2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Saol canım ama iki Dr gittim aynısını söylediler son gittiğim muanesi iyi bir Dr usg de iyiydi ama bu canlılık belirtisi yok dendi hayırlısı artık ilk gebeligimdi Nasib değilmiş

İlk gebeliklerde tahmin ettiğimizden daha fazla oluyormuş düşük. Aslında doktorların dediği de şu ; doğal seleksiyon. yani organlarında problem olacak yada bozukluk olacak bebeklerin
Sınavı geçememe süreci. Geçen sene ben de 6.haftamın sonunda kaybettim. İlk gittiğimizde kalp atışını duyduk, çok zayıf dediler ve iki gün sonra başka doktora gittiğimde durmuştu kalbi
Bu dönemi kendini çok yıpratmadan geçirmen önemli. Umarım tez zamanda Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlatla unutturur acını.

Saol canım ama iki Dr gittim aynısını söylediler son gittiğim muanesi iyi bir Dr usg de iyiydi ama bu canlılık belirtisi yok dendi hayırlısı artık ilk gebeligimdi Nasib değilmiş
Hakkında hayırlısı olsun canım cok uzuldum senin adına vardır bunda da Bı hayır ınsallah en yakın zamanda tekrar olur

Günaydın kızlar ,
Dün akşamdan beri kaşığımın sol tarafında çok ağrı var . Ağrıdan da ziyade batma gibi . Otururken bir şey Yok aslında ama uzanıp yattığım zaman çok acı veriyor . Gece neredeyse hiç uyutmadı . Daha dün arkadaşlarla konuşurken bebiş beni hiç üzmedi inanılmaz rahat bir hamilelik geçiriyorum dedim . Kendi kendime nazar ettim . En baştan beri bir kez bile midem bulanmadı , sıkıntı yaşamadım . Dünden beri bu saplanan acı beni bitirdi .

Canim o batmalar hepimiz de zaman zaman oluyo ama seni o kadar rahatsiz eden bir batmaysa bir dr una danis bence

kızlar bızde dun gıttık gorduk yavrumuzu cok sukur hersey normal dedı doktorum kusmaların bbulantıların azalacak dayan dedı kasık agrılarım devam edıyor hayırlısı bakalım uc hafta sonra gel ıkılı tarama yapalım dedı

Acilden giris yaptk ekran donuk degildi resimde vermedi bnde bisey demedim canim haftya carsmba kendi doktoruma randevum var o zaman gorurum inşallah
olsun bıtanem ıyı oldugunu bıl de gorme yeterkı ama sen gercekten moralını yuksek tut ne olur en cok moral onemlı bıtaenm ıcın rahat olsun dua oku ferahla annesı

kızlarrrr benım canım hep kotu seyler ıstıyor kola ıcmeyen ben kolo ıcmek ıstıyorum cıps ı zaten sevıyordum kusuyorum yemek yıyemıyorum ama cıpsı yıyorum (( cok uzuluyorum ama

kızlarrrr benım canım hep kotu seyler ıstıyor kola ıcmeyen ben kolo ıcmek ıstıyorum cıps ı zaten sevıyordum kusuyorum yemek yıyemıyorum ama cıpsı yıyorum (( cok uzuluyorum ama
Canım doktorum bana ilk 3 ay yediğin içtiğin mühim değil dedi. Bebek 3 aydan sonra yediklerinden besleniyor . Üzülme o yüzden . Ha cips kolayı gebe olmasan da kendi sağlığın için yemesen iyi olur . Ama Can'ın istiyorsa sırf nefis köreltmek için ye annesi

kolayı bı ıkı yudum alıyorum da cıps paketını baslayınca bırakamıyorum :)

Günaydın güzel anneler ikinci hamileliliği geçirenler acaba ilk çocuk çok kıskanır mı ikinciside ilki gibi zor olur mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…