2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benım ılac burun spreyı canım

sizinde hayırlı olsun bebeğiniz..evet gerçekten umudumu kestiğim çok zamanlar oldu..en son tedaviden sonra doktor artık kendinizi yıpratmayın bırakın bu işleri bile dedi ..ama ben istemekten ve duadan hiç vazgeçmedim..bizde sebep eşimdeydi TIP a göre 2 milyon sperm yüzde sıfır hareket sıfır morfolojiyle tedavisiz mümkün değil bebek sahibi olmak ama rabbim ol dedikten sonra olmuyacak bişi yok ..şükürler olsun duası kabul olanlardan olmak büyük bişi benim için ..inşalaaaaaaaahh kucağımada almak nasip olur hepimize tabiki

Kızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..

Bende süt içemiyordum nesquik'in kakolu mısır gevreğinden aldım. Çikolatalı toplarla hoşuma gidiyor neredeyse günde 4 kase yiyeceğim :))

Ayyy ben de mi denesem

Bugün muz kahvaltılık gevreği ceviz süt karışımı yiyebildim ama yarına ne olur bilememm:)

Canım insallah çarşambaya kadar güzel gelişmeler olur dualarımiz seninle...

Umarım güzel gelişmelerle gelirsiniz doktordan, ancak ne olursa olsun herşey Allahtan elbette.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Allah hayırlısını versin canım
Kalp atışları mı görünmüyor

Lutfen bi doktor daha dene. Daha iyi bi makineyle baktir. Insallah atiyodur kalbi. Allah gonlune gore versin

Canim allah guc kuvvet versin cok zordur bilirim ama hayatta her zaman mucizelere yer vardir umarim carsamba bir mucize olur

Ne guzel bi hikaye olmus ne kadar guzel bi surpriz ve mucize olmus yine duygulandim. Sizi cok iyi anliyorum. Bebeklerimiz hayirla gelsin saglikla gelsin bereketleriyle gelsin. Ve Allaha binlerce kez sukurler olsun.

İnşallah güzel gelişmeler olur, iyi haberler ile gelirsin. Aksi durumda da Rabbimin vardır bir bildiği tekrar olur. Allah gönlüne göre versin

Ayyy ben de mi denesem

Bugün muz kahvaltılık gevreği ceviz süt karışımı yiyebildim ama yarına ne olur bilememm:)

Hergün değiştire değiştire deneyebilirsin. Senin yaptığın daha sağlıklı tabii. Ama benim sağlıklı herşey midemi bulandırıyor bu ara. Bulandırıyor derken, yemek istemiyorum hiç canım çekmiyor. Günlerdir yumurta bile yemedim

Baska bir dr a gitmeden kesin kararinizi vermeyin bence.
Eger sonlanmasi gerekirse bile tez zamanda guzel haberler alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…