• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben bugun yine doktora gittim bebisim iyiymis kanama icerde kalmamis ve en onemli haberim cift rahim yokmus:halay::21::rolleyes:uctum sevincimden hawalara valla :KK71:igne yazdi 5 tane vuruldm geldim annmlere tekrar. her gun yavrumun yaşıyor olduğunu gormek beni cok mutlu ediyor:KK73: haftaya carsamba gitcem tekrar. Sonra inşallah aksilik olmazsa ayda 1 gitcem :KK5:
gözün aydın canım benim adina coook sevindim
Allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah

Ben bugun yine doktora gittim bebisim iyiymis kanama icerde kalmamis ve en onemli haberim cift rahim yokmus:halay::21::rolleyes:uctum sevincimden hawalara valla :KK71:igne yazdi 5 tane vuruldm geldim annmlere tekrar. her gun yavrumun yaşıyor olduğunu gormek beni cok mutlu ediyor:KK73: haftaya carsamba gitcem tekrar. Sonra inşallah aksilik olmazsa ayda 1 gitcem :KK5:
hadi gozun aydin canim. sag salim kucaklarimizda goruruz insallah.

Kızlarr
Ben dün ütüyü prizden çıkarırken mavi mavi ışıklar çıktı hafif elektriklenme hissettim.
Ozamandan beri de ağzı sızı herhangi bir his duymayınca evham yaptım kendi kendime iyi midir diye.
Sağa sola döndüğümde az da olsa hissediyorum gibi geliyor çünkü dünden beri hiçbişey hissetmemiştim.
Biraz önce hastahaneye gittim ultrasonla bakmak için devlet hastahanesiydi ilgisizdi , pek bir şey demedi ama kalbi atıyor ya o yeter. Meğer bizim ki dönmüş poposunu yatıyor içerde:KK54:

Eklentiler

• bb.jpg
    bb.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 93
Acaip midem bulaniyo hiç bişey yiyemiorum yediğimde çıkarıyorum neyapam gerek bilmiorum. Sürekli midesi bulanan ve iştahi kapanan varmı? Ne yapıosunuz böyle bi durumda yardım lütfen hiç beslenemiyorum moralim çok bozuk

Acaip midem bulaniyo hiç bişey yiyemiorum yediğimde çıkarıyorum neyapam gerek bilmiorum. Sürekli midesi bulanan ve iştahi kapanan varmı? Ne yapıosunuz böyle bi durumda yardım lütfen hiç beslenemiyorum moralim çok bozuk

Deneme yanılma ile mideme iyi gelecek şeyler bulmaya çalıştım

Önce cubuk kraker tuzlu cubuk denedim.başta idare etti sonra tirt

Sonra tuzlu leblebi pek ise yaramadı

Sonra patates haşlama yedim işte bu çok iyi geldi :)

Deneme yanılma ile mideme iyi gelecek şeyler bulmaya çalıştım

Önce cubuk kraker tuzlu cubuk denedim.başta idare etti sonra tirt

Sonra tuzlu leblebi pek ise yaramadı

Sonra patates haşlama yedim işte bu çok iyi geldi :)

Çubuk kraker artık banada fayda etmiyo. Patateste denedim sudan bile tiksinir oldum ya :( doktor zorlada olsun ye diyo ama mutfaga girmek bile ölüm

Ayy canik benim ne güzel haberlerle geldin öyle, Rabbim sevincini daim etsin :**

Siteseki nub teorisi topiğiini buldum ultrasyon görüntümü gönderdim erkek dediler bakalım nekadar doğru çıkacak merakla bekliyorum:))
canım nub teorisini bilmiyordum senden duydum araştırdım ama usg fotosu yollayıp cevap verecek site bulamadım. Site adresini paylaşabilir misin? ya da resmini eklesem anlayan olur mu kızlar? :)

Benim kontrolüm 9 Temmuz'da , offf o zamana kadar nasıl vakit geçicek 3.kontrol olmuş olacak, çok sabırsızım :(

Çubuk kraker artık banada fayda etmiyo. Patateste denedim sudan bile tiksinir oldum ya :KK43: doktor zorlada olsun ye diyo ama mutfaga girmek bile ölüm
bana bal ve incir iyi geldi canim. yok etmese de azaltti bayagi.incir enerji verdi bayagi. eskiye nazaran iyiyim.

Canım şu an ben de o durumdayım, az önce sofradan kalktım gördüklerim bile midemi bulandırmaya yetti, hepsini çıkardım , ne yiyeceğim bilmiyorum :( yemekten de korkuyorum artık yine aynısı olursa diye :(

Kizlar merhaba bebegimin kalp atimlari yavas atiyor 7. Haftadayim sizdede bu sekilde olan var mi nolur cevap yazin

Canım şu an ben de o durumdayım, az önce sofradan kalktım gördüklerim bile midemi bulandırmaya yetti, hepsini çıkardım , ne yiyeceğim bilmiyorum :KK43: yemekten de korkuyorum artık yine aynısı olursa diye :KK43:

Seni çok iyi anlayabiliorum artık yemek yiyemiyorum diye ağlamaya başladım. Kendimi çok kötü hissediyorum yeterince beslenemiyorum :(

Back