2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sabaha göre daha rahatım bende ama birsey yiyemiyorum hic istahim yok kendimi sis hissedince yiyesim gelmiyor

Yazık ya. O ana kadar o kadın neler yaşadı kim bilir? stres üzüntü ümitsizlik. Çok şükür ki dedikleri gibi olmamış.

Aynen öyle oldu
Yapılan testlerin altında zaten yanılma payı yazıyor. Ama annelik içgüdüsü ile oraya bakmıyorsun bile aynı şeyi bende yaşadım ikinci kez test yaptırınca normal çıktığını gördüm

Haklısın canım verdiğin moral içinde çok sağol.kanamam sancım olmaması beni umutlandırıyor

Kan testi zorunlu degil canim.
Kan testinden ziyade amniyosentez ve cvs oneriyorlar kan testi pahali oldugu icin. Fakat bu testlerde de bebege zarar verme ihtimalleri var. O yuzden kan testi bebege zarar gelmemesi acisindan risksiz oluyor.
Malum hepimizin gebeligi cok degerli

Arkadasimdan ornek vereyim benimle ayni yasta bu sene dogum yapti. 2 li ve 3 lu ya da 4 lu tam hatirlamiyorum ama testlerden birinde cocukta 9 da 1 ihtimal su hastalik var dogsa bile fazla yasamaz dediler.
Arkadasima kan testi yaptirmasini onerdiler kesin sonuc icin ve kan testi sonucu herhangi bir problem cikmadi Allaha sukur.
Hasta olsaydi bile dogurma karari almisti zaten ama acaba 9 da 1 ihtimal hasta mi diye geri kalan hamileligini eziyet seklinde gecirmedi.
Yani stresli isler insallah kotu durumlari hicbi zaman konusmak durumunda kalmayiz.
Ben yine de hep guzel dusunmeye calisigorum

Geçen bir arkadas yazmıştı erkek bebeklerde 16 dan önce yanlış sonuç olabilir gibi bir şeydi sanirim

Geçen bir arkadas yazmıştı erkek bebeklerde 16 dan önce yanlış sonuç olabilir gibi bir şeydi sanirim
Evet bende o yüzden endişeliyim. Bebeğime birşeyler almak için çok heyecanlıyım ama cinsiyet tam belli olmadan da almak istemiyorum. Sabırla bekleyeceğiz. :)))))

İkili teste 12.haftada gitmiştim dr %70 kız demişti canım
Dr un ultrasyonu iyiyse görebiliyorlar tahminde bulunabiliyorlar
Haftaya cuma gidiyorum iyi bir dr a heyecanla bekliyorum bende
12 haftalık oluyor size resim eklerim

Ekle canım bekle görelim güzeller güzelini :)

Sizin ikinci bebeğinizmi?

Evet canım bir kızım var 3,5 yaşında

Evet bende 3 lü testte çıktı sorunlu gebelik diye
Doktor daha kapsamlı bir hasteneye gidip karnımdan sıvı aldırmamı falan söyledi.
Siz anlatınca aklıma geldi aslında hamilelikle bitmiyor iş annelik hep riskli Doğumda 1 saniye ile bebekler öZürlü olabiliyor.

Hamileliğimi ööğrendişşn gün 4 Mayıs'ta kuzenim Doğum yaptı özel hastane de İstanbul'da isim vermek istemiyorum.

Bebek 12 saat sancı sonrasında normal yolla dünyay geldi üstelik 5. Saatin sonunda bebeğin kalp atışı durmasına rağmen doktor sezeryana almadı neden bilmiyoruz şimdi sorunca anne normal Doğum istedi diyormuş

Yani Bebek ölü doğdu suni teneffüs ile dünyaya döndü , 2 hastane gezip 18 gün yoğun bakımda yattı emarlrım hepsi de beyinde hasar gösteriyordu
Duanın gücüne inanıyorum şimdi 40 günlük olacak yeniden emar çekildi hiç bir yerinde hasar yok

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Annesi perisan olmustur. Allah kmseyi evladiyla sinamasin. Masallah bebege. Hayirla buyusun insallah

Rica ederim işte çok güvendiğim bi dr yok maalesef burada. Bende izmir de tedavi döneminde gereksiz zaman kaybettim ki çok şükür memorial a geçince ne kadar mantığa bilime dayalı çalısıyorlar gördüm. Cihangir beyi hiç bilmiyorum ama Yücel Bey önerdiği için güveniyorum. Kısmetse 11. hafta içinde gideceğim bende Allah güzel haberler almayı masip etsin inşallah :)

Kızlar cinsiyeti çok merak edenler için idrar testi satılıyor eczanelerde fiyatı 75 tl. 10.haftada cinsiyeti belli ediyormuş

Bir de bir sorum olacak bugün sağlık ocağındaki doktor mide bulantısı için dramamine. Diye bir ilaç verdi ama reçetede hamileleikte gerekli görülmedikçe kullanmayın yazıyor daha önce kullanan var mı serum taktırsam daha yararlı olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…