2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Allah bağışlasın

C
canım iyi yapmıssın okumakla eğer öyle yazıyorsa kullanmaman en mantıklısı. Bana da dr şurup yazmıstı ama almadım elimden geldiğince dayandım çok şükür azaldı. Umarım seninde en kısa sürede geçer. Bu arada cinsiyet testi oldugunu bilmiyordum doğru cıkıyor mu acaba sen yapan birinden mi duydun

İnternetten okudum canım yine bir topikte herkes doğru çıktı demiş inşAllah canım ama git gide artıyor sanki bulantılar

Öyle mi? Benim ayın otuzunda tam 12 haftalık oluyor. Elleri ayakları belli olur mu acaba diye düşüne düşüne ölücem meraktan. Senin bebişin kaç haftalık oluyor o zamana :)
Belli olur insallah canım bende cok heyecanlıyım benım de ya 31 İ yada 3 ü olur heralde 1 İ haftasonu oldugu ıcın

Allah hepimizin bebegini korusun canim. Aynen dedigin gibi hicbir problem gorunmuyorken hastalikli dogan da var. Sapasaglam olup dogumda yasanan sorunla ozurlu dogan cocukta var. Hersey eninde sonunda olacagina variyor

Amin canim.

Benim de bu cuma randevum var dr umla umarim hersey yolundadir da ardindan bu konularla bir guzel bunaltayim onu :)

İlaci iciyorum ama igne vermemislerdi canim

İnsallah canim hic çocuğum yok bi tane olsun dogsaydi kanama cok korkutuyor beni o olmasa cok rahat olacagm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…