sorum olacak lutfen yasayan varsa cevap yazarsa cok sevinirim. Bi donem 3-4 seans lazer epilasyona gitmistim bacaklarım genital ve koltuk altına. Koltuk altında pek etkisi olmadı bacaklarım bayagı azalmıstı. Hamilelikte sadece tüylerin boyu uzadı hic artma olmadı ama yine de tabi cok rahatsız ediyor kuzenimin doktoru demis ki lazerde azalan yok olan o tüyler hamilelikte herhangi bişeyle alınırsa yeniden cıkar sadece kısalt demis. Ama rahat edemiyorum agdayla almak istiyorum. Lazer epilasyon sonrası benim gibi birazı dökülüp hamilelikte agda yapan oldu mu acaba artma vs farkettiniz mi lutfen yardııımmmm

Aynen taş üstünde taş bırakmamış şerefsiz

Rabbim bizlere sağlık huzur versin de, atlatırız inşallah

Cok gecmis olsun canım Allaha sukur sana bisey olmamış ben de cok korkarım o esnada evde falan olsam naparım bilmiyorum. Esim de polis gece calısıyor bazen, normalde asla uyanmayacagım seslere uyanıyorum cok huzursuz oluyorum. Allah korusun hepimizi ve yavrularımızı insallahhh cok gecmis olsun

Bizde de sadece aileler biliyor, anne -baaba-kardeş, diğer herkese 3.aydan sonra söylemeye karar verdik. 7 Temmuz'da doktor kontrolü, ondan sonra söyleriz herşey yolunda olur inşallah.

Merhabalar iyi pazarlar :)

Ben kalp atışını duyar duymaz söyledim ailelere ve çevreme. Evet olumsuz birşey olduğunda açıklama yapma durumu var, yada anneler de üzülüyor çok ama; kimse bizim kadar üzülemez.
Bence tüm anne adayları kendilerini nasıl iyi hissedecekse o zaman söylemeli :)
Sağlıklı gebelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum :)

Normal durumda diye belirttim canım tabiki gebelikte bunların zararlı olduğunu bilmeyen yoktur yorum yaptığım mesajda normaldede kahvenin zararlı olduğu yazılmış bilgi paylaşmak adına belirttim

Normalde de zararlı derken tek kastettiğim Türk kahvesi değildi canım,ki ben filtre kahve ve türevlerini çok içerdim, ama herşeyin fazlası zarar elbette, kararında tüketmek gerek. Güzel ,sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…