- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Evet canım bir kızım var 3,5 yaşında allah bağışlasın❤
Evet bende 3 lü testte çıktı sorunlu gebelik diye
Doktor daha kapsamlı bir hasteneye gidip karnımdan sıvı aldırmamı falan söyledi.
Siz anlatınca aklıma geldi aslında hamilelikle bitmiyor iş annelik hep riskli Doğumda 1 saniye ile bebekler öZürlü olabiliyor.
Hamileliğimi ööğrendişşn gün 4 Mayıs'ta kuzenim Doğum yaptı özel hastane de İstanbul'da isim vermek istemiyorum.
Bebek 12 saat sancı sonrasında normal yolla dünyay geldi üstelik 5. Saatin sonunda bebeğin kalp atışı durmasına rağmen doktor sezeryana almadı neden bilmiyoruz şimdi sorunca anne normal Doğum istedi diyormuş
Yani Bebek ölü doğdu suni teneffüs ile dünyaya döndü , 2 hastane gezip 18 gün yoğun bakımda yattı emarlrım hepsi de beyinde hasar gösteriyordu
Duanın gücüne inanıyorum şimdi 40 günlük olacak yeniden emar çekildi hiç bir yerinde hasar yok
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah bağışlasınEvet canım bir kızım var 3,5 yaşında
Doktor daha kapsamlı bir hasteneye gidip karnımdan sıvı aldırmamı falan söyledi.
Siz anlatınca aklıma geldi aslında hamilelikle bitmiyor iş annelik hep riskli Doğumda 1 saniye ile bebekler öZürlü olabiliyor.
Hamileliğimi ööğrendişşn gün 4 Mayıs'ta kuzenim Doğum yaptı özel hastane de İstanbul'da isim vermek istemiyorum.
Bebek 12 saat sancı sonrasında normal yolla dünyay geldi üstelik 5. Saatin sonunda bebeğin kalp atışı durmasına rağmen doktor sezeryana almadı neden bilmiyoruz şimdi sorunca anne normal Doğum istedi diyormuş
Yani Bebek ölü doğdu suni teneffüs ile dünyaya döndü , 2 hastane gezip 18 gün yoğun bakımda yattı emarlrım hepsi de beyinde hasar gösteriyordu
Duanın gücüne inanıyorum şimdi 40 günlük olacak yeniden emar çekildi hiç bir yerinde hasar yok
canım iyi yapmıssın okumakla eğer öyle yazıyorsa kullanmaman en mantıklısı. Bana da dr şurup yazmıstı ama almadım elimden geldiğince dayandım çok şükür azaldı. Umarım seninde en kısa sürede geçer. Bu arada cinsiyet testi oldugunu bilmiyordum doğru cıkıyor mu acaba sen yapan birinden mi duydunBir de bir sorum olacak bugün sağlık ocağındaki doktor mide bulantısı için dramamine. Diye bir ilaç verdi ama reçetede hamileleikte gerekli görülmedikçe kullanmayın yazıyor daha önce kullanan var mı serum taktırsam daha yararlı olmaz mı
İnternetten okudum canım yine bir topikte herkes doğru çıktı demiş inşAllah canım ama git gide artıyor sanki bulantılarC
canım iyi yapmıssın okumakla eğer öyle yazıyorsa kullanmaman en mantıklısı. Bana da dr şurup yazmıstı ama almadım elimden geldiğince dayandım çok şükür azaldı. Umarım seninde en kısa sürede geçer. Bu arada cinsiyet testi oldugunu bilmiyordum doğru cıkıyor mu acaba sen yapan birinden mi duydun
Yagmureylul den hala ses yok. Endiseleniyorum. Umarim hersey yolundadir
Belli olur insallah canım bende cok heyecanlıyım benım de ya 31 İ yada 3 ü olur heralde 1 İ haftasonu oldugu ıcınÖyle mi? Benim ayın otuzunda tam 12 haftalık oluyor. Elleri ayakları belli olur mu acaba diye düşüne düşüne ölücem meraktan. Senin bebişin kaç haftalık oluyor o zamana :)
Yagmureylul canım ıyı mısın merak edıyoruz senı ...
Allah hepimizin bebegini korusun canim. Aynen dedigin gibi hicbir problem gorunmuyorken hastalikli dogan da var. Sapasaglam olup dogumda yasanan sorunla ozurlu dogan cocukta var. Hersey eninde sonunda olacagina variyorEvet canım bir kızım var 3,5 yaşında
Hadi inşallah. Hakkımızdan hayırlısı. Güzel haberlerimizi verelim birbirimize❤❤❤ :)Belli olur insallah canım bende cok heyecanlıyım benım de ya 31 İ yada 3 ü olur heralde 1 İ haftasonu oldugu ıcın
Yagmureylul herkez merak icinde güzel haberler bekliyoruz, inşallah güzel haberler le gelirsin. allahim hayırlı kılsın inşallah bebegin kucağına nasıp olsun
Amin canim.Rica ederim işte çok güvendiğim bi dr yok maalesef burada. Bende izmir de tedavi döneminde gereksiz zaman kaybettim ki çok şükür memorial a geçince ne kadar mantığa bilime dayalı çalısıyorlar gördüm. Cihangir beyi hiç bilmiyorum ama Yücel Bey önerdiği için güveniyorum. Kısmetse 11. hafta içinde gideceğim bende Allah güzel haberler almayı masip etsin inşallah :)
Yolundadır inşallah canim bnde bilmiyorm doktra gitmedk kanamam kahveye döndü inşallah kotu bir şey olmamstr
Canım benim adet kanaması gibi kanamam olmuştu. Parçalar da düştü. Kesin kaybettim bebeğimi diye gittim doktora. Bir baktık kalbi atıyor. 3 günde 1 vurulmam için iğne ve hergün 3 adet progestan ilaç verdi. Geçen hafta kontrole gittik. Bebeğim çok güzel gelişmiş ama kanama alanı hala aynıydı. İğne ve ilaca devam ediyorum. İlacı mutlaka içmelisin. O alan düzelmezse kanaman devam eder.
aklina kötü şeyler gelmesin canim, eminim ki elinde degil, ama benim kanamam okadar siddetliydi ki abartmiyorum bacaklarimdan akti resmen, ve koca da bir pıhtı düşürdum, hemen igne yaptilar gece vakti, ertesi gün bebegi kontrol ettiler, saglikliydi, 200mg lik progestani günde 3 kere kullandim, kanama gecince fitil.olarak devam ettim. simdi kanama yok sukur. gececek canim. buarada benim kuzenimin her iki gebeliginde de 9 ay boyunca hep kanamasi oldu, saglikla aldi kucagina. icin rahat olsun canim. iyi olacak her sey.
İnşallah inşallah ultrason gununu iple cekıyorum vallaHadi inşallah. Hakkımızdan hayırlısı. Güzel haberlerimizi verelim birbirimize❤❤❤ :)
Ayy hiç sorma sen mi ben mi?İnşallah inşallah ultrason gununu iple cekıyorum valla
İlaca devam canım ihmal etme olur mu
İçiyorum canim iki sabah icememistim bulantidan dolayı ondan mi oldu bilemiyorum. Annemlere geldim onlarda kalcam bi süre sürekli yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?